4

Анонимен

преди 10 години

"Единствената важна стъпка в живота на жената,е избора на точния мъж (тя може да си позволи завсичко друго да сгреши, но тук няма право да греши)и точно поради това тя прави своя избор там, къдетоможе да прецени мъжките качества, които ѝтрябват: По време на следване на висше образованиеили в работата. Офиси, фабрики, колежи илиуниверситети, са за жената нищо друго освен огромнипазари за женитба."Естер Вилар

3

*

преди 10 години

С други думи, богат и известен мъж си 'забожда' хубаво, никому неизвестно гадже... Няма нищо странно в това! По-скоро бих се учудил, ако Натали Портман си хване гадже я оксиженист, я барман, я сладкар... т.е. някой представител на средната класа със средни или малки възможности... Това обаче, за съжаления няма как да се случи. Пустите му жени, знаят си те в кого да се 'влюбят'!

2

Анонимен

преди 10 години

Мария, напиши статия за секса с неизвестен.

1

Анонимен

преди 10 години

Когато хората не знаят или не искат да назоват причините за нечий успех в професията или в личния живот, те говорят за шанс, късмет или любов. Мъже, които са започнали от нула, а в последствие са станали милионери, по правило още в периода докато са били на нула, са имали сексуални връзки с красиви жени. Не защото жените имали нюх, а защото са разполагали с информация от надежден източник. Информация, която грижливо е била прикривана от обществото.