12

аз

преди 10 години

До 123Не е в това въпроса! ЕГН-то ти го има и в Човешки ресурси! Шефа ти, ако е ***, може да те "посъветва" да се запишеш в списъка на някоя партия и после да провери дали си изпълнил нареждането. А после - сещаш се какви ще са последствията, ако не си!

11

аз

преди 10 години

До АнонименКакво е виновен който и да било друг за това, че Мая Манолова е записала такова правило в закона?! Закона изисква от ЦИК да позволи проверка в списъците по егн - ЦИК го прави! Ако не го бяха направили - щяха да погазят закона за изборите. Сега газят закона за защита на личните данни! Но - какво могат да направят?! Депутатите на БСП, ДПС и Атака така са казали! Хората им казаха, че закон не се приема в 12 без пет - но те тяхното си знаят и никого не слушат!

10

ИСТ

преди 10 години

Вместо да се събират подписи, да се събира такса за участие в изборите примерно 50000 лв.Който мине бариерата да му се връща депозита. Не прескочили бариерата по този начин ще си платят плюенето по другите партии- да се подобри хигиената.

9

ИСТ

преди 10 години

Лъсна некадърния изборен закон на Манолова-Петното. Този закон ще провали БСП- както е казал народа-който нож вади от нож умира.

8

Анонимен

преди 10 години

До Nвинаги е имало измами ве братле ..аз харесвам ГЕРБ но и те мамят да не мислиш?! Винаги ги е имало и винаги ще ги има тези измами ..това е най - лесното !!

7

Пораснал

преди 10 години

...99-2000 година разбихме известна система и откраднахме над 500.000 телефонни нормера, адреси , егнта и други хубави работи ...дойде при нас един човечец приближен на една известна партия , даваше по 500лв ако не се лъжа беше тогава на ЕГН - може и да се лъжа за цената но беше много !! Но ние ги унищожихме и после ядохме бой като за световно ! Бяхме деца , играехме си ..от каде да знам , че е толкова важно за партиите да имат тази информация! Та, щом деца могат ...какво остава за профитата !?

6

ЕГН

преди 10 години

До Анонимен всичките им егната ??? Че те по колко имат?

5

123

преди 10 години

До NБез да съм БСП ще ти обясня. За първи път имаш възможност да направиш такава проверка. Преди четири години никой не ти е позволявал да провериш дали фигурираш в даден списъкподкрепящ партия. И не си мисли, че преди 4 или 6 години е било по-различно. Просто не си знаел. Е, сега вече информацията стана публична. А за ЕГН-тата - то кой ли няма достъп до тях, не са никаква тайна.

4

123

преди 10 години

Каква защита на лични данни, какви 5 лева? Та нашите ЕГН-та ги има даже в кварталния магазин. Колко от нас са участвали в различни игри на разни магазини и са писали ЕГН-тата си? Тази държава е едни разграден двор. Крайно време е да се вземем в ръце и да си подредим къщичката, защото в противен случай изчезваме.

3

N

преди 10 години

Ай де на БСП-то пак някой друг виновен,преди 4години защо нямаше такива злоупотреби с лични данни а сега има когато сте на власт.Ай де нали се знаем,25год. некадърно управление ни научи да не ви вярваме за нищо.

2

Анонимен

преди 10 години

Виждате ли какво става с личните ни данни,а онова недоразумение в президенсттвото преродената пастирка Расим Плевнелиев и седеругите искали да се гласува електронно по нета...Смятайте тогава какви манипулации ще има ,защото само с манипулации вече могат да дойдат на власт евро интеграторите,след като народа ги разбра що за стока са и не ще да чуе за тях

1

Анонимен

преди 10 години

До БАТ САЛИ ДПС *седеруги вие живи ли сте още бре ,на *** костУФФ,отдавна му овяхнаха теменужките и затова ви съветвам не се занимавайте с Атака,защото и на тези избори за европарламент щак ще имаме евродепутати,които да работят отвътре за разпадане на този еврео-гейски измислен съюз-ЕС,а вие пак ще сте на бунището......Това са реалностите ,защото платените ви от Сорос коментари по форумите не могат да променят положението ,защото седерастията и герберасията и мина времето.