37

Stoian

преди 10 години

Tolkova pari dade zapada za prevrata v Ukraina , emi da se brukne oshte malko i da plati masrafite za gaza na ukraincite. Kato shte plashtat da plashtat dokrai. Kakvo stana svurshiha parite za "revoliuciata".?

36

Анонимен

преди 10 години

53 коя Европа бе нашия,на България или на "белите" държави?!И нали знаеш приказката:"когато някойси мери пиш..та ни си навирай наоколо дъто!Бря-бря големи умници,бря!Откъде ще вземат енергоносители,а?!От Борунди?!Или от Мала фуча?!Нема,нема откъде мой човек!Защо?Защото са вложени милиардив построяването на преносната мрежа,цената е добра и количествотое неограничено!Да не говорим че всички ползвателина това гориво са устроени точноза него,ако се смени-няма да работят!

35

Анонимен

преди 10 години

Много станахте разбирачите тук!Като цяло ако не сте разбрали Европа се стреми към по малко зависимости особено към Русия.

34

Анонимен

преди 10 години

Алооо,тарикатчета!Ами АЕЦ"Козлудуй"?!Ми с какво гориво работи,А?!Същото се отнася за много атомни централи в ЕС!Сега ще се строи централав Англия с два рускиреактора,е те с какво горивоще работят?!хАмериканско?! А в Белене не може!А!Я стига сте бълвали идиотизми!

33

Анонимен

преди 10 години

Както винаги бай *** се оказа най-големия ***, затова ще си бъде винаги мизерника не само в ЕС, но и в нормалния човешки свят.

32

Анонимен

преди 10 години

Никога не съм харесвал атакистите, но се убедих, че Волен е най-големият мъж, политик и патриот. Само АТАКА!!!

31

не на войната

преди 10 години

сякаш 70% от хората писакл тук са руснаци или имат изгода Русия да нападне Украйна и да има предпоставки за огромен конфликт?!? Най -добре всичко да спре и хората и от дветестрани да си живеят както искат.

30

Атакист

преди 10 години

Сидеров премиер за да изгоним ЕС и НАТО от България

29

Кикс

преди 10 години

Интересно как САЩ всячески се стремят да продължат генерираната от тях криза преди десетина години. Последователно се забърват горещи попари винаги, когато в ЕС се забележат наченки за излизане от кризата. Попарите, като правило, са по периферията на ЕС, в държави, от които зависи енергийният баланс на ЕС или такива, които да генерират бежански потоци и напрежение, но никога близо до границите на САЩ. Питам се, как не му ли писна на ЕС да ги сърба?

28

superMuzzy

преди 10 години

...тръгнали хлебарката, калинката и комара да се борят с МЕЧКАТА!! Е г-да ***, успяхте да я събудите!

27

болгар

преди 10 години

Барозо няма да ти додйде тоя път Мегито Кунева да ти седи на коленцето! Няма кой да гласува за нея след като продаде Българските ТЕЦОВЕ МАРИЦА на Американците и сега бедният Български народ плаща милиарди левове за ток.

26

Бънди

преди 10 години

Тези дори не смеят да отидат на конференция да погледнат Владимир в очите. *** мръсни.

25

Анонимен

преди 10 години

ееееееее, не става да получаваш газ и да не плащаш, не става!Путин го знае, той просто напомни на другите, които забравят или се правят на рассеяни!

24

хе, хе

преди 10 години

До Българинзначи ти ходиш в тоалетната прав и си мислиш, че другите ходят пълзешком или искаш да кажеш, че се изхождаш там прав, което е голямо постижение. А после подмиваш ли се?

23

Анонимен

преди 10 години

Ай стига глупости с тая политика и заплахи че Русия ще спре газа на Европа. Руснаците просто искат някой да плати сметката за газ на Украйна. След като Европа иска да има Украйна в съюза да им плати масрафа. Те хитрите и мързеливи украинци на това и се надяват - някой друг да им плати сметките.

22

Анонимен

преди 10 години

В България са популярни "турските" тоалетни. Затова в Ангкия ги сменят :)

21

Анонимен

преди 10 години

До Българин"Тоя триполов еврогей може да ми дава акъл когато се научи да ходи по малка нужда в тоалетната прав, а не клекнал. Дотогава да си гледа двата полови органа и да размишлява от кой пол е."а вие научихте ли се да ходите прави в тоалетната?то май всичките *** в бг-то са да ходиш клекнал

20

Анонимен

преди 10 години

ЕС купува 70 на сто от руския енергиен износ, който допринася за около 50 процента от постъпленията в руския федерален бюджет-------------------------- На фона на това заплахите на Путин че ще врътка кранчето звучат като заплахите на общ работник че ще напусне при 70% безработица... 2009та като спря газа и то през зимата - какво стана? някой нещо усети ли? Освен че ЛукОил направиха добри пари като разкараха всичкия залежал мазут :)

19

Анонимен

преди 10 години

Барозче, един съвет - стига сте цвърчали и вили на умрело, щото всички ви видяхме кви сте мишки. Голем го вадите със уса, ама не може да се издървите, защото не може да го втвърдите!

18

Българин

преди 10 години

Тоя триполов еврогей може да ми дава акъл когато се научи да ходи по малка нужда в тоалетната прав, а не клекнал. Дотогава да си гледа двата полови органа и да размишлява от кой пол е.