183

българин

преди 10 години

До Анонимен 269:Ти явно си от путинския тип "съветски хора". В главата ти бучат настъпления, боеве и прочее псевдогероични глупости. А нещата са прости. Русия е изостанала страна, която освен "патриотизъм" и самочувствие на световна сила (каквато отдавна вече не е), няма какво друго да предложи на гражданите си. А понеже голяма част от тях с "съветски хора" - т.е. не граждани, а поданици на поредния комунистически "цар" (днес - ***), номерът минава. Особено като се смаже с водка. После плачат

182

българин

преди 10 години

Ами, при "хозяин"-а Сталин "феноменалното" "обединение на руското общество около патриотизма" беше по-голямо, отколкото при ***. А цената беше към 60 милиона насилствено отнети живота на съветски граждани - руснаци, украйнци, белоруси, латвийци, литовци, естонци, грузинци, арменци, румънци, немци, българи, казахи, татари, тюркмени, таджики и т.н. През гражданската война, колективизацията, чистките преди втората световна война, войната, чистките след нея. ФЕНОМЕНАЛНО, а!

181

малко история

преди 10 години

"Междувременно казаците в южните части на днешна Украйна водят постоянни войни с трите си силни съседа - Жечпосполита, Московското княжество и Кримското ханство, васално на Османската империя"/Уикипедия/

180

Хаджи Димитър

преди 10 години

Путине, Владко, брат да си ми. Само на тебе не съм се оплакал. Аз съм от ***. Чок тарапана брат. Аз работя в една охранителна фирма БГ-СОД. Охранявам общински обикт. Всеки месец общината им превежда парите а за нас кукиш. А собствениците са бивши полковници от МВР. Молихме ги за Великден. Поне за този голям празник,дайте заплатите за февруари. Е,няма брат. Владко, и твоите комунисти ли са същите,и те ли са мошеници и терористи,и твойто ли МВР създава такива кадри??? Ну скажи брат.

179

ER_Dr

преди 10 години

И Шарл де Гол вземаше еднолични решения едно време. Той представляваше Франция и изпълняваше съдбата й. Неслучайно голистите уважават Путин, а де Гол уважаваше Сталин. Вярно, че изглежда Путин се опитва да направи или поне заложи корпоративна държава, което си е вид фашизъм. Друг въпрос е има ли изобщо друг избор.

178

Анонимен

преди 10 години

Който посяга на имота на ближния си бог ще го накаже ! Амин !

177

Анонимен

преди 10 години

Крим си е руски, престанете да изопачавате и историята и истината. Популярността на Путин в Русия расте не с дни, а със часове. Това е обективната реалност, другото са си празни приказки за промиване на мозъци. Подготовка и оправдания за нови агресивни действия насочени към Русия. Тя няма накъде повече да отстъпва, логично започва настъпление в икономическата, политическата и военната сфера.

176

кирливи ризи

преди 10 години

Като се обединиха двете Германии на никого не му беше чудно.Сега някои хора не са поискали да са американски слуги и пак не е чудноРъководството на Украйна е компроментирано по времето на Тимошенко с доказани зависимости от разни мафиотиНищо чудно,че хората не ги следват.Просто тия нахалници яхнаха протеста на хората То и протестът беше съмнителен. Какви бяха тия ''командировки'' на наште ранобудни студенти и други такива.Появяват се съмнения за финансиране от външни сили.

175

до любопитен 264

преди 10 години

Ако ти кажат ,че е в рубли, ще искаш и на теб да дават, а ще трябва и нова банкова сметка да си разкриешДосега ти плащаха в долари, сега и в рубли искаш

174

Аз

преди 10 години

Естествено, че ще е едноличноДвулично ли да го вземе?!

173

До любопитен

преди 10 години

Веднага ти отговаряме-питай жена си.

172

любопитен

преди 10 години

Само да попитам русофилите -драскачи, в рубли или лева ви плащат от руското посолство да сеете путинска пропаганда ?

171

Анонимен

преди 10 години

Брилянтен Путин.Разказа играта на самопровъзгласилите се световни господари.Направо им смачка фасона,затова сега *** като прасета,кога ги скопяват.Това е велик момент в човешката история,създаден от един велик човек.

170

до 258 сашо

преди 10 години

Сашо, интересите на Русия не са БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ, а напротив! Не виждам причина за твоето въодушевление и роболепие!

169

Анонимен

преди 10 години

Аналози в историята на еднолично взети решения колкото искаш! Не е известен обаче успешен край наповечето от тях!

168

аншлус

преди 10 години

Товарищ Путин /*** /е фашист плюс нацист, това показват научните анализи за неговия режим! Той успя да обедини в едно Мусолини и Хитлер. Света трябва да се стресне овреме и да спре този нацист преди да е направил референдуми от Владивосток до Ванкувър и обратно!

167

Чочо

преди 10 години

Тази операция в Крим трябва да влезе в учебниците без истрел без жертви параризира 20 хил.Украйнска армия и постигна своето.

166

Сашо

преди 10 години

Затова Путин е признат за най добър политик той отстоява интересите на Русия до край.

165

киро

преди 10 години

Решението взето, работата свършена, това е. Малцина са тези, които го могат.

164

Киро

преди 10 години

Браво на Путин така се действа!