77

ha ha

преди 10 години

да, да, колкото получихме компенсаций за Сръбското ембарго.

76

x

преди 10 години

В Европа и пари си имат, и газ си имат, и нахални простаци са виждали.Добре че беше Стойнев да отвори очите на Европейците, че има природен газ.

75

x

преди 10 години

Абе ти луд ли си ? Нито искат да ти плащат таксите, няма за какво и да получиш компенсации.Квай тая сметка без кръчмар ?

74

az

преди 10 години

До Анонименzashto pitash kak estestveno sreshtu Bulgaria nali nashite politici ot 25 godini tova pravqt sreshtu Durjavata i Naroda

73

ЛД

преди 10 години

ВЕДНЪЖ ЗАЩИТЕТЕ БЪЛГАРИЯ МИЖИТУРКИ. ЙОТИНГЕР ДА ЗАТВОРИ СЕВЕРЕН ПОТОК

72

x

преди 10 години

Европа ясно каза: Няма да плащаме на България някакви си такси за пренос на газ, само защото им се е приискало на българите да печелят от нас и да си ги раздават на свои хора!Стойнев, ти че и евро цент няма да видиш от Европа е ясно, ами гледай и да не получиш сто тояги!!!

71

хой

преди 10 години

Ако това не е някакъв Пиар на Стойнев - евала! Поне един политик да защитава интересите на държавата. Стига сме си давали д-то на тия еврогейците.....

70

Анонимен

преди 10 години

Искам да знам българските евродепутати как са гласували. Поименно !

69

Българин

преди 10 години

"Искаме компенсация на загуби от санкции срещу Русия"Абе вие останалите българи освен мен разсъждавате ли трезво? Кога европееца ще дойде да ви плати сметките за тока и парно?Имайте малко акъл и се противопоставяйте на тази мафия ЕС.

68

Неразбрал

преди 10 години

Компенсацията за България ли е или за да се връщат комисионни?

67

румен221

преди 10 години

Приятели,Големите в ЕС ни се подиграват:- "Европейският парламент смята, че газопроводът "Южен поток" не трябва да се изгражда. Това е записано в резолюция на ЕНП, либералите, зелените и консерваторите - БНР.Защо като са толкова големи:1. Не СПРАТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ДОСТАВКИ НА ГАЗ2. Не спрат да внасят и изнасят руски СУРОВИНИ, СТОКИ?!?!Великият Български Народ е казал:- На чуж гръб и сто тояги са малко - ОСОБЕНО АКО ГЪРБА Е БЪЛГАРСКИНай-лошото е, че у нас има СТОТИНА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ КОИТО ИМ ПРИГЛАСЯТ - БЕДНИТЕ ДА ГОМИСЛЯТ(знаете оригинала).

66

ЕС

преди 10 години

"Южен поток" на скраб !

65

Анонимен

преди 10 години

До ЕСПрав сте! *** ток не плащат, селянята парно също не плащат за чий са им ток и газ!

64

ЕС

преди 10 години

На България газ и ток не са нужни. Има си демокрация.

63

колибри

преди 10 години

Няма да бъде спрян Южен поток - политиката няма да надделее над бизнеса .Толкова средства и очаквани печалби са акумулирани там и то не само от руска страна.

62

Анонимен

преди 10 години

Как нормален човек би гласувал за ГЕРБ и съответно ЕНП при положение че след като страната ни изпълни всички изисквания за членство в Шенген ЕНП гласува против нашето приемане и то при положение че на власт е партията от тяхното политическо семейство. А ПЕС гласува ЗА. Еми когато фактите говорят всички мълчат. Това ЕНП за 2 мандата не направи нищо добро нито за ЕС нито за България.

61

Йово

преди 10 години

Добре, ама защо не преразгледат германския проект "северен поток" защо германците натискат да няма "южен поток" а не искат да преустановят "северен поток". Знае се, че Германия на година взима над ? 4 милиарди от транзитни такси основно от Австрия, Унгария, Чехия и Италия точно тези държави искаха най много "южен поток" за да не плащат големите такси на Германия. Има "южен поток" няма милиарди ? за Германия, което е нормално Германия да не иска "южен поток".

60

jane

преди 10 години

Много е важно ЕНП да не спечелят изборите. Защото това наистина би било трагедия за целия ЕС. Реално ЕНП досега са се интересували единствено от големите корпорации и банките, за тях малкия човек е просто работлива мравчица, която да изработва парите, които те пръскат, за да спасяват банковата система. Мисля, че е крайно време българите да се замислят за по-широкия контекст на случващото се, а не само за собствения си гьол. ЕНП са като рак изяждаш буквално ЕС и създаващ скептицизъм и омраза.

59

до 68

преди 10 години

Личи си че аргоментиран в изказването си.Плявня да не си ти?

58

Анонимен

преди 10 години

Най-доброто на Южен Поток е че умря скоропостижно.