7

буааахахаха

преди 10 години

Имагинерни са ни журналистите и имагинерната им езикова културъ....

6

Ваксини - ГЕНОЦИД

преди 10 години

Това, че ваксината срещу рак на маточната шийка убива жени, не са невероятни неща, а факт, господин промотър на ваксини. Статусът на тази ваксина в Япония е НЕПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН. Има десетки смъртни случаи, безплодие, парализи и други ужасяващи странични ефекти. Напишете в Гугъл "gardasil victims youtube" и вижте какви клипчета излизат. Тези млади жени, може би са умрели случайно, ей така от нищото, а не от ваксината. Това е най-ужасяващата ваксина от всички възможни. Престъпление е да се рекламира.

5

Ваксини - ГЕНОЦИД

преди 10 години

Напишете в Гугъл:"Measles Outbreak in a Population With High 2-Dose Measles Vaccine Coverage" и вижте "ефективността" на ваксините. Морбили при 92% ваксинирана популация. Всъщност, някои от най-лошите огнища на болести, са ставали именно след ваксини. Това не е конспирация, а е от малкото видели бял свят научни статии СРЕЩУ ваксините. Заглавието излиза в авторитетни източници като oxfordjournals и е статия от научен журнал, проучване с цитирани източниците към него.

4

анонимен

преди 10 години

Ако искате да сте опитно зайче може да си сложите Ваксина. Единият начин за промивка на мозъка е чрез Медиите, вторият е чрез храните но най-ефективния е чрез ваксина. Човека се използва за експеримент - ако искате може да си сложите ваксина срещу грипа който вилнееше наречен вирусен грип "Калифорния". По - лошото е че може да дойде скоро и вирусен грип "Москва", тогава ще се объркаме коя ваксина точно да слагаме. РАН-ЪТ срещу този вирус ни трябва ваксина.

3

д-р Ху

преди 10 години

Верно е д-р Селянин, заразните болести са заразни! "Интелигентните" очилца без диоптер обаче не те правят лекар знаеш ли? :)

2

Анонимен

преди 10 години

За съжаление няма ваксина срещу комунизЪма - а той се предава по наследство и по полов път както каза др.Кутев!

1

така е, ама

преди 10 години

Зарзните болести наистина не са имагинерни,ама..Това го обяснявайте на милен цветков и мадам Искрено и лично,дето правят *** предавания срещу ваксините