4

Баш Българин

преди 10 години

"И по добре ще ти става защото за успяващите и силните като мен Терминал 1 беше достатъчен""Не виждам там да ти е станало по-хубаво. Щом вместо да излезеш и да се кефиш някъде седиш и спамиш по форумите :)))На мен не ми се е налагало да ходя до терминала или в чужбина, за да спамя по форумите. Нито да изкарвам виза, гражданство или там каквото ти е нужно и си взел в Австралия. :))

3

Баш Българин от СФ

преди 10 години

Ами номер три. Като толкова те кефят онези места - снимай ги, прати снимки в редакцията на днес и ще ги видим. Не е нужно да лееш помия по въпросните снимки и да изтъкваш това че си живял другаде и най-нагло да твърдиш, че си Българин, като от коментара ти личи, че не обичаш България.По-добре ни е, че такива като вас имигрираха.

2

иванов

преди 10 години

Значи Дуковска освен за курци е можела да пише и нормални неща! АБЕ МОГАТ АМА ЛОБУТ ТРЕБЕ!

1

Българин от СФ

преди 10 години

Мерси за статията и галерията. Някой снимка са много готини.Има много такива красиви плажни ивици така че никой не знае кои са "най" красиви, живописни или т.н.Но е готино да видиш някой творения на природата. А щом има и пътища покрай тях, предполагам доста хора ги виждат.Но ми се струват опасни въпросните пътища.А и в България имаме много красиви пътища до морето.Пътят Бургас-Созопол има доста добри изгледи.Съжалявам че от доста време не съм посещавал Черноморието.