86

Боби

преди 10 години

До политолог 80Ех политолози или подлози Путин до тука не е направил нещо незаконно. Ако намеса във вътрешните работи на държава е незаконно то САЩ и сие са ПЪРВИ ПРЕСТЪПНИЦИ. Изказване за ядреното оръжие е идиотско. Трябва ти определена техника, а тази техника се следи строго от САЩ и РУСИЯ. Освен това точно се знае колко са ядрените глави и къде са. Ако някоя се "загуби" спец операцията по търсене ще се чуе чак в Мозамбик. Тогава няма да има граници и юрисдикция Ни за САЩ ни за Русия.

85

българин

преди 10 години

ЕЙ... Така ли е казал Медведев? Значи...няма скоро да се махнат от България. Жалко.

84

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен Да, осигурен съм, в България също може да се живее добре. Изкарвам си парите и не се оплаквам. И данъци си плащам.

83

Анонимен

преди 10 години

ДО 82 ТИ В КОИ СВЯТ ЖИВЕЕШ ЯВНО СИ ОСИГОРЕН ФИНАНСОВО *** В БИЛГАРИЯ БИЛО ДОБРЕ........? НА ЗАПАД ПЪЛНО С ГЕОВЕ И КАКВИ ЛИ НЕ ПЕД..И В БГ ПЪЛНО С ЛУДИ

82

Галя

преди 10 години

Многие заводы на Украине работали на российский рынок, после того, как эти заводы закрыли, десятки тысяч народа в каждом крупном городе Восточной Украины остались без работы.Люди сейчас вместо того, чтобы ходить на работу, ходят выступать против украинских властей из-за того, что власти их довели до такого состояния. Еще немного и начнется настоящий голод.Не надо искать причину недовольства народа в России, а надо искать в политике властей Украины. Голодный человек готов на все, что угодно

81

Анонимен

преди 10 години

Primerno da vleze v dvora mi nqkoi selqk ot Kardjali s bradva , i da obqvi che 20 kvadrata sa negovi ! A posle da kaje che i kashtata e negova ! Haide vsqka jaba da si znae giola! To es Rusnacite da sprat gavrata s sabratqtata si!

80

Анонимен

преди 10 години

Разликата е, униформите , не, това е един и същ . Тогава ще видите , че тези, които действали там имат професионален маниер , че случаят не е такъв в другия нападение района.

79

Анонимен

преди 10 години

проруските сили в източната част на Украйна като цяло липсват единни униформи. Тя носи различни палта , шапки и маски. В Крим бар принуждава същия тип униформи на руски нарязани.Повечето от войниците били млади , между 20 и 30 години , с няколко изключения. Сега в източната част на Украйна , разпределението на възраст е висока, и много от въоръжените мъже са по-стари .Оръжията са обикновено автомати на класически руски модел.

78

Анонимен

преди 10 години

Униформи , оръжие и тактически подход може да разкрие много за това, което про - руските сили в източната част на Украйна е твърде малко . Това е може би все още не е въпрос на руски редовни единици , в съответствие с изображения.

77

Анонимен

преди 10 години

До 82Споко - Медведев в прав текст каза, че Русия не иска да има нищо общо с ***. Да видим другите до кога ще ни търпят. Всъщонст ще ни търпят докато съсела прави ПЕС за смях и им разкаже играта и на тях.

76

batmario

преди 10 години

В задния ми двор на село се промъкнало едно малко кученце с очилца беше мамка му и насъска овцете срещу мен.Стопанина му гледаше от далече и клатеше глава.Той вече разбра каво ще стане с малкото кученце гей...Аз нали съм човек и само му стропах и то като хукна и *** и опашката под гъзъ и отиде при стопанина си.Пък той даже не му стропа направо го хвана за врата и го хвърли на питбулите.Само очилцата му останаха на кученцето гей.

75

Анонимен

преди 10 години

До СмяхЯвно си много далече от шосето, защото пазарите им не са само в Русия. Изнасят по цял свят. А България си е много добре в Европа и по-добре ще стане, когато Русия съвсем си разкара пипалата оттука.

74

Анонимен

преди 10 години

Запознайте се с изказването на Бан Ки Мун относно границите на Украйна и не се изцепвайте повече с приказки за противозаконно нахлуване.

73

политолог

преди 10 години

Няма Русофоби или Русофили. В този случай става въпрос за действия на Путин, които са противозаконни. Не може в чужда Държава да се разпореждаш. След края на войната са сложени граници и това е . Ами ако Украйна реши да използва ядрено оръжие тогава какво правим. Значи заради един Диктатор какъвто е Путин да унищожим света така ли. И не ми говорете, че Украйна е предала цялото си ядрено оръжие на Русия. Много бързо това може да стане факт, защото имат учени и не са Чеченци.

72

Анонимен

преди 10 години

По думите му (Расмусен) НАТО не обмисля военни мерки за уреждане на кризата в Украйна. Тоест кучетата във форума си лаят, а кервана си върви.

71

Румбо

преди 10 години

До АнонименКаквото остане от Украйна!

70

Смях

преди 10 години

До Анонимен 72Явно трябва дълго да ти се обяснява :))) Точно тези области въстанаха срещу договора със ЕС !!!!!! Първо те са населени предимно със Рускоговорящи !!!! Второ този договор със ЕС означава тотално унищожаване на икономиката на точно тези райони който като производство са тясно обвързани със Русия....Или със две думи единствените им пазари са във Русия !!!! Когато пишат във Украинските форуми за договора със ЕС винаги дават България за пример....Тотално унищожена икономика !!!!!

69

Анонимен

преди 10 години

И да има НАТО няма да направи нищо освен да повтаря като папагал "санкции". Не вярвате? Прочетете интервюто на *** Расмусен.

68

Румбо

преди 10 години

Ако руската армия влезе в Украйна всичко свършва веднага!Тия са отпускари на почивка(ха-ха).

67

Анонимен

преди 10 години

Всъщност руснаците изобщо няма да се бият. Те влязоха само да раздадат оръжие на местните бандити и идьоти и ще ги оставят да правят золуми против властта.