25

Миро

преди 10 години

Тоя оправи Перник. Оправи и Габрово. Там каквото можа окраде в името на ГЕРБ а вероятно и в лична полза и сега остави кметовете да му опавят бакиите. каквото и да каже просто е невярно. Тая каша с еврофондовете я забърка той. Сега може само да приказва. Паев е обаче че за някой общини ситуацията е трагична но вината е лично в него. Нека да не бяга от отговорност.

24

Диджей Анти-Трол

преди 10 години

Г-н философ Дончев стига сте спамели националният ефир с недомислиците си!

23

REDvayler

преди 10 години

Герберите крадат релефно по общините си, а накрая плоска държавна корекция?!? Да, да, ама не! Да си носят отговорността!

22

Анонимен

преди 10 години

Защо ли ? ....Ми защото сте крали и точихте пари от брашнения чувал/ народа/. Затова ще връщат !

21

pizza

преди 10 години

герберастите с поредната си изцепка!!!!

20

ethernal

преди 10 години

ГЕРБ са майстори в насаждането на напрежение. Случаят е много сходен!

19

Кристи

преди 10 години

#Gega;; да не говориш за онзи, който пече кебабчета с Ролекс на лявата ръка?!?! :D:D

18

Gega

преди 10 години

Те пък едни "напускащи"... отивам към още по-западащата партия на Бюреков

17

ГРОБ

преди 10 години

#морски - не са ГЕРБ, а ГРОБ! ;) Партията на напускащите политици!

16

морски

преди 10 години

ГЕРБ......Кои бяха тия!!!!!!!!

15

###

преди 10 години

Tova sa kapani , koito o6te Borisov predupredi 4e se o4akvat ,

14

социолог

преди 10 години

Не знам кой какво работи, но с Евролистата БСП , ДПС , Цензурата и Атака показаха, че въобще не ги интересува какво ще става с България. Станишев , Сидеров , Бареков и Пеевски са водачи на листите и с никакви сладки приказки за народа не може да се обясни. Това показва , че само Б.Борисов наистина е патриот и мисли за силна Държава. Той също можеше да се пише водач, но предпочете да бъде честен с избирателите и никакви опорни точки на мутреса Моника нямат значение.

13

Анонимен

преди 10 години

Герберасткият плач е музика за моите очи.Добре че народът изхвърли некдаръниците от властта, до която се бяха докопали с много лъжи, включително и с Костинбродската печатница.

12

Габровец

преди 10 години

Брех, нашето даскалче по философия и говорител от радиоточката как взе да разбира от управление на евро фондове? Или по- скоро му се услади управлението на евро-пари.....Абе Томито, поне един курс за счетоводител да беше завършил.....Иначе да краде от парите за улици- всеки може...ела си виж града отвъд главната....

11

Дедовия

преди 10 години

Знаете ли защо Пеевски е предложен за евродепутат. Според дпс-бсп , щом като европейците дават толкова много пари - подарък за управляващите под форма на различни фондове, значи са много богати и ще направят специален бюфет с мега размери, а също от два реда на банките ще напавят един , за да може да мине нашата най-голема мутра.

10

Анонимен

преди 10 години

Тоя индивид го били взели, понеже говори английски. Това за ГЕРБ е шокиращо. Иначе габровлии знаят за какво става дума. Айде по-полека с учудването!!! То бива, бива, но не всички хора са герберунгели...

9

дядо

преди 10 години

Знаете ли защо сърнецето Фидосова не е предложена за евродупетат-нямало такава вместимост на банките в европарламента,а и диетата и 7 в едно била непосилна за техния бюфет.

8

амет

преди 10 години

Единствено партията,която народа изгони с камъни предсрочно от властта си позволи да лишава кметовете на другите партии от правото да усвояват пари от еврофондовете,като отклоняваше всичките средства за Бургас,Пловдив,В.Търново,Варна и още един два града и то с активното съдействие на този юнак-кандидат за евро депутат,който нанесе непоправими щети с калпавото усвояване на евро фондовете по тяхно време.Пищят като онодени девици,без грам срам и свян.

7

Анонимен

преди 10 години

Герб е бъдещето!!!

6

таван

преди 10 години

Томиславчо е най-виновен за сакатлъка с Околна среда, сега да си мълчи