155

Анонимен

преди 10 години

NAI TAPIQQQQQQQQ PO TAP NAI TAP EDINICA ZA TAPOTA EDNA BOKA MUTRENSKA

154

!!!

преди 10 години

Borisov kakto vinagi e prav , stiga da ima koi da go 4uva

153

Анонимен

преди 10 години

Натъпкано е с *** на БСП и коалиция тук.Опорните точки на Моника Хохегер се изпълняват колективно, за да може да има отрицателни коментари на това, което отдавна трябваше да се случи.Хората въпреки озлобеното ви и обидно словоблудство не се заблуждават за подбудите. И да крещите с омраза, и да се опитвате да реанимирате измамниците, които се правят че ни управляват, а само вземат заеми и крадат, няма да се случи желаното от вас.С манипулации и преврати на търгаши - милионери се губят избори.

152

Анонимен

преди 10 години

Малеееее!Голям страх! Голяма омраза!Не мажете с тази злоба да накарате някой да повярва на крадци и измамници като БСП и коалицията им,скрепена с манипулацията Костинброд и преврата по ТВ 7.Няма да ви помогне ни търгаша Бареков,ни спинаджията Кутев, ни Мая "осичката" - подхранваща безумството с виагра,ни бисерчето Христо, ни Ментата Данчо, а още по-малко опорните точки на Моника Хохегер, която си заминава за Брюксел. Ревете, крещете, словоблудствайте, правете каваци до полуда. Губите изборите!:)

151

Анонимен

преди 10 години

Най-после.Тази среща отдавна трябваше да се състои, защото няма бъдеще за дясното, ако то не се обедини по кардинални за страната въпроси.Няма нужда от сравнения от рода на "кой е по по най".Разумните, мислещите за настоящето и бъдещето на България, можещи и морални хора ще вземат своето решение на изборите правилно и отговорно, без излишен популизъм и заробващи обещания, но с хуманно отношение към хората.Вярвам, че манипулаторите, превратаджиите - милионери и виновните ще си получат заслуженото

150

ano

преди 10 години

Kato cheta komentarite mnogo se chudq na nqkoi hora.ako mojete da otkriete nqkakvo shodstvo mejdu bsp dps I ataka-za men vsichko tova e jajda za vlast a vsichko ostanalo e prazni prikazki, ako vse oshte nqkoi ne go e proumql

149

BOND

преди 10 години

И ГЕРБ и Реформаторския блок са политически аутсайдери.

148

Dimitrov

преди 10 години

Водачите на Реформаторския блок и ПП ГЕРБ забравиха какво говореха един за друг и се прегърнаха в фалшива прегръдка, само и само за да има предсрочни избори, но не осъзнават, че ще ги загубят.

147

Торосян

преди 10 години

Който се е съюзил с Боко все е загубил, а реформаторите сами му се набутват.

146

Ташев

преди 10 години

Тези лидери на псевдодесни партии се събират и договарят как да манипулират хората, за да се върнат на власт.

145

Kabata

преди 10 години

Предсрочни избори има само в главата на Борисов.

144

Анонимен

преди 10 години

"не познавам структурите и начина на действие на ДПС" ами нали точно затова ходи да пиеш кафе с местан, лъжец нагъл

143

macintosh

преди 10 години

Заради комунистката Кунева която слугува на царете и монополистите, Реформаторския блок ще загуби много гласове и ще се провали.

142

comment

преди 10 години

До don bastonБяха,но щом става дума за плячкосване са си първи бойни другари.

141

don baston

преди 10 години

Зад двете партии стоят едни и същи олигарси и едни и същи интереси, така че никак не се изненадвам. Кунева и Борисов не бяха ли непримирими врагове?! Или пък интересът тук е определящ, както винаги.

140

Tiago

преди 10 години

А Кунева защо не каже кои олигархични кръгове стоят зад нейната номинация за евродепутат? Защо не каже кой и плащаше предишните изборни кампании? На тази жена и знае много устата, но един ден ще лъснат разкритията срещу нея и тогава лошо и се пише наистина. Ако иска да помогне на българския народ, то нека остави Реформатоския блок, за да гласуват повече българи за него.

139

тони

преди 10 години

да-а, едно нищо, на среща с друго нищо... к'во да излезе от т'ва, освен голЕмо нищо...

138

вили

преди 10 години

Реформаторите се изживяват като новородени уникати! Пък всички са стари мошеници.

137

тони

преди 10 години

Гладна кокошка просо сънува! До следващите парламентарни избори през лятото на 2017 нито Г"Е"РБ, нито Реформатор ще е останал! 3 години са много дълго време!

136

наско

преди 10 години

Много са зле тия горките ,тотално се дискредитираха ,не от друго-от тъпота !!!