41

анонимен

преди 10 години

Ами злоупотребата с лични данни си е дело на ГЕРБ, те имат опит доказан и с Костиброд !

40

муспи

преди 10 години

Забелязвам такава реакция на врага. Щом споменавам думата 'евреи' и следват минуси от цялата команда, и то независимо в какъв смисъл я споменавам, не го и четат а само служат. Дяволът сам си знае мястото.

39

Инно

преди 10 години

Ами правилно! България не трябва да пострада от мръсната игра на Русия и Американците!

38

Ямаха

преди 10 години

Правилно е да не подкрепяме санкциите, при положение, че сме на източната граница на ЕС!

37

Пиза

преди 10 години

Правилно, трябва да се анализира ситуацията в Украйна. Става все по сложна и по сложна за съжаление.

36

Коко

преди 10 години

Напълно правилна позиция! Вече подкрепихме позицията на ЕС, но от сериозни санкции ние ще сме от големите губещи и няма как да стане просто!

35

муспи

преди 10 години

Видиш ли евреин убий го, а не ги кефи с изборите им!

34

Анонимен

преди 10 години

"Няма причина да променим позицията си за Украйна"Ние българите не сме си казали позицията за Украйна, че да я променяме. Казали са си позицията само народните иззедници-политиците.

33

Анонимен

преди 10 години

До муспиПак ли ти, капацитете? Няма нещо от което да не разбираш.

32

муспи

преди 10 години

Окупаторът не се сваля с партии, всички партии са негови, включително и партия за свалянето му. По този повод Ботев е казал - България не й трябва Патриаршия, а Караджа. В днешно време това значи Градско Хайдушко Движение, работещо с малки отряди снайперисти независими един от друг. С избиването на евреите ще си идва само това което никоя партия не може да ни донесе.

31

Анонимен

преди 10 години

До Гневен българинКъде видя двулична усмивка?. Търсиш подкрепа- значи давай! Аз мисля по същия начин като теб. Виж с присламчването е голям проблем. Политическата пасмина е неудържима. Замирише ли на власт И Вигенин и Плевня и Седефчо и цялата останала гмеж ще напира. И ще са готови да заемат всяка позиция, която им се каже защото това са амеби. *** отвратителна. От такива ще е най-големия проблем да се оттървем.

30

Анонимен

преди 10 години

другаря Вигенин не приема лични мнения, а само партийни, одобрени от вожда.

29

радикален русофил

преди 10 години

Чета и невярвам на очите си - ГЕРБерастката мутроидна *** подкрепя БСПарска мутроидна ***??!!Какво става бе???

28

Анонимен

преди 10 години

До Гневен българинДавай

27

Анонимен

преди 10 години

НЕ ВЯРВАЙТВ И ЙОТА НА БИВШИТЕ КОМУНИСТИ ОТ (БСП И АБВ)=БКП...ВИНАГИ СА НИ ЛЪГАЛИ И В МОМЕНТА ЛЪЖАТ

26

аполитичен идеалист

преди 10 години

В същност не е ли време наистина да се организираме и да пометем цялата тази политикоикономическа *** която, вече толкова години загробва страната ни.Вигенинци, Плевнялийци, Първановци, и цялата слугинска "политческа класа". Лошото е че те разсипаха и армията и няма кой да премине на наша страна. Да си вървят при господарите си и да ни отавят да се опитаме да си редим живота с малкото, което ни е останало. Иначе тази *** съвсем ще загроби България. Иначе трябва да ходим някъде другаде по свет

25

Анонимен

преди 10 години

Путиновата съкровена мечта да създаде едно ново издание на Руската Империя е напълно нереалистична. управлението на Путин за тип фашизъм, с една висока доза на нарцисизъм от страна на вожда. Това, което става сега обаче, според мен, почва все повече да прилича на чист нацизъм.

24

Анонимен

преди 10 години

Русия няма по-голям враг от Путин - време е да му се поиска сметка. Мисля, че малкия чекист получи ерекция и си помисли че е велик. Всичко това обаче е следствие от огромния комплекс за малоценност на целокупния руски народ доказателство за което е изхвърлянето на мокър песък в сочи. Дано да не въвлекат света в нова война заради собствените си имперски амбиции. За къде повече бе след като притежаваш 1/6 от света, а народът ти живее като в третия свят.......

23

Анонимен

преди 10 години

Путин успя да обедини света срещу себе си.

22

Анонимен

преди 10 години

Toя е куха,ама абсолютно куха лейка! Оставка!