8

Хаъде

преди 10 години

Хайде да се сложи на всеки водач по един полицай, на всеки крадец по един полицай, на всеки *** по един полицаи, на всеки изперкал по един полицай. Е, та има ли толкова полиция в БГ. Щом като има хора , които не мислят,безсилни сме. Преди всичко трябва да се мисли. Ама къде ти, няма време за мислене.

7

ДО номер 4

преди 10 години

САМОУБИЙСТВОТО И УБИЙСТВОТО НЕ Е ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР. В този случай това което виждаме по пътищата е неправилно управление на МПС, за което всички сме виновни, защото не сме възпитали децата си ПРАВИЛНО и не сме създали условия, при които да не се допускат катастрофи. Естествено е, че с ламаринени коли при по-силни удари ще умират хората, а не трябва да умират. Значи какво трябва да се направи ?

6

Анонимен

преди 10 години

Помагат фаровете ,а?

5

Анонимен

преди 10 години

Веществото алкохол е ТЕЖЪК НАРКОТИК! Това трябва да се преподава на учениците още от първите класове.

4

Анонимен

преди 10 години

Естествен подбор!

3

Анонимен

преди 10 години

"Причината за произшествието е в процес на установяване."По-основателна причина от "алкохол в кръвта над 1,2 промила" не виждам!

2

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 1 За съжаление КАТ може да глобява за много неща, но не и за идиотизъм. Не може на всеки знак да сложим и ушак ! Крайно време е Бай *** да приеме че правилника за движение по пътищата е писан от много по умни хора от него и е писан с цел да не се допускат произшествия, или ако се допуснат - щетите да са минимални. Че КАТ са *** - *** са - но дали ще стигнем живи и здрави - зависи най вече от нас самите!

1

Анонимен

преди 10 години

и каква стана тя нали имаше акция на КАТ по пътищата за превишена скорост или какво само скоростта без да гледаме друго ако изобщо е имало някъде полиция или само точитаме дейност г - н Йовчев