14

СФ

преди 10 години

Песимист или "добре информиран реалист" докрая, а? :)Този вид спорове водени задочно, никога нямат резултат за съжаление. Какво ли не бих дал за истински спор на живо с човек, който да може да отстоява позицията си. Хайде останете си със здраве независимо коя гледна точка отстоявате!

13

Анонимен

преди 10 години

до 16И да предположим че записа може да се манипулира и фалшифицира, това по какъв начин оборва моята теза, че думите на този човек са истина? Откъде знаеш ти какъв човек е и колко е честен? Може цял живот да е казвал истината и вече когато вижда зора да се изкачи до върха просто да не му остане нищо друго и да каже: на върха съм и да се откаже да се катери и да заслиза надолу?????????????

12

СФ

преди 10 години

До 14 - никога няма да разбереш психологията на хора като тези. Това, че си отрастнал в среда, в която лъжата е нещо съвсем естествено те кара да смяташ, че всичко което не е надлежно документирано е лъжа. Само че в днешно време и записът също може да е лъжовен.

11

SS

преди 10 години

До Анонимен 7Ей, другарю, надрусан ли си, що ли?

10

Анонимен

преди 10 години

до 11Факт ли? Това че Проданов е казал че е на върха, значи е ИСТИНА? Това е предположение за хората човече, а не ФАКТ!

9

Анонимен

преди 10 години

До Tulski4ast ot tezi ***, ne sa izka4ili pe6 i 8-etaznata si panelka, kamo li Everest

8

СФ

преди 10 години

Тази експедиция заслужава изцяло уважението ни! Който не се е пробвал да направи нещо което е на ръба на възможностите му или даже поне малко отгоре почти няма как да разбере стремежа и усилието, което това коства.

7

СФ

преди 10 години

"Уважаеми" 2, 3 и 4 - това, че вашите жизнени стремежи са ограничени до ядене, пиене, отделяне и плюене по темите във форума не променя факта, че голяма част от хората са склонни да изпробват къде е границата на издържливостта. Вашите "умни" коментари няма да променят и историческия факт, че Христо Проданов е изкачил Еверест. Моля продължавайте да водите паразитното си съществуване в неизвестност, защото с това ще си останете - никому неизвестни форумни плювачи. Хайде със здраве!

6

анонимен

преди 10 години

това е подвиг на Людмил Янков

5

Монархист

преди 10 години

До меките китки в коментари от 1 до 4 -Когато изкачите Еверест, елате ми се обадете. До тогава покажете уважение и свалете глава пред подвига на човека!

4

Анонимен

преди 10 години

Ми сиромах човекът, нямал пари за оборудване, кво искате?...

3

Венелин

преди 10 години

Не подвиг, а идиотизъм!

2

Алов

преди 10 години

От кога взеха да наричат шапшалите и безделниците герои? Да идеш да се драпаш некаде си вместо да свътшиш нещо полезно и като се е озъбил някъде в снега както казжа колегата под мен медал да чака.Ай сектир !

1

Анонимен

преди 10 години

И от голям героизъм взел че пукнал. Голяма работа, голямо нещо. А дали изобщо е изкачил върха кой ще докаже?