6

Анонимен

преди 10 години

да не забравя да кажа, че ние сме точно за това тук, да се борим да не ни залее мръсотията на новия световен ред. и ще го направим. независимо от цялата съпротива на новореднеците.

5

Анонимен

преди 10 години

напълно съм съгласен с вас, Райна. ако мъж напише такова мнение, той ще бъде обявен за сексист. глупостта, тесногръдието, разврата и най-вече злобата владеят света в днешните дни, и същото това тесногръдие, глупост, разврат и злоба тези дни ще празнува със свещ в ръка. питайте "пенка", какво става с вас и фамилията ви. те ще ви се израдва да ви отговори със статистиката от вашите контакти. глупостта не е проблем, проблем става тогава, когато изплува на повърхността. това е.

4

Анонимен

преди 10 години

публикациите на м.лазарова са наивнички, но в никакъв случай злоумишлени. в същност, ексхибиционизма в интернет е тежка болест, която бива използвана жестоко от определени кръгове от напълно скрити сили с нечовешки намерения. ако някой иска да разбере какво става с детето му, то е най-добре да се върне в годините, когато сам е бил на тази възраст. уверявам ви, че в основата си, децата днес не са много по-различни от преди.. 40 години.

3

Анонимен

преди 10 години

Михаела, напиши статия за споделянето на сексуалния живот в интернет.

2

Анонимен

преди 10 години

Когато моряците на Христофор Колумб откриват Америка, европейците започват лов на роби в Африка. На корабите те пренасяли лъскави занаятчийски изделия - пръстени-ментета,огледалца и украшения,с които подмамвали африканците и след като те се качили на кораба, европейците ги връзвали и откарвали в робство в Америка. На днешно време не е възможно по този начин да подмамиш някой. Така и след 10-20 години няма да има будали,които да се регистрират във ФЕЙСБУК.

1

Анонимен

преди 10 години

Не е разумно такива подробности за едно дете или подрастващ тийнейджър да стават достояние на непознати хора. В мрежата дебнат и психопати, и злобни хора, които изпитват извратено удоволствие да причиняват неприятности на когото им падне. Децата са уязвими.