7

Анонимен

преди 10 години

Освен възможността за поддържане на множество сериозни връзки едновременно, дистанционната любов "от само себе си" дозира удовлетворяване сексуалните потребности на мъжете.

6

Мад

преди 10 години

Връзките от разстояние -няма по-голям ужас!

5

Анонимен

преди 10 години

Не, точно тия връзки не успяват защото съмнението разяжда двойката. Дали си изневеряват, дали не си изневеряват... Оставете я тая свобода... ще се виждам аз с половинката си веднъж на месец и ще имаме "връзка". Моля ви се... нищо хубаво няма и тия връзки никога не успяват. Единственото, което се случва е да си съсипвате нервите от съмнения...

4

Анонимен

преди 10 години

жените които поддържат връзки от "разстояние" чесот имат любовник. отват в в град Х, чукат се с мистър З, връщат се в града Y след три месеца чукат се с друг мъж.....има го и обратиня варинат - мъжа *** две жени в два различин града. И разбира се никоя от тях не му омръзва. Това е "свободата". Ако някоя от тях му постави ултиматум "ожени се за мен" той я напусак и отива при другата.напоследък полигинията (многоженствно - многомъжество) е особено разпространена

3

ha ha

преди 10 години

Девойче , нищо не разбираш!!!

2

Анонимен

преди 10 години

На днешно време многомъжество,както и многоженство,намират широко разпространение в Западните демокрации.Жените, които поради външността или възрастта си не успяват да се класират за Gated community на индустриалците, липсата на "качество" компенсират с количество: Поддържат паралелно "моногамни" връзки с различни не достатъчно богати мъже от отдалечени градове, при което се срещат периодически с тях "Part-Time", а в останалото време поддържат телефонна любов, а в по-ново време секстинг.

1

Анонимен

преди 10 години

Аз не мога да разбера тази Теодора какво се прави, в скайп сигурно вече могат да направят документален филм или сериал с изпълненията и... да престане да ни занимава с личните си проблеми.