72

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 81Пич пак го подкара на пропаганда. Първо прочети какво е написано и после копирай зададените постове. Сега се говори какво е договорило правителството на Боко. Ореха ще лъсне след 4 години. А това че нищо не са договорили за този период се алармираше още преди 2 години. Това изобщо не е нова новина!

71

Анонимен

преди 10 години

След 23 г мафиотско управление, разграбване на държавата под всякаква форма, безхаберие към хората единственото нещо, което би ме овъзмездило е публичен линч на поне половината виновници. Вече се срамувам, че съм българин .

70

я

преди 10 години

Че то от 20 години такива мафиоти ни управлявляват, че скоро и на държавите от третия свят ще завиждаме... А преди това бяхме 6-тата държава изпратила космонавт в космоса. Бяхме десетата държава по развитие в света. БЯХМЕ. А сега не сме. Сега сме рай за престъпността.

69

Анонимен

преди 10 години

Хубаво е управлението на Орешарски, нали?

68

Анонимен

преди 10 години

до 78, всичко което пишеш е много хубаво, но на приказки. Как да стане? Най-хубавото на ЕС е, че все пак ни притиска, да влезем в някакви граници, да покрием някакви стандарти, и както виждаш дори и под този натиск, ние пак не го правим. Плащаме глоби, мотаем се и нещата се случват много трудно. България не е Англия и с ЕС и без ЕС, пак да сме добре.Тук цари беззаконие,шепа хора са добре за сметка на обикновения човечец, на чийто гръб тези хора са добре, интелектуалното ниво на нацията пада...

67

да гласуваме масово

преди 10 години

И сега се вижда,чу приоритетно ще се крадеЧетем листите и не се чудим как ще станеБългари,отивайте да гласуватеИзборите ще са валидни,дори да гласува само един човекАко всички гласуваме,тогава ще е по-честноБългари, вече е време за гласуваме,защото останахме малцинство

66

дер

преди 10 години

Вън от ЕС! Собствено производство, собствени магазини. Работни места в България! Решаване на проблема с ***! Вече имаме частна собственост. Другото си е наша работа!

65

st

преди 10 години

На всеки 2 бг-ин не му пука за нищо освен за себе си и родата,ами родината еххехехехех мани я тя нищо не дава че аз ще и давам ей затова най бедните,заслугите са си ваши изцяло.

64

st

преди 10 години

Хаххахах не само след 6 години а и след 30 пак ще е най бедна.

63

az

преди 10 години

Do 2020 nqma da ima koi da ostane vsi4ko 4itavo v 4ujbina bqga

62

Трифон

преди 10 години

Ми да излизаме. Майна му на ЕС.

61

se

преди 10 години

ee, samo predi 7 godini sme posadili Filiz H. v eu parlament - oste e krehka fidanka i ne dava nikakvi plodove, ama vie "chakaite malko", de! imate dalag staj v chakane pone.

60

Анонимен

преди 10 години

Превърнахме се на просяци.Вместо да се запретнем и да работим юнашки ние чакаме и ревем че не ни дават.Също като ***.Всички блага се придобиват с много и упорит труд.Само тогава ще просперираме.А на които не му се работи нека да си чака от ЕС и да се надява.Лисицата чакала да паднат на коча ташаците и чака и до днес.

59

ДЕТЕЛИНА

преди 10 години

И. ся ,ко излиза ,че сме най-тъпите на земята!?Едни българи убиват други българи, и плана-РанЪТ СЕ ИЗПЪЛНЯВА УСПЕШНО!АМЕРИКАНЦИТЕ СА НИ ПРЕЦЕНИЛИ КОЛКО СМЕ АЛЧНИ И ЗАВИСТЛИВИ , НЕ НИ ТРЯБВА ВОЙНА, НИЕ САМИ ЩЕ СЕ УНИЩОЖИМ!

58

НЕ Е ВЯРНО

преди 10 години

ДО 2020 НАЙ ВЕРОЯТНО ЩЕ СМЕ ПОЧТИ ИЗЧЕЗНАЛИ И САМО ПО НЯКОЙ ИЗГНИЛ БАЙРАК ЩЕ Е СПОМЕНА ЗА НАЗИ СИ..НЯМА КАК ДА СМЕ ТОЛКОВА ПРОСТИ И ЧЕ ДА НИ ИМА, ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ КАТ КРИВИТЕ КРАСТАВИЦИ И РОЗАВОТО ДОМАТИ

57

фуги

преди 10 години

До 1213Плевнята ще забогатее, не се притеснявай

56

чувал

преди 10 години

България е изостанала благодарение на Бойко Борисов

55

Анонимен

преди 10 години

Само като видиш мусурите на полуукраинскя мишок с вид на девствен комсомолец, банкянския тапигьоз, седенката, на мама праситу, суколя,банкера алкаж, оня мумифициран *** бисеров,сидер ефенди и още много други,ти става ясно че с добро няма да има оправия.

54

Анонимен

преди 10 години

винаги ще си бъде бъдна и мизерна.Но решението има то се казва Емиграция

53

партиен член

преди 10 години

България е и ще бъде най бедна.За съжаление.