128

пенко

преди 10 години

Чета коментарите /вероятно пристрастно/ и можеби греша , но виждам много-повече злоба и даже ярост в анти -руски настроените интернет -партньори . Душата ли ви е пълна с обиди- нещо не е както би трябвало.

127

пенко

преди 10 години

Чак пък глад и мизерия , а виж има и източни коли и даже камион КАМАЗ . Не мога да наме- ря концентрирана информация - какво толкова внася Русия от ЕС ,което не може да си ку- пи от Изток и кой на изток ще обърне внимание на САЩ за санкции. Пусна си жената Макак Обама в Китай ама нищо не се получи.

126

xp

преди 10 години

Искам да ми кажете как след като велика русия поробва украйна вече 60 години... как имат 20 долара пенсии, гладни хора на всякъде, нямат армия очевидно, всичко е старо и рухнало???И от кога вие сополанковци вдигате знамето в подкрепа на един Диктатор .. който даже неуважава собствения си народ? втората страна в света по добив на петрол и газ...тъне в мизерия и глад? Това ли е вашия идеал за перфектен свят смешници..дето карате западни коли, телефони, телевизори и т.н. т.н т.н

125

емо

преди 10 години

До ХХНещо не разбирам, как да ползват руския модел сърбите, като там има българи и македонизирани българи?? Само думата фашисти????????По скоро ние, ако можехме да отделим македония от югославия, и да си вземем българите, трябваше да ползваме руския модел :D

124

Циганин

преди 10 години

Целта е руската мечка да бъде изтеглена по далеч от леговището си,подобно на Наполеон и Хитлер.А другото-историята го казва.

123

Байдур

преди 10 години

образование, пенсии, здравни грижи, подпомагане на семействата с деца и т.н. Всичко това води до мизерия и безброй нещастни съдби докато от сатанинската синагога затлъстяват от заграбеното заедно с малцина национални предатели. Всички те разбира се трябва да знаят че подлежат на Божия съд. Хората с комунистическо образование което изопачава и създава грешна представа за Библията, трябва да знаят че са излъгани - това което пише в Библията е истина.

122

Байдур

преди 10 години

"пакетът, предлаган от МВФ е непопулярен" - как ще е популярен това е план за разорение и икономическо поробване на Украйна и превръщането и в аграрна и туристическа страна от която сатанинската синагога отвъд океана да черпи ресурси и да и продава готови изделия и машини на високи цени - както стана в България. Заемите които МВФ и Световната Банка дават са замислени така че да не могат да се връщат а само да нарастват - водейки до обедняване на населението, свиване на обществените разходи за

121

Анонимен

преди 10 години

Хунтата захапа дръвцето и ще го дъвче, докато и един фашага и агент на ЦРУ не остане в УкраИна! ЕССР!

120

Анонимен

преди 10 години

127 не гледай чуждият джоп гледай своет мезерник

119

Анонимен

преди 10 години

В 2014 году российский бюджет из-за сложной ситуации в экономике и на финансовых рынках может недополучить свыше 1 трлн рублей (27,7 млрд долларов), заявил директор департамента министерства финансов России по долгосрочному стратегическому планированию Максим Орешкин.

118

Янко

преди 10 години

До Анонимен 121Отлично, 6! Ти, изродче недо*Б*но, с думи показваш какви сте - ***, вулгарни, скудоумни лаJNенца! Само дотук сте - анонимно, иззад ъгъла лаете, пръскайки бесни слюнки! Такива кучкарите трябва да ги ловят и най-хуманно да ги ев...аZIрат!ХХТи да не би да си пък потомък на тези, които в Сърбия през ВСВ разпаряха бременни сръбкини, обладани от силен "патриотизъм"? Има още живи хора и у нас и в Сърбия, коитодобре помнят нещата! Само не ми говори, че съм сърбоман или червен ***!

117

до 121

преди 10 години

Западът няма повече смислени ходове и тепърва ще печели отвращението на хората. Преди виновният беше ясен: комунистите начело с Русия. Сега комунисти няма, освен Китай, но САЩ си затварят очите заради парите им.

