141

нема думата

преди 10 години

България като Държава нема ли тука думата , или такава Държава като България нема

140

Анонимен

преди 10 години

Американците са доволно луди да пуснат генно модифицирани животни.

139

анонимен

преди 10 години

Абе василев... я кажи за тия 45г. каква ни беше икономиката, колко предприятия имахме, имаше ли безработица, плащаше ли за здравеопазване, как ни беше селскостопанството, имаше ли профсъюзи за да се оплачеш, колко ток и парно плащаше, колко бяха мильонерите, имаше ли престъпност. А сега за 25г. американски плен ми сравни същите неща.

138

алчни американци

преди 10 години

понеже американските тюлени се изпонасраха, сега пускат делфини и лъвове! а ми после като свършат делфините и лъвовете?

137

демократ

преди 10 години

ВМС на САЩ ще спасяват руските подводници които като стигнат дъното не могат да видят повече повърхността.Спомняте ли си модерната атомна подводница КУРКС -К141.Още си е на дъното.

136

Анонимен

преди 10 години

МРАЗЯ АМЕРИКАНЦИТЕ И ЧЕРНАТА *** ОБАМА!

135

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Дресираните делфини от военните на САЩ,представляват най-голямата опастост за вражеските водолази,които биват жестоко нахапвани от животните. Тази опасност грози и летуващите по плажовете,понеже обикновено 2-4 делфина не се прибират и те са смъртна опасност за летовниците по плажовете. Затова и такива учения не се провеждат в американското крайбрежие.

134

Анонимен

преди 10 години

Ще стрелят с гранатомети.

133

Анонимен

преди 10 години

До Мартинмне, имаме черни делфини. Ще им оставят корабите без витла преди да се усетят кво е станало

132

Анонимен

преди 10 години

Ха,ха,ха!

131

.

преди 10 години

Нашите бракониери ще им изловят бойните делфини , па и морски лъв ще сервират в морската, не знаят къде са поопаднали.

130

Мартин

преди 10 години

САЩ и РУСИЯ само имали бойни делфини .......а ние пък си имаме "бойни тиуфуеци "

129

Анонимен

преди 10 години

Всичси рибки плуват, само пържените - не !

128

Анонимен

преди 10 години

войниците от оня крайцер Кук удариха кафявия печет в гащите и се разбягаха , сега карат делфините

127

Той е

преди 10 години

До ВасилевПрав си,не американците,поне не и пряко,направиха ония неща,които си изброил.Направиха ги хора,ОДОБРЕНИ и НАЛОЖЕНИ ни от американците и запада, с една цел - да затрият България!Ако СССР искаше да ни заличи,имаше 45 години на разположение,превзеха ни като страна от хитлеристкия пакт през 1944г,лесно можеха да ни унищожат.Но не го направиха,запитай се,защо?А сегашните ни "съюзници" ни унищожават бавно,методично и безвъзвратно,така, както винаги са искали,от Освобождението насам!

126

Анонимен

преди 10 години

EI TIKVENIK .KOI TI VNU6I 4E USA RAZDAVAT PRAVOSYDIE I KOI GI E MOLIL V SVETA ZA TOVA? LELEE MERSI ZA TQXNOTO KRIVOSYDIE.MANI BEGAI.TE SI PRESLEDVAT MRYSNITE CELI TOI MI RAZPRAVQ ZA PRAVOSYDIE.SPIRAM DA TI OPONIRAM PREKALENO SI ZOMBIRAN I TYP VASILEV.

125

Анонимен

преди 10 години

NA PROTEST 4ERNO MORE DEMILITARIZIRANA ZONA.OKEAN GOLQM .KAKVI SA TEZ U4ENIQ PRED BULGARIQ I ZA KAKVO SA NI?KRAI S TURIZMA TOVA LQTO.

124

празни плажове

преди 10 години

Черно море, пълно с щатски бойни делфини - празни плажове в България!

123

ц

преди 10 години

Който защитава американците да ходи на ученият в Черно море да експериментират с него. Не искам да съсипват морето с експериментите си, да ходят в Мексиканския залив. Това е възможно заради американските

122

Анонимен

преди 10 години

До general VechiarelliДа,в Етиопия "печелят" войната,като се бият срещу ***,с пушки от 19 век,и единствения им самолет!Ама за Гърция и Албания си в дълбооока грешка,и двата народа ги изритват хубавичко,та се налага Хитлер да влезе с 600 хил.армия през България,та да окупира Гърция.Италианците са такава гротеска на войници,че нямат равни в света!Сигурно и в Африка "побеждават" английската армия,що не кажеш нещо и по тоя въпрос?Как Скорцени освобождава Мусолини от плен?Срам,срам...