4

Анонимен

преди 10 години

Теодора Драгоева, ако не престанете да инициирате изтриването на НЕобидните ми коментари, ще ви оспамя статията от няколко IP адреса и ще се видите в чудо да ги триете:Та: пробвайте се да списвате за неща, от които разбирате - самото изречение "Само по този начин може да бъдете наистина щастливи" звучи като извадка от от евтина книга - зачетете някоя по-стойностна.Отново Ви благодаря, че ми четете коментарите :-)

3

Анонимен

преди 10 години

Социолозите и психолозите малко повече да пишат за психология на групата,защото човек не може да бъде истински щастлив извън социума.За егото са изписани томове,крайно време е да помислим за свръхегото,в противен случай ще сме сбирщина от "щастливи" егоисти.

2

усещането за щастие

преди 10 години

Статистика на германски сексолози говори за средно 1,5 полови сношения на седмица при немците. Изследвания на американската антроположка Helen Fisher показват, че примитивните племена в джунглите се занимават със секс ежедневно, според Helen Fisher поради това че имат повече свободно време. Там където няма iPhone и Mercedes-Benz S-Klasse, няма смисъл жените да дозират секса.

1

Наздраве

преди 10 години

"2. Здравата работа ще ви направи успешни"Зависи. може и да не ме направи по-успешен, но пък може да ме направи по-щастлив.Преди около две седмици бях на вилата с баща ми. Прекопавахме градинки. Разни зеленчуци, а той и дървета. От тази "работа" се почувствах по-добре. Ако работиш това, което ти харесва бих казал, че изпитваш вътрешно удоволетворение от това, което вършиш. Не се почувствах по-успешен, но това, че заедно с баща ми вършим нещо и е ей така сред природата - от това съм по-щастлив