10

Анонимен

преди 10 години

До УкраинецТи не си украинец, ти си ***. Украинци ште сложат железен занавес пред азиати от север. Не е нашия гулям брат - наши братя по граница от друга страна, от Европа. Ако искащ да лижеш дупу на Путин - куфар,гара, Руссия.

9

Сергей

преди 10 години

До Анонимен Ште станем като Европа свободни от неадекватни кумшии-алкоголици. Ела да ги видиш по море през лято. Само *** предпочитат ядене-пиене пред свободата.

8

Сергей

преди 10 години

До РумбоРаздели България между турци, сърби и болгари. И на цъгани остави парче. Умник.

7

Анонимен

преди 10 години

Ще станете също като в България-мизерия ,ниски заплати/стандарт и само пазар за западни скъпи *** престъпност наркотици и слуги -това ви чака в Европа.Изпитал съм го на гърба си.

6

Анонимен

преди 10 години

До АнонименИ да си платите газта по международните цени-на борсата е около 460 долара за 1000 кубика.

5

Румбо

преди 10 години

Ами като не могат да живеят с руснаците-да се разделят,като Чехия и Словакия-мирно и тихо!За терора на украински националисти над руснаци и руско говорящи слушаме от 24 години,при това не от руски медии.Щом не се обичат,да се разведат.Само че украинските националисти искат и териториите на които живеят руснаци,т.е. да ги изселят.Е няма да стане!

4

chicago

преди 10 години

propagandata e hubavo neshto,no sled neya idva realnosta ! spored men usa pak si napravi politikata I ukrainskiya narod go chaka " svetlo badeshte".da vidim sled 5 godini kolko ste e naselenieto na ukraina!!!!!

3

Украинец

преди 10 години

Съжалявам, но не съм съгласен!!! Нищо вярно няма тука. Ние сме си надъхани още от рождението си да мразим Русия - както по-малкия брат мрази по-големия че е по-умен, по-успешен, по-богат, по-душевен, по-културен и още много "по". Тиха, безпределна, всеизяждаща, безпереспективна и унищожаваща злоба. И сами ще се пръснем от нея. И в библията е написано - и господ не може да ти причини това, което сам си причинаваш.

2

Анонимен

преди 10 години

Добре, че се случиха събитията в Украйна, за да стане ясно какви са "братушките" ни и да бягаме далеч от тези чужди на цивилизацията махаленски бабаити, които стават големи юнаци само и единствено, когато наблизо има руски танкове и замирише на рубли. За няколко месеца, руснаците се сринаха до дъното и тепърва ще разбират какво направиха. Сега им е времето за ерчене, после ще затихват все повече и накрая ще подгонят *** и медведите, че не са им казали какъв дебел и четвъртит ги чака навред

1

Анонимен

преди 10 години

Блях! Пропаганда на ниво 2 клас.