125

Градския

преди 10 години

"Екзакта", ха,ха,ха!!!Колко сте жалки!Ха, ха ,ха!

124

Не знам дали ГЕРБ води на БСП с цели 3 %, но Червен Кольо би отрекъл подобно нещо и дори ще твърди, че БСП води с 3 %. Не е лесно да си комунист - все някой или нещо ти пречи да реализираш мечтания авторитарен строй, равенството в доходите, безплатните социални услуги (здравеопазване, образование), държавна политикономия и други приказки за лека нощ.

123

Анонимен

преди 10 години

Абе па ли ме занимават с филиали на БКП.... Аре балъци, на топлите бюлетини... Герб-Мерб, БСП-ДПС, к*ра ми Янко.....

122

Анонимен

преди 10 години

С повече води, господа! С много повече! Затова БСП и коалиция се тресе от страх и само се хвали колко добрини за хората е сторила и колко страшно ще стане, ако ТЕРБ се върне във властта.Заплахите към опозицията не са престанали. Всъщност те и само с това се занимават. Некадърници крадливи. Нямат насищане, макар че само това правят.ОПС! И със заеми, разбира се, ни задължават. Не се умориха да вземат милиарди заеми и да обещават увеличение на пенсиите, но те още не са получили унизителните 3 лева.

121

Ринго

преди 10 години

Е как така стана, че ГЕРБ са първи като всеки ден им напускат поне по двама депутати? То остана ли някой въобще в тяхната парламентарна група? - абсолютно вярно!

120

Сириус

преди 10 години

Е как така стана, че ГЕРБ са първи като всеки ден им напускат поне по двама депутати? То остана ли някой въобще в тяхната парламентарна група?

119

Сириус

преди 10 години

Eто тази агенция никога, никой не я е чувал, но се дават резултатите й все едно, че нещо много важно е станало!

118

Eмил

преди 10 години

Социологически проучвания на готовността за гласуване на гражданите в България и Прогнозни резултати за предстоящи избори,при съществуващите противоборства в 42-я Парламент,както и политическо поведение на партиите извън парламента ,при продължилите повече от 6 месеца протести против правителството на управляващата коалиция, прави прогнозата нереалистична.Кризата в Украйна,позицията на властите,оценката на ЕК и т.н,прави резултата поръчков или пристрастен,затова непредвидим.

117

Ангел Петров

преди 10 години

Всичко е лъжа и измама. Мира Радева се скри, но Лидия Йорданова веднага я замени.

116

социолог

преди 10 години

На поръчкови социолози не вярвам.

115

Kamenova

преди 10 години

ГЕРБ в никой случай не е първа политическа сила. Шефката на Екзакта" Лидия Йорданова беше уволнена от Михаил Миков, затова са такива резултатите.

114

Запознат

преди 10 години

БСП е сигурният победител на евроизборите.

113

Hristov

преди 10 години

За никога не е тайна за кого работи Екзакта". Естествено, че резултатите от проучванията ще са в полза на Боце и Гоце.

112

АБВ

преди 10 години

Лидерът на АБВ Георги Първанов и водачът на евролистата Ивайло Калфин са силен тандем. Те двамата заедно са одобрявани от 17 процента от българите, като рейтингът и на двамата е поотделно по-висок от този на Сергей Станишев.

111

Анонимен

преди 10 години

Истината боли, червени селяни. Свиквайте!

110

П.Петров

преди 10 години

Определено БСП са *** партия и то на паразитиращите ***, които се издържат от социални помощи и майчински, не плащащи данъци и осигуровки. На тях разчитат, за да са във властта и им угаждат, за да могат да крадат на воля от вашите данъци.Като не гласувате вкарвате вкарвате в европарламента партия, която я е грижа повече за паразитиращите *** отколкото за нормалните данъкоплатци!

109

Naidenov

преди 10 години

БСП ще са първа политическа сила, въпреки напъна на платените партийни социологически агенции като Екзакта.

108

Анонимен

преди 10 години

Болни мозъци !

107

Иван Стоянов

преди 10 години

Шефката на Екзакта я уволниха от НЦИОМ, защото е герберка. Хайде сега всички да си отговорим на въпроса това истински резултат на проучване ли е, или подлагане на вожда Борисов.

106

Пепи

преди 10 години

Тази агенция Екзакта както е тръгнала ще задмине и Мира Радева по подмазване на Борисов.