76

До 76

преди 10 години

Интересни упражнения са ви дали . Хайде сега да направим още сметки, за да лазберем коя страна е по-развита на база БНП/площ. Да сравним Люксембург и Япония! Или Монако и Китай? Или Лихтенщайн и САЩ? Чакам 1 верен отговор. Чакам изводи от сметките! Седни си, двойка! Милото на мама! Жал ме е за теб.

75

щирлиц

преди 10 години

Черно море има само един тесен изход.Дано да са запомнили къде се намира...

74

Анонимен

преди 10 години

До дбