35

анализатор

преди 10 години

защо искате да го промените-той обучава децата ви да успеят в живота!

34

ИСТ

преди 10 години

В белите държави хванат с 2.44 промила алкохол се лежи в затвора. Но явно съдебната ни система също е с 2.44 промила алкохол. Гарга на гарга око не вади. Този професор ли е или пиянде. Как ще се яви пред студентите и на какво ще ги научи.Няма ли да го изхвърлят от университета.

33

Анонимен

преди 10 години

За да има условна присъда това не е първото такова провинение на професора. Ако беше първото...щеше да мине с пробация само.

32

Анонимен

преди 10 години

да не го оправдавам за постъпката му но нека съдят еднакво за всички та Какво стана с депутата от БСП Куюмджиев дето га хванаха да кара с превишена скорост

31

Анонимен

преди 10 години

Справедливо. Тия хора /комунистите/ живеят с мисълта, че всичко им е позволено. Така са живяли цял живот. Със сигурност много пъти е карал пиян. Но тъй като винаги му се е разминавало, знае че от високо място ще го спасят и този път си е помислил същото. В държавата трябва да има правила, независимо кой си и кой стои зад тебе. Независимо, че това е била партията-майка.

30

Анонимен

преди 10 години

аз като НЕ съм пил имам 3 катастрофи а като СЪМ пил никога,защото карам много по внимателно

29

Е, па

преди 10 години

Ще изключват *** от БСП-то.Става Кутев и започва: Той е пияница,лъжец,мързелив,не идва на работа,измамник,крадец.Става Майчето и тя също сипе хули срещу ***.Става Асан в подкрепа на брат си и казва:Ааа,когато го приемахте в партията,беше най-добър,честен,отговорен,а сега най-лош.Какъв ви го дадохме,какъв ни го връщате?

28

Анонимен

преди 10 години

Имайте малко милост.Стига сте го показвали като мечка на селски събор.Злобата на медиите е толкова крещяща,че е време интернет обществото да се заеме с неговата защита.

27

Анонимен

преди 10 години

е,що не го вкараха в затвора да преподава на затворниците

26

до 27

преди 10 години

алооо, платеното политическо ***...айде моля те, обясни какво общо има главният прокурор на държавата с издаването на присъди за шофиране след алкохол? и децата знаят, че съдът решава и на главния прокурор това не му е работа. или нещо цацаров е подгонил тия дето ти плащат заплатата?

25

коко

преди 10 години

Ето го поредния пример на абсурдното ни т.нар. елитарно общество! Еми какво да се коментира, ако това беше някоя обществена личност в нормалния свят, щеше да се разкае за постъпката си и да си понесе отговорността. А не да се появява най - нагло и да говори пълни глупости. Професор - това не означава ли човек за пример, човек с ерудиция, човек, който учи, човек с качества за това звание?

24

Анонимен

преди 10 години

не съм милиционер, господин пиян :)..изпих 2 краставички и хапнах половин ракия..

23

Анонимен

преди 10 години

При Цацаров такива са присъдите.И оня дето беше пребил доктора от спешна помощ в Овча Купел е осъден само да плати глоба.Та при Цацаров-правосъдие цацарки.Присъди фиктивни,а не ефективни.И докато е на власт БСП все така ще е!

22

Анонимен

преди 10 години

Поручик Ржевски изпил 7 литра водка и изял една краставичка,след което му прилошало.От краставичката ще е помислил поручикът.Аз водка съм пил много пъти и нищо ми няма от нея.Та и професорът така!

21

hidko

преди 10 години

Е за тоя ***, няма ли затвор?! Нали уж над определена концентрация ги вкарваха в затвора... или той понеже му е първо нарушение и т.н. Поне по-мазна глоба да му бяха ударили, кви са тия сто лева?!

20

ined

преди 10 години

Очите му лъщат? - от лампите + от таратора

19

american boy

преди 10 години

Как беше - "само делото да е висящо, а присъдата да е условна" !!!

18

Алов

преди 10 години

Много добре си прави човека. Да не му плащате вие ракията? Па ако му е писал Всевишният да смачка някой ,то и трезвен може да си го размаже.

17

Анонимен

преди 10 години

Изпразнил е чиширете, а относно има каде по-големи от него Тиквич например.Тоя поне като се пенсионира вече няма да може нито да пие нито да кара кола, с българската пенсия му се полагат кофичка менте мляко и половин хляб от фуражно жито с подобрители.Виж софийските платени майданци от миналата година ще ги видиме пак повод ще се намери, пари от НПО трябва да се усвояват.

16

Малко е !

преди 10 години

Този пияндурник е заприличал на шебек ( гледай внимателно снимката). Виждам го, как рови в кофите за *** , след като се пенсионира. Трябваше да му отнемат шофьорската книжка завинаги, а защо не и личната карта, след като има жълт личен картон ? Представяте ли си колко жалко ще бъде този *** да убие човек на пътя, ще бъде и много обидно.