61

ха ха ха

преди 10 години

дерзаите клоуни,както винаги съм казвал във всеки един от нас се крие един истински Наполеон ,тук просто сте накуп и чак приятно му става на човек като чете бисерите виразбираики че винаги има и по-прости и *** от него

Историята ни учи, че там, където си избираме народен съд, народен кмет, народна власт и народен губернатор, сме му таковали "родителското тяло от женски пол" на целия народ. Те севернокорейците също навремето подкрепиха "народния вожд" Ким Ир Сен и вече 60 години живеят като скотове в милитаризирана държава. Че така, народна власт ми дайте, братя, народна власт ми дайте. И само гледайте какво ще направя с цялата държава. Днес ще пеете песни от радост, утре ще треперите пред милицията.

59

be_free

преди 10 години

Е поне този е избран за разлика от онези в Киев!

58

Анонимен

преди 10 години

Ruskoto FSB mina v nelegalnost." Tejko im gorko" na ukraincite , tezi gadove nqma da gi ostavqt na spokoistvie.

57

Дам

преди 10 години

Много готино пишете Югоизток, ама нещо на Юг нещата са си ок и никои не се вълнува, айде малко поспрете, вълнуват се само няколко маски в Донецк и града от 100К жители на 100км от руската граница Славянск - нещо не им мина номера като в Крим на братушките и сега ръчкат ли ръчкат, ама нещо не се получава!Дилемата да бъдеш или да не бъдеш - да признаеш киевските класти или да признаеш "самоуправляващите" се маски в Донецк и Славянск с комендатски часове и ограничаване на движението на хора?

56

Анонимен

преди 10 години

Няма как да организират референдум!Референдум се оргинизира от властта, а не от някакви демонстранти, дето си избрали някакъкв "народен губернатор"?!Комедия!

55

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен Това, че някакъв вицепрезидент е на посещение, по какъв начин обърква народа? Тебе лично обърква ли те?

54

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 63 Айде сега се извърташ като фурнаджииска лопата Пак си оставаш ***

53

Анонимен

преди 10 години

"Малко по-рано днес вицепрезидентът на САЩ Джо Байдън пристигна в Киев за оказване на подкрепа на прозападните преходни власти"......???НЕ БЕ ТЕ АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ СЕ МЕСЯТ .....ТЕ СА ДЕМОКРАТИЧЕН НАРОД И ОСТАВЯТ НАРОДА НА ВСЯКА СТРАНА САМ ДА ИЗБИРА СЪДБАТА СИ ...*** наглите ко..лета..ама хората не са слепи ...и простия човек вижда и разбира за какво става на въпрос

52

Анонимен

преди 10 години

До Леле че народДобре, не са ги вербували. 300-400 отпадъка са блокирали летището, това от цял град със 100 хил.жители. Нека да са 2000, пак същото.

51

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 61 Айде стига с простотии а ? Все едно ще ми кажеш,че са вербували пенсионери да спират БТР ри. Наистина си ***.

50

Анонимен

преди 10 години

До Леле че народ Украйна може и да е забранила, но диверсантите вече са влезли. Освен това границата не е нещо, което не може да се преодолее. Глупостите, че било недоказано, ги разправяй на баба си. 300 човека обградили летището, това ли е целият град? Там населението е към 100 хиляди.

49

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 57 Я стига глупости .Никой не е доказал . И моля те,селяните,дето спираха БТР ри -диверсанти ли бяха а? Дето обградиха летището в Краматорск диверсанти ли бяха? Целия град се е включил в изграждане на барикади ,блокпостове и т.н. Няма как всички да са диверсанти.Физически е невъзможно,при положение,че Украйна е забранила на мъже между 16 и 50 години да влизат на теритоята й Тия недоказани приказки за диверсанти ,са си недоказани.

48

така де

преди 10 години

източна украина вече няма да храни *** от западна и фашистите от киев

47

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен Голяма работа, онзи ден се проведе митинг за единна Украйна.

46

Анонимен

преди 10 години

До Леле че народ Украинците просто нямат думата, защото Славянск е превзет от руски диверсанти. Ако има нормални избори, руснаците никога не могат да ги спечелят.

45

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 54 Е какво от това? Значи има и украинци,които не харесват тия в Киев . И тях ги сложи 10 млн . и готово В Слявянск примерно руснаците са малцинство,ама града се показа,че не иска тия в Киев да му налагат какво да прави

44

Анонимен

преди 10 години

До Леле че народА руснаците в Украйна са само 5 млн. И навсякъде са малцинство.

43

Свински

преди 10 години

След двайсе години няма да има мисюлмани като днешните забутаняциСега гледам тяхните деца ,момчетата са слабички кротки и си скубят веждитеМомичетата ....хм . Пожар гори там:))))))))))))Няма страшноПовече се притеснявам за африканците , те са агресивни и *** разгонени , без възпитание Като диви прасета са!!!!

42

Леле че народ

преди 10 години

До стоян петров Къде видя 20 млн . бе ? Къде ги видя? 10 млн са