9

Дедо Шмърк

преди 10 години

Ами с тия *** управници требе да одим на пазар с на дедо дисагите!

8

23

преди 10 години

ххах торбичките им били виновни, а радиацията на планетата вече скача с 1 милисиверт на година и до 2020 ще получаваме допустимата доза като на атомни работници. не след дълго и доживотната доза.

7

БАЙ ГАНЮ

преди 10 години

АЗ ПА ШИ ПОЛЗВАМ КИСИИИ

6

Анонимен

преди 10 години

Поредната гавра на извергите

5

gtf

преди 10 години

саморазграждащи се торбички има отдавна, незнайно по какви причини изчезнаха от употреба. Една голяма верига ги използваше, преди повече от 3 години.. Аз също много се дразня на редица *** решения в ЕС подкрепящи едни или други бизнес интереси. Трябва да пазим природата чиста, но дайте алтернатива ...Същото е и с горивата, има редица алтернативи, за тях защо няма закон ?

4

Анонимен

преди 10 години

Баси тъпотията. Значи можем да пращаме хора в комоса, обаче не можем да измислим едни био торбички които да се разграждат и да не замърсяват!? Къда са учените?

3

*

преди 10 години

Торбичките ...а с фасовете , цигарените кутии и билетите какво правим ? Също така и с чашките от сок и кафе с опаковките от вафли и кроасани със шишетата и кутийките от бира и т.н. Човека трябва да се възпитава , а не да се връщаме в средновековието ....и да има пунктове за събиране на вторични суровини , не само на ДЖИлязУ

2

Анонимен

преди 10 години

Колко са задръстени.Най-големите замърсители в света просто увеличават двойно и тройно дяловете си за замърсяване тия се ограничават.Кога ли ще осъзнаят,че в сметките на всички са просто едни стари,умиращи,дъртаци с педофилски и хомосексуални наклоности?

1

Ив

преди 10 години

До Гневен българинНа теб торбички ли те се ползват толкова много че се гневиш? Вън от ЕС щото ще ни спрат пластмасата?! Хах... да, забравих - ЕС са виновни за всичко...