88

Акъл море

преди 10 години

Браво мистър Х! На Шопа от доста време му обяснявам,че е пълен ***,но не прихваща. Дано повярва на теб! И да вземе мерки...Но и това не оправя нещата.Не е само той. Чукундурите преобладават в БГ-то! Трябва им още повече мизерия за да позапочнат да схващат накъде отива България с тези "съюзници"!

87

Анонимен

преди 10 години

Шекспир е прав, има нещо гнило в Дания! Ще му качат микрофон и ще забрави...ХАХАХАХАХАХА!

86

мистър Х

преди 10 години

До Шоп Подлеци са такива чукундури като теб, защото не ги интересува истината, а повтарят като латерни американските и натовски лъжи.Сноудън ги *** пред целия свят, но те са тъпигьози и се оповават на такива декапитирани като теб

85

Анонимен

преди 10 години

обикновено Расмусен "много внимава да не носи микрофон в подобни ситуации":)шпионски игри и доверие?а после :"Обама не е сигурен, че Русия ще изпълни споразумението "що така?Руснаците не искат да ги хлъзнете за пореден път ли?

84

Adam1966

преди 10 години

Audi A3 стана автомобил на годината!ДА уважим и рекламодателите на домакините от Днес.бг

83

Анонимен

преди 10 години

До #$%очевидно няма да е от ***, които поддържат Путин.

82

#$%

преди 10 години

Егати плоската лъжа.. закичил го някакъв журналист, снимали били филм, а после имал среща с Путин и забравил да го свали.. добре де, кой *** ще се хване на подобно твурдение??

81

Акъл море до Шоп

преди 10 години

Пак не позна.Аз нямам възраст.Имам интуиция и знам накъде отива света.Знам накъде отива и България като слуга на атлантиците.Наникъде!Русия има бъдеще.България няма,точно защото на тази територия преобладават бакалите.Искаш да си със Запада,но не се питш дали Запада те иска!А умните хора знаят отговора-Запада не бръсне България за НИЩО! БГ за тях е Либия,Ирак и Сирия! Натискай се докато ти смъкнат и ризата от гърба!Вече почти са го направили!

80

Акъл море

преди 10 години

Ти наистина ли не разбираш или се правиш на завлечен?Казва ти се,че Размусен е подлец,а Путин е истински човек и истински лидер на истинска държава! Цял свят знае това!Какво си видял ти от Волуяк!Знам кой е Размусен и кой е Путин.Затова съм Акъл море.МНОГО съм видял!А за шамара ми не се безпокой.27 години съм го лупал в макиварата.Каузата ти еЗАГУБЕНА!Центърът на силата се премества бавно но неумолимо към ОГРОМНИЯ КОНТИНЕНТ!Шоп си и шоп ще си останеш!...Да не вземеш пък да се обидиш сега?

79

ПИЧОВЕ....

преди 10 години

ПИЧОВЕ,НЕДЕЙТЕ СЪДИ СТРОГО ВАСИЛЕВ И ШОПА--ВИДИМО ПРИ ТЯХ ПРОМИВКАТА СИ Е СВЪРШИЛА РАБОТАТА--АКО Е ТАКА ЗНАЧИ СА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ. А АКО ПИШАТ ТУК ЗА ПАРИ,ЗНАЧИ ЗАСЛУЖАВАТ ПРЕЗРЕНИЕ----НО И В ДВАТА СЛУЧАЯ СА ЗА ШАМАРИ

78

До двамата глупаци

преди 10 години

поддръжка и освобождение са съвсем отделни понятия ама умници като вас от къде да знаят..Василев знам често ти казват, че не си добре, и то не само във форума.. Повярвай ми има защо.. А шопе поддържането на лъжа няма да я направи истина.. Лъжата си остава лъжа !

77

Анонимен

преди 10 години

Хей Василев , спри се бе . Русия не е освобождавала Гърция , ха ха , ако беше така , целите Балкани да са се вдигнали да превземат Истанбул , пука им на Гърците за някакви островчета . Кога Англичани ще ти подарят земя ? Те изселват милиони Гърци в Америка , точно да не се бият за Истанбул !

76

АТАКИСТ

преди 10 години

до 93 Че аз к'во съм казал? Че е преди Априлското въстание? Я пак!

75

Анонимен

преди 10 години

До ВасилевдЕМОКРАТЕ--ИСЧИСЛЕНО Е ЧЕ ЗА 25 ГОД..ДЕМОКРАЦИЯ СА УМРЕЛИ ПОВЕЧЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ,ОТ КОЙТО И ДА Е 25 ГОДИШЕН ПЕРИОД ОТ ТУРСКОТО РОБСТВО....ти КАК ЩЕ КОМЕНТИРАШ??????

74

Анонимен

преди 10 години

Русия била освободила Гърция и Сърбия ? хахаххахаххахахахахахахахахаххахахахахахХАХАХАХАХАХАХАХХХАХАХАХАХхаххахахахаххахахатоя Василев верно е много зле :D

73

Българин

преди 10 години

Опаааа. Вчера имаше опровержение ,че това не се е случвало,днес друго. Кой лъже ? Явно господата " велики демократи" отново се опитаха да " спестят истината". И на този изпечен лъжец Расмусен нашият президент дава орден " Стара планина" ?Големи *** сме ние българите. Отново ни използват.Пак "настъпихме мотиката"

72

Анонимен

преди 10 години

Този Василев се побърка съвсем . Според Него е трябвало да сме под турско ! Щото Западът не е одобрявал освобождението. То излиза че запада е накарал румънската кралица да нападне Северна България , което си е точно така . Та прочети някой разузнавателни книги на американци , за Балканите . , та да се образоваш малко . Май не си и българин, що ревеш толкова , че са ти взели Южна България ли ?

71

Анонимен

преди 10 години

василев пак пренаписа историята :Д добре че е той та и ние нещо да научим, пък било то и пълни глупости ...

70

АТАКИСТ

преди 10 години

до 86Василчо, чети! *** непрокопсана *** да е.а!Между 1821 и 1829, гръцкият народ води успешна война срещу османската власт (Гръцка революция) и през 1830 година се създава независимата Първа гръцка република.

69

Анонимен

преди 10 години

луд умора няма хахаха василев хапчетата