11

Анонимен

преди 10 години

До 15,Тия водачи които величаеш преди няколко месеца са нападнали с ножове група туристи които са катерили Еверест по нов маршрут. Искачването струва 100на хиляди долара, вече е нацяло организирано от фирми и тия водачи се изхранват с това. Така че по леко с пионерскя оптимизъм, и там вече всичко е за пари. :)

10

Анонимен

преди 10 години

На мен никога няма да ми си случи да видя Еверест и той ще си остане "кристалната мечта на детството ми". Затова пък съм изчел тонове литература и съм разглеждал районадесетки пъти по Google Earth и го познавам много добре. Безкрайно се възхищавам на шерпите - безмълвни труженици на една смъртно опасна работа. Затова - чест и почитание към делото на загиналите! Нека тяхната Богиня-майка приеме в своя свят на безмълвна хармония душите им! Ом мани...

9

Баш алпинист Ф.С.В

преди 10 години

колко пъти да казвам да баламурниците че Еверест не е някаво хълмче на село - ама на !! - целият връх е отрупан с трупове при последното ми изкачване -замърсявате природата ))

8

ля ля

преди 10 години

не заслужават непалци такава съдба!!! дано да се окажат с късмет и доста доста опитни и доста доста късмет....хората там са на толкова различно ниво от *** гнусен мръсен свят!

7

Алов до 6

преди 10 години

Ето, ако бяха садили картофи нямаше да са на тва деридже.

6

Анонимен

преди 10 години

Изкарвали са прехраната на семействата си по много труден и опасен начин, като са носили планинското оборудване на богати европейци, които искат да се снимат на Еверест да спомен и са им опъвали въжета, за да могат богоизбраните да преминат спокойно и безопасно. ЕТО ТОВА СА ПРАВИЛИ, ДРУГИ *** ВЪПРОСИ ИМАШ ЛИ ?

5

Анонимен

преди 10 години

А какво са търсили там ?

4

Алов до 2 и 3

преди 10 години

Правоверен съм си аз и се имам с Всевишният.

3

Анонимен

преди 10 години

до 2 Бе то и аз съм православен, но да попиташ някой като *** дали има страх от бога, все едно да попиташ мен примерно дали имам страх от нещо в което не вярвам, че съществува.И к'во изобщо обръщаш внимание на потребителя с ник ***? Този ник стана нарицателен за *** хумор в този сайт. Щях да кажа- черен, но това момче е толкова кухо, че даже не знае к'во е черен хумор. Той си има някакъв си негов стил с който си мисли че е забавен. Понякога обаче наистина е такъв. Но само понякога.

2

Православен

преди 10 години

***, като нямаш срам от хората, не се ли боиш от Бога, изроде?

1

Алов

преди 10 години

Наш Ристу нема да е сам сега на празника :)