35

Ravioli

преди 10 години

mai na bg narod mu pisna ot bulgarskite mazni borbi?!:)i ste si mallchi krotko, glas nema da izdade na 25 mai - turil si e katinarche na ustata?!

34

Анонимен

преди 10 години

Има си хас някой да беше наказан.Някой изобщо наказан ли е за всички тея престъпления, дето се извършват непрестанно в България?! Само приказки и тоя и оня е виновен.

33

Анонимен

преди 10 години

Къде мога да проверя коя партия ми е ОТКРАДНАЛА ЕГН -то?! За две злоупотреби с моето ЕГН в други институции узнах случайно.

32

Стефка

преди 10 години

Просто невероятно.Трябва да има хора в затвора а не овъртания.Само си представете какво ще става на изборите.МРЪСНИ ***!

31

Анонимен

преди 10 години

До ПешоНали знаеш кой е омбутсмана и какво направи като конституционен съдия? Ако не знаеш - узакони доста сделки със заменки по морето по времето на тройната ламя. Всички по върховете на тази прогнила държава не са случайни хора!

30

Анонимен

преди 10 години

До ПешоДа сега е стойностен *** преди това се кланяше на мадридския мушеник.

29

Пешо

преди 10 години

Единствено вярвам на омбуцмана.Той е един от малкото останали достойни хора.Другото може да е провокация на всяка партия.Отиваш подписваш се и после почваш да ревеш,че ти използвали личните данни.Така се злепоставят помежду си.

28

анонимен

преди 10 години

Абе глупав народе ходете на лекар бе. Невронаука изучавайте и да видите че си живеете в собствен затвор. Защо като нападам Тиквата си мислите че съм за БСП? Това веднага показва че сте омаяни от "излъчването на Бойко". Не казвайте че и сега няма какво да се яде, учете повече и сами си отговорете а не джурналистите да ви учат. Кражбите на Борисов обърнаха всичко партии срещу него. Какво достойнство имат депутатите му -"стани", "седни", "излизай", "влизай". Тия ли същества ще управляват.

27

Анонимен

преди 10 години

*** и скапан народ за когото и да гласува, все тая.

26

Елате ни вижте!

преди 10 години

Не сме държава, а един голям цирк! С много богата програма!

25

Анонимен

преди 10 години

От данните, които излязоха за първите два месеца, за да се изпълни приходната част, оттук до края на година трябва да се събират по 200 млн. лева повече от това, което се е събирало по същото време предходната година. И това не изглежда много оптимистично, посочи Ганев.Още по тематаИкономисти: Необлагаемият минимум ще свие рязко приходите в бюджетаГеорги Ганев: Крайният клиент да има повече влияние върху бизнесаПо данни на финансовото министерство приходите през първите два месеца на годината възлизат на 4,2 млрд. лв., или 13,5% от годишния план. Бюджетното салдо към края на февру

24

Анонимен

преди 10 години

Главният прокурор Цацаров, ако е пич, ще разследва до дъно аферата с подписите. На първо място - да разпита момчетата, които са били наемани за 20 лева на ден да преписват ЕГН и подписи.

23

Анонимен

преди 10 години

ОБЛАСТНИ и ЗАМ. ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ в *** Бургас - Юсеин Мехмед, Варна - Маткан Ибрямов, Габрово - Кенан Ашиков, Добрич - Исмет Хабил, Кърджали - Муса Сайдаахмед, Ловеч - Юнал Масъков, Пазарджик - Юмер Хамза, Плевен - Енгин Кючуков, Пловдив - Юксел Расим, Разград - Севгин Шукри, Русе - Айдън Караахмед, Благоевград - Муса Палев, Силистра - Насуф Насуф, Търговище - Емел Расимова, Хасково - Кадир Исов, Сливен - Неджим Ахмед, Смолян - Бейхан ДурСтара Загора - Тонджа Йостург, Шумен - Левент Зекериев,

22

Анонимен

преди 10 години

"Ето така Герб събраха 500 хил. подписа. Също така Герб печелеха изборите до сега. Не бъдете *** още да им вярвате, печатат си бюлетини .--------------------------------------А БСП как събраха 300 хил подписа за Орешарски за три дена?А БСП те може би не печата бюлетини и не уволняват от работа ако не си гласувал за тях.Знаеш ли че над 80 хил души в България са останали без работа по политически причини в последната една година?

21

Анонимен

преди 10 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ОРЕШАРСКИ!!!

20

Анонимен

преди 10 години

Сергей Станишев е един убиец на деца и престъпник! Никога до монета не бяха отвличани и убивани 6 годишни деца!Станишев и жена му контролират банди за отвличания на хора.Станишев сега ще избяга в Брюксел, а българите къде ще избягат от ежедневната престъпност генерирана от сем. Станишеви?

19

Анонимен

преди 10 години

Този скандал показва на какви манипулации и фалшификации са готови БСП за тези избори!

18

краси

преди 10 години

Според мен върви една тънка линия на дискредитиране на тези избори, още с определянето на самата дата 25.05 за ден на избора, ден след празника 24 май, какво пречеше да са седмица по рано или по късно. Постоянно скандали, манипулации, сякаш някой иска да убеди обществото, че всичко е шалшиво, натиска лек и финен е в посока - отказване на избирателите да гласуват, мисля си, че на някого е страшно удобно на изборите да отидат минимален брой хора и печелишите пак ще са същите

17

Анонимен

преди 10 години

Гербери и депесари са еднакви,все едно един баща ги е правил.Крадат ги,лъжат ги,заблуждават ги а те гледат лидерите си в очите и се възбуждат при появяванията им по телевизията.А ако ги погали по главата тогава изпадат в екстаз.

16

?!

преди 10 години

Има ли нещо нормално в тази държава?