114

Sasho

преди 10 години

Za rojdennite dni na diktatora Kaputin ubivat jurnalisti za podarak nali?? Primer-Anna Politkovskaya. A balgarite sme kato rusite--robski narod s robsko saznanie.Obichame tezi koito ni strijat !!!

113

kem

преди 10 години

Не Сноудън а тия поито го плюят са марионетки.

112

Анонимен

преди 10 години

Ха, само защото се обадил и бил руски шпион? СМЕХ!!!А някой от "критиците" му да отбелязва КАКВО е питал? И как по-точно такъв критичен въпрос е от полза на Путин?

111

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 10 години

Христос Воскресе!Каква грижа за руския народ, как се лъскал имиджа на Путин! Вече се чудят западните и нашите медии какво да изсмучат от пръстите си, да ни доказват че Русия и Путин, абе Тимошенко го каза в прав текст: с атомни бомби трябва да бъдат изгорени и спомен да не остане от тях. Хамериканците студена пот ги облива, скоро печатницата им за хартишки наречени долари, Китай, Русия и др. (БРИГС) ще я принудят да спре. И тогава ще видим, кой цар е гол! Рано или късно, някой плаща обяда!

110

К Г Б

преди 10 години

В бившето СССР- сегашната Империя, няма нужда от подслушване , там честните журналисти направо изчезват или пък им сипват радиоактивни материали в чая.

109

Анонимен

преди 10 години

Цар Путин доказва , че е по-добър феодал от капиталистите - западняци. С пари, главно от нефта, руснаците купуват всичко- влияние и оръжие за сепаратистите в Украйна, СеверноКорейските ръководители, а пък Сноудън е най-евтиния.

108

betuk

преди 10 години

До по-далече от РусияЕй ***,хванал ли си от Татовото време че да даваш обективна оценка относно просията.Точно с тая измислена демокрация, и набита на нашите гъзодавачи управници ни докараха на това дереже,именно хаос,беззаконие,корупция ,и най-вече пълно контролиране на цялата власт от тъпите американци.Но явно управниците освен че по-***,но ГЪЗОДАВЦИ....

107

АН

преди 10 години

ВИЕ ДРУГА РАБОТА НЯМА ОСВЕН ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ПУТИН ГЛЕДАЙТЕ ТУК КАКВО СТАВА

106

Баба

преди 10 години

*** Мангаросян не може да прости на Путин, че по носа на *** му се измъкна един от неговите разведки и разкри, че подслушват политиците от цял свят.

105

Istinata molia

преди 10 години

Moga li da popitam dali e vazmojno noiakoga nashite prodajni medii da napishat nesto hubavo za Putin ili Rusia? Ochevadno chitatelite na mnogobroinite anti ruskii I pro amerikanski statii ne odobriavat napisanoto s goliamo mnozinstvo. Dano dojiveia

104

Sasho

преди 10 години

Cамосознания у населения России никогда не было. И нет его. И не будет его. И не надо его. Население России, как и сама Россия, исключительно существуют как урок миру (Чаадаев).

103

Sasho

преди 10 години

Если я усну и проснусь через сто лет и меня спросят, что сейчас происходит в России, я отвечу,- ПЬЮТ И ВОРУЮТ". Салтыков-Щедрин Прощай, немытая Россия, Страна рабов, страна господ, И вы, мундиры голубые, И ты, послушный им народ. М. Ю. ЛЕРМОНТОВ Паситесь, мирные народы! Вас не разбудит чести клич. К чему стадам дары свободы? Их должно резать или стричь. Наследство их из рода в роды Ярмо с гремушками да бич. Пушкин А. С.

102

анонимен

преди 10 години

До 133.....И не само в България, в цяла Европа има затъмнение на истината, и за европейската икономика и за проблема в Украйна. Разбира се българските медии както и всичко в БГ са на много ниско ниво. Но никъде не може да си позволят да разкрият някоя истина защото ще навредят на американския модел на политика а тя е - управление на света с помоща на държавни лидери слуги.

101

DeDe

преди 10 години

Най добрия разказвач на вицове.Путин разсмя не само Русия.

100

канадец

преди 10 години

Да замениш държавна служба в Хавай със слугуване на Сибирския император. Наивността на северноамериканските деца винаги ме е изумявала.

99

Анонимен

преди 10 години

Българската журналистика удари дъното. Дори и по комунизма не е била такъв фараж. Моя баща беше журналист и го уволняваха три пъти заради честното му слово. Сега такова нещо няма. Вместо да се поучат от Сноудън - разкри пред целия свят за какво глобално подслушване става дума, а нашите драскачи го плюят. Журналистиката е истина, честност, мъжество. А не ***. За съжаление у нас е точно такава.

98

Анонимен

преди 10 години

както казват руснаците:хорошо где нам нет

97

Анонимен

преди 10 години

Путин нито е червен, нито е зелен, нито е син! Той просто е един руски империалист!

96

Анонимен

преди 10 години

Нещастният Сноудън -- чака го тъжен живот в Русия подобно на К. Филби.А г-н Путин с всяко свое появяване става все по смехотворен.Изглежда, че сам съзнава как се плъзга надолу, за това е с такава отчаяна и опъната физиономия.

95

456

преди 10 години

До Одисей1Защо пишеш за история която не познаваш??Това не са ти пешки на шахматна дъска ,подредени ти от калпави американски анализатори и сведени до теб от *** им посолство!Белене е рана в историята на България,но ти дори не с с направил труда да я проучиш!Гадното е било че са пращали политически затворници в лагер за криминално проявени!Криминалните имат инстинкт за оцеляване,политическите са били безпомощни!Имам познати с предци които са били там! Не се пъни като не знаеш!