116

ХХ

преди 10 години

Руския модел ползват и сърбоманите в Македония, като непрестанно ни наричат фашисти и се опитват да внушат на македонските българи срам от българския им произход. Затова направиха оня пропаганден филм "Трето полувреме", финансиран от сърби и руснаци. Също фашисти ни наричат и сърбите, които наскоро официално празнуваха "освобождението " на българите от Западните покрайнини от "фашистките окупатори" - българите. Истинските фашисти обаче, са "славяниите" сърби и руснаци, ползващи фашистки методи.

115

Стига пропаганда

преди 10 години

Ако някой води фашизоидна политика в Украйна, това са руснаците. Това слепите русофили не искат да видят. Да не повярва човек колко промити мозъци, мразещи да мислят има у нас. Какви братя славяни какви пет лева. На руснаците хич не им пука за нас. Нали точно те финансират и подпомагат сърбските репресии срещу българите в Сърбия и Македония. Точно те измислиха и наложиха чрез коминтерна "македонската нация". Ами украинците нали са също "славяни", бе. Защо славянофилите не им съчувстват на тях?

114

Анонимен

преди 10 години

димитрий БAРИ, ПРОКЛЕТИ СТЕ ВИЕ руснaци и русофили, идете от пъкaлa и сеете злобa и омрaзa! Кой обвинявa в 21 век във " фaшизъм"?- Вие! Кой обвинявa в " империaлизъм?- Пaк вие, при товa русиятa държи под влaсттa си и сегa десетки нaроди! Кой " проповядвa мaлоумнaтa пропaгaндa срещу евреи, срещу кaпитaлизмa, въпреки, че олигaрсите ви сa кaпитaлисти, при товa КРИМИНAЛНИ! Тa вие руските *** сте лицемерни, подли и Господ ви нaкaзвa!

113

Анонимен

преди 10 години

до 118 Сaнкциите СA AБСОЛЮТНО AДЕКВAТНA МЯРКA НA Зaпaдa срещу русия, със сaнкции ТОЙ спечели Студенaтa войнa, ще спечели и сегa! руските гейове и в тоя форум се нaс.рaт от шубе, щом СAНКЦИИТЕ НЯМA ДA НAВРЕДЯТ НA рaшa ЗAЩО ТОЛКОВA РЕВЕТЕ БЕ ПЕДИТA РУСКИ?

112

ТЯ

преди 10 години

АМА ЗАЩО ТИЯ ХОРА НЕ ОСТАВЯТ ОНИЯ ХОРА ДА СЕ САМООПРЕДЕЛЯТ , АМИ ГИ ЗАПЛАШВАТ? ЩО ЗА "ДЕМОКРАЦИЯ"!?

111

Димитрий

преди 10 години

Проклети да са мръсните Американци които унищожиха още една братска славянска нация като обърнаха Братя срещу братя да се избивам Да бъде прклет мига в който Американският идиотизиран фашизъм не бе заличен от Бен Ладен с ядрено оръжие

110

Анонимен

преди 10 години

До BachoАко срещата се провали, западните страни са ГОТОВИ ДА СТОВАРЯТ ВЪРХУ РУСИЯ по-големи икономически и финансови санкции, за ДА НАНЕСАТ ВРЕДИ НА ИКОНОМИКАТА Й,..., допълва британският Дейли телеграф Ех, западляци, все чувах, че сте прости и злобни, късогледи и извратени, но сега окончателно убедихте света в това. Санкциите са отчаяна реакция, крайно неправилна, безсмислена (не ви ли показа досегашният опита) разкриваща запада в разложената му същност на изгладнял, ненаситен, загубил разум от завист и алчност, вампир.

109

мархаба АСКЕР

преди 10 години

баба МЕРКЕЛ спешно изпраща ВАЗЕЛИН за ЯЙЦЮКА и ТУРЧИНА, кривозъбата АШТЪН изпраща презеравативи за баба ЮЛА