15

анонимен

преди 10 години

не правете грешка да се карате с пиян човек, аз я правихна следващата сутрин вие още треперите, а той ви пита ще пиете ли кафе /нищо не помни/и това има край, с последния скандал, на трезво, желателно

14

Анонимен

преди 10 години

на мен нищо не ми прави америка, стига моделът да не беше техен. обществото е виновно. да бе! и кое общество? защо трябва да има скотове в една толкова ощастливена от "демокрация"-та общност? аз днес питам: коя от двете системи победи?

13

Анонимен

преди 10 години

михаела може да напише за скандала след секса... когато неравенството у времетраенето предизвиква бури. а годзилоподаобната господжа, която все се чувства на върха на драмата, само защото иска да ни докаже, как ни била прекарала, като ни била предизвикала ще кажа само едно:вие сте самотната ездачка на конския символ

12

Анонимен

преди 10 години

Михаела, напиши за секса след скандал.

11

От 2

преди 10 години

Преди два часа, на шега написах коментар и го озаглавих "Нашенският стил". Сега виждам, че заради този текст тук са спорили.Не си разваляйте края на празника, бе хора! Има по-деликатни българи, има и такива, които си мислят, че като викнат, ще са по-убедителни. Различни манталитети.

10

Анонимен

преди 10 години

Случвало ми се е да участвам в скандали само с един единствен човек. Причина да ескалира е било отвратителното му отношение. От години не съм повишавала тон, нито съм се карала, а човекът продължава с истериите си, но вече с нов опонент. :)

9

Анонимен

преди 10 години

Аз не се карам с приятелките или съпругите си. Просто им показвам вратата.

8

Анонимен

преди 10 години

10. вие не крещите, нито врещите като коза, нито цвилите като ***, в конюшня. вие беснеете и блеете.. и се имате за независима овца. това е истината.

7

Анонимен

преди 10 години

До Анонименосем, маааалце си лицемерна, не спа?

6

Анонимен

преди 10 години

До Анонименможе бе моме, ама парите па ние ви ги печелим. вие да дебелогъзувате по седенки на сенки, а ние да ви осигуряваме доживотно. не става така. че даже и децата не ги възпитавате, пушейки на пейката в парка. ако го има парак, де.

5

Анонимен

преди 10 години

моите "адвайзи" (чудесна дума;-) са следните: колкото повече отстъпвате заради "мира", толкова повече ви газят. бъдете отстъпчиви но не чак до там, че да се превърнете в гаврата на половинката си. все пак подаването на "другата буза" след шляпкането с кожен камшик не за всеки е върха на сексуалната задоволеност. като удряте жена си, гледайте все пак да не е съседката! (важно!). и най важното: не се пренатегайте, оти че се скинете! това беше!

4

Анонимен

преди 10 години

малко подправка към: "Следвайте правилата ". Както при професионалния секс, борбата и всяко бойно изкуство, и в брачните скандали си има правила на секс! Може да ви се стори смешно, но е истина. Ако определите още в самото начало тези правила, вероятността да унищожите отношенията си с думи е много по-малка. Следвайте тези правила във всичките си битки! голи, в леглото всички битки са разрешими. make ***, no war!

3

ха ха

преди 10 години

Тая снимка ме накара да се сетя за филма ,с право им дадоха оскарите , и съвсем по темата

2

Нашенският стил

преди 10 години

Значи все пак става въпрос не за скандали изобщо, а за семейни кавги?Това е съвсем друго нещо.Не знам как е при останалите народи, но в Бг повечето съпрузи си крещят, а след малко минават на спокоен тон просто защото са започнали да говорят на друга тема. Ако ги питаш защо са се карали преди малко, поглеждат те учудено.У нас крясъците и размяната на "любезности" много често изобщо не се осмисля като кавга, а като нормален начин на контактуване между съпрузи.

1

Анонимен

преди 10 години

Както каза един "Брой до 10 и като се успокои противника, му нанеси удар, който да го прати в нок аут"