22

Малък

преди 10 години

Аз също установих, че съм подкрепил някаква никому неизвестна коалиция, а съм на 20г. Не съм гласувал, но май и на приятелите ми егн-тата са там. Еее, затова ще си стоя в Германия

21

ПРЕТЕНЦИИ

преди 10 години

Установих, че съм подкрепил някаква *** партия ... а никого не съм подкрепяли не съм гласувал от 20 години. . . поне да ме бяха писали, че съм подкрепил некоя българска формация .. и тук немам късмет . .

20

Ози

преди 10 години

От 15 години живея в Австралия и сега с изненада откривам, че съм подкрепил с подписа си някакви Националистически партии в България. Това поне можех да го проверя. Сега с тоя персонален код за достъп вече и това няма да мога да направя. Жалка мафиотска държавица, която продължава да се опитва да ме експлоатира нечестно и да ми трови живота... Пфу! Нещастници!

19

!!!

преди 10 години

triabva

18

Анонимен

преди 10 години

Да са само банките. Топлофикация, вода, ток-всеки има не само егн-то ни, но и нотариалните ни актове. поликлиники, работодатели, всички общински служби, КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ, че който не го е поискал, той не го е имал.

17

отчаян

преди 10 години

Масово се копират лични карти за щяло и нещяло. Всички копирания са незаконни! Реално обаче няма и няма да има глобена банка за тази практика. Под предтекст, че са регистриран оператор на лични данни жулят яко копия и не може да ги спреш! ***, какво да кажем друго!

16

Анонимен

преди 10 години

AIIII , AIIIIII , AIIII KOMUNISTI4ESKA TAPOTIA , AMI NALI BRE GOSPODA TAPACI VE4E VI KAZAHA 4E MOETO VA6ETO I DRUGI EGENETA SE RAZKARVAT KATO MARA FURLAMATA NA OKOLOMRASNOTO , ZA6TO BRE TAPUNGERI V EDNA PROBITA SISTEMA DA VLIZAM S EGENETO SI ZA SPRAVKA . TAPOUMIETO VI E BEZGRANI4MO . EGENE I ZA KENEFA NA POZITANO KOGA SERETE LI ZALAGATE BRE TAPANARI .

15

Партиец

преди 10 години

Много ми е кеф, как простолюдието мучи и утре вече няма да се говори по този въпрос защото ще ядете и пиете и ще забравите. А ние нашата работа сме си я опекли отдавна.

14

Мукеш

преди 10 години

Сменете си имената и ЕГН-тата и проблема е решен. К'во толкова.

13

анонимен

преди 10 години

Всички партии, в чиито списъци има открито дори и едно "откратнато" ЕГН да бъдат изключени от участие в предспоящите избори

12

Анонимен

преди 10 години

проблема с банята е решен, баня няма да има, че и на цик работата такава.. сега ще направят толкова сложна процедурата, че никой да не се занимава да се проверява дали е води записан към някоя партия.

11

историк-анализатор

преди 10 години

Мили ми прости и неграмотни другари. Никой не иска повече БКП-БСП-ДС на власт. Това е една от причините да се търси непрекъснато някоя нова партия да вземе властта. Въобще не си въобразявайте, че като плюете ГЕРБ и това ще ви помогне. ПРОСТО НАРОДА ВИ МРАЗИ. 70 години тормозите този народ с убийства, кражби на частни имоти, беззакония, отвличане на хора за пари и всякакви престъпления само и само терористите от БКП-БСП да са на власт. Е стига ви толкова.

10

Анонимен

преди 10 години

Как и къде да проверя кого съм подкрепил за изборите? Днес си търсих ЕГН- то и не го намерих, оставило ми бе записка на хладилника, че ставало политик...

9

виц

преди 10 години

ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН. КАЗАЛО ПРАСЕТО НА АГНЕТО.ДАТИ СЕ ВРЪЩА НА КОЛЕДА КАЗАЛО АГНЕТО .

8

Анонимен

преди 10 години

KZLD... няма такава пародия... само в източването и пилеенето на пари ги бива...

7

Позор

преди 10 години

Проверяваме се в ЦИК, но с ЕГН и код за достъп.За това в една демократична и свободна страна, каквато претендираме(само)да сме - би трябвало да се проверява от партиите, съда и другите институции, а не да се натоварват гражданите с тази отговорност.И е така по света.Ама не и в България.Поне не със сегашните политици.Така натоварвайки гражданите с това все едно те носят отговорност и магат да бъдат съдени от държавата БЕЗ ДА Е ДОКАЗАНА ТЯХНАТА ВИНА. Тяхната вина в случая е че не са информирани

6

Анонимен

преди 10 години

Този начин на проверка нарушава свободота и достойнството на чоека. ЕГН-то на всеки от нас е достояние на:........................хиляди места в една страна. И така освен с боравене с ЕГН се дава свобода на някой да открадне малкото на човека свобода.

5

Иван Пешев

преди 10 години

Това със кода го правят да замажат нещата понеже това ще откаже доста хора да проверят. Captcha е достатъчна спирачка за автоматичните проверки със скрипт.

4

художника

преди 10 години

До Анонимен 4Иронията ти е неуместна, но ако искаш ела да ти продам печка "Мечта", телевизор "Опера" и понеже си ми симпатичен ще ти подаря и хладилник "Мраз" - Всичките са от ЕДНО ВРЕМЕ !

3

Анонимен

преди 10 години

ДВАМА ПРИЯТЕ ЛИ СЕ СРЕЩНА ЛИ СЛЕД ГОДИНИ И СЕ ЗАПРИКАЗВАЛИ. ЕДИНИЯТ КАЗАЛ. ЕХ ИВАНЕ КАКВИ ВРЕМЕНА ДОЖИВЯХМЕ. ЕДНО ВРЕМЕ РАБОТИШ РАБОТИШ КУПИШ СИ ТЕЛЕВИЗОР.РАБОТИШ РАБОТИШ КУПИШ СИ ПЕРАЛНЯ,РАБОТИШ РАБОТИШ КУПИШ СИ ХЛАДИЛНИК. А СЕГА КАЗАЛ ДРУГИЯТ. РАБОТИШ РАБОТИШ ПРОДАДЕШ ПЕРАЛНЯ.РАБОТИШ РАБОТИШ ПРОДАДЕШ ТЕЛЕВИЗОР.РАБОТИШ РАБОТИШ ПРОДАДЕШ ХЛАДИЛНИК. ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ С ТАЯ СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ.