7

Анонимен

преди 10 години

Всяко дете се радва на подаръци .. Играчки . И родителите също се радват около детето си !! Всеки родител е изпитал това !

6

Анонимен

преди 10 години

Изумен съм от злобата и глупостта на хората, които пишат тук. Дори новина за подаръци на бебе отключиха завистта в мизерните ви душици. Вие не подарявате ли подаръци на деца? На вашите деца не са ли подарявали подаръци?И още нещо, Джордж ще бъде крал на Англия, а вие ще висите по спирките. Такъв е животът.

5

Анонимен

преди 10 години

Принц Уилям и жена му израждат отрочето си от малко. Според тях го възпитават, според мен го правят малко снобче. Още ненавършил година Джорджи и почнаха да го засипват с подаръци кораби и да го учат как е по-велик от другите.И от Джорджи човек трудно ще се получи и най-вероятно ще стане сноб като родителите си.А всички подкрепящи ги - ТРУДНО ЩЕ РАЗВИЕТЕ МОЗЪЧНА ДЕЙНОСТ.

4

Анонимен

преди 10 години

Това не са кралски особи, а панаирджийски мечки!

3

Анонимен

преди 10 години

До Do 1Стига унизително раболепие, бе! Ама че тъмнота! Да не сме в 15-ти век! Кралски особи!!! Какво им е по-различното от другите хора? Само дето богатството им е от грабеж, данъци, подлости, братоубийство...Търтеи. Гъмжат от козни, семеен разврат, болести... това им е във всички случаи повече от при другите хора. И ще бия глава в пода от възхищение пред тях. Ай, стига вече. Тъпо човечество. А плаче, че няма какво да яде, с какво да се лекува и да учи децата си. Че само памперсът на малкото човече струва 5 надници....

2

Do 1

преди 10 години

Явно някой ги е провъзгласил, явно някой ги признава, явно някой ги уважава и явно са малко по-различни от другите.Та...ако на теб това не ти харесва, е друг въпрос.Разбирам, че не ти е много приятно и предпочиташ да плюеш.

1

Анонимен

преди 10 години

Кой ги провъзгалси за краски особи тези?! Що не се замислят хората с какво са по-различни от останалите хора...? Ще ви кажа. Това са потомците на някогашните управлявящи света кръвни линии с извунземен произход.