26

Ставри

преди 10 години

Подобните информации зоват усилено за промяна на законодателство и управление. Недопустимо е в 21 в. да бъдат предизвиквани от различни мотиви самоубийства, убийства и пр.Ние и без "само"изпълнения се топим от болести и нищета. Мизерията взема връх, нужна е ТОТАЛНА смяна от горе до долу на всичко.

25

Анонимен

преди 10 години

Браво, дай Боже още повече такива новини, особено по Великден.Колкото по-малко гнусни крадиливи герберасти, толкова по-добре за БЪЛГАРИЯ.

24

Анонимен

преди 10 години

герберастите изгубиха властта, секна лапането и започнаха да се самоизтребват един по един - което в крайна смека е добре за БГ

23

Мина

преди 10 години

Какво става в БГ почти всеки ден някой се самоубива.

22

Анонимен

преди 10 години

Хубаво е управлението на Ореларски, а? Всеки ден по няколко убити, самоубили се, отвлечени, пребити, ограбени и мактретирани.

21

Дедо Спас

преди 10 години

Да идва на власт Бате Бойко, може да ни беше зле, но като излезе по телевизията и каже нещо умно .Развеселяваше ни. В кръчмата сме пили до зори за него . Да ни е живо и здраво, все така да на радва, като малко бебе .

20

nedkodd

преди 10 години

Докато е това мародерско правителство и по лошо ще става.ОСТАВКА ОСТАВКА на тия московски рублажии и анкарски послушници.

19

GRN

преди 10 години

До Анонимен 19Вие сте явно болен, прегледайте се при някое джипи около Позитано. Може и да поразпитате кой е на власт в момента, не сте наясно...

18

Анонимен

преди 10 години

Хубаво е, че герберастките *** се чистят една по една, след като дойде краят на престъпното им управление.

17

прокурор-пенсионер

преди 10 години

Още няма и една година от управлението на БСП-ДПС-ДС и положението стана нетърпимо. Това е така , защото всички свестни МВР-шефове начело с Министъра са подменени с *** и с престъпно минало. Всеки ден убийства, въоражени грабежи , отвличания , кражби и всичко гадно е само при такива ***.

16

атака

преди 10 години

От Герб ли е?

15

Анонимен

преди 10 години

Колко бяха работните места,които щяха да разкрият БСП/ДПС 250 хил или 400 хил.?Съпругът на общинската кметица не може да си намери работа.А останалите безработни?

14

ТОВА

преди 10 години

ДРУГАРИ Е ХУБАВОТО УПРАВЛЯНИЕ НА МАФИОТА НА КГБ УРКО УРЕШАРСКИ ИЦЯЛАТА КРАДЛИВА КЛИКА

13

ivo

преди 10 години

the Bulgarian selfie ...

12

Бантустана

преди 10 години

В бг няма убийства, а само самоубийства. Така е най-добре и за статистиката и за МВР.

11

Анонимен

преди 10 години

Имал пистолет до себе се ?Значи се е самоубил . Това може да се чуе замо в България .Без разследване в България , всички се самоубиват . Такава проста държава стана ..

10

Димчо

преди 10 години

"Съпругът на Пенка Ганева, кмет на община Хисаря, е открит мъртъв в гаража муМъжът е бивш строителен работник, от дълго време е бил безработен.60-годишния Нанко Ганев е открит незаконно притежаван пистолет."Хъм, познавам такива "безработни" с незаконни пистолети . Карат нови мерцедеси и не могат да излязат от заведенията .Живот като на кино .....

9

Случайния

преди 10 години

Намерен умрел човечец - МеВеРе "констатира" професионално и незабавно - САМОУБИЙСТВО !Намерена запалена кола - САМОЗАПАЛВАНЕ ! Има ли закони които да се спазват в България ? Има ама само за определени хора !

8

!!!

преди 10 години

hm

7

DO 8

преди 10 години

AVE URUD VHERVENQSAL I CHERVQSA, KOI E V MOMENTA NA VLAST?! VSICHKO SE SLUCHVA PO VREMETO NA URUDLIVATA VI PARTIIKA MAICHICA BSP!!! VSEKI DEN UBIISTVA, SAMOUBIISTVA I OTVLICHANIQ! RAZBRA LI ME CHERVENA GNIDO???