124

БРАННИК

преди 10 години

Наистина, България е една от най-толерантните държави спрямо религия и вярвания на хората. Дано това ни е от полза...

123

!!!

преди 10 години

ne komentiram

122

аяя

преди 10 години

Трябва да се борим с политическата коректност която ни налагат. Трябва да им покажем на наглите *** кои са и къде им е мястото. Трябва да ги спукваме от подигравки, смехът лекува! Едно време изразът "*** работа" и играта"развален телефон" бяха "арабска работа", а "арабска мутра" означаваше "съмнителен човек".В момента ни набиват в главите лъжи, че тия маймуни са французи, и че имали заслуги за Републиката кат се били за франци през войните. Да, ама не! *** започва да приижда през 70те

121

Анонимен

преди 10 години

До alah go ebahАх да ви види Тодор Живков от някъде -дупето да ви е яко.

120

Анонимен

преди 10 години

До до другия анонименПрав си петролните държави за дело на работници от Азия, Японски ,корейски,руски и американски инженери-арабите са мързеливи,крадливи и мошеници.Личен опит.

119

Анонимен

преди 10 години

До SharkДобре казано Шарк.Така беше.

118

Shark

преди 10 години

Не само сте лицемерни, което произлиза от религията ви която е такава по същество, но сте и нахални и неблагодарни. Ревете за възродителния процес, а забравихте как при комунизма влизахте в унивреситетите с 3-ки заради т.нар "целеви прием". Така ли беше бе! А хора с успех над 5,50 не можеха да се класират заради вас. И пак неуки останахте, нали ви помня в унивреситета вас, от "целевия прием" що за студенти бяхте. Ама това сте го забравили удобно, нали!!!

117

до другия анонимен

преди 10 години

Ми горе-долу така излиза. Ние белите стари европейци направихме така, че и у твойто кирливо село да дойдат ток, телефон, вода интернет докато вашите мъже мързеливи *** садяха и димяха наркотици по кафетата, а жените ви служеха за робини. Даже и новите държави на петролните шейхове и те са плод на белия човек, а не на номада камилар дет се гъзи по пет пъти на ден

116

Анонимен

преди 10 години

До Анонимени ти явно мислиш, че цялата европейска територия е на баща ти.

115

Анонимен

преди 10 години

Прппуснах да спомена, че сте лицемери. Хем не ви се спазват правата и вярата в Европа, хем приождате на талази при неверниците! Нали в Анадола е по-лепо, що не си одите там, вместо да ни налагате простотиите си в собствените ни държави? Вие поговорката"като си в Рим, прави като римляните " май не сте я чували? Май само животинския вой на арабски на ходжата чувате? Почвайте да ядете свинско, че тук е специалитет!

114

Анонимен

преди 10 години

Малка държава, с малки хора, малки мъже, малки пи*шки и големи комплекси.

113

Анонимен

преди 10 години

Невеоятна е наглостта на тези башибозуци-черкезотатари как криворазбраха европейската демокрация и си помислиха, че пак се е върнала Османската империя и пак могат да издевателстват върху "неверниците". Как така не се намери един сред тях да каже, че ислямът не отговаря на демократичните ценности, и че е откакто съществува проповядва омраза и подчинение чреез меча, дискриминация и фашизъм?

112

Анонимен

преди 10 години

... Възродителниян процес беше есна възможност за мохамедано-*** да напуснат преждевременно комунистическия тоталитарен режим, и те се възползваха. По долно и нахално същество от мюсюлманина няма. То бързо-разплождащо се дяволско изчадие, бактерия обиваща те бавно. Ако бяха по образовани мюсюлманите сигурно нямаше да са толкова назадничаяи, нахални и зли.

111

Анонимен

преди 10 години

..много-многонда му мислят изразяват антидържавни мнения, който в която и да е друга държава биха им създали големи проблеми. Тези *** търсещи своята идентичност плуят всичко българако и родно и покаЗватнясно, че са врагове на народа. Моля господа мюслмани, прикан вам ви да напуснете хриатиянска Европа и да се заселите в саудитска арабиа, където да си живеете в мир по Законите на шарията и да пребивате забуленитебаи жени с камъни. И престанетв да лъжете за възродителния процес....

110

alah go ebah

преди 10 години

...на този сайт млади форумни "интелектуалци" със звучни имена като "сюлейман великолепни" и "баязид" и "мехмед завоевателя" обсъждат важни теми за техния "народ": произход на помаците, балканска война и тн. Четейки човек братвежите им се забелязва комплексарщината и фру страцията им на тези млади хора. В желанието им да се разграничат от белия европеец и да намерят своята идентичност, те изразяват носталгия, симпатия и възхвала към неща противоречащи на европейската ценностна система и без ..

109

Анонимен

преди 10 години

Отношението към другите, показва отношението ти към теб самия. Не уважаваш чуждата вяра, не уважаваш и своята. Никой разумен човек не разсъждава и не говори като теб. Много жалко 118 Кой мюсюлманин чу да се подиграва с Исус? Кой мюсюлманин чу да се подиграва с което и да е свято нещо за различните религии?

108

Анонимен

преди 10 години

В опита си да бъда прецизен в квалификация употребих думата лай*на без шифроване и те ми изтриха коментара.

107

Анонимен

преди 10 години

Тук съм, но сте толкова нещастни, че вместо да си гледате празника се занимавате с чуждата религия, какво имали право и какво не. На байрям дори и новини не гледам.

106

Анонимен

преди 10 години

Кой? :)

105

за 113 от 108

преди 10 години

Това си е жива похвала! НЕЩО ЗАПЕЦНА, А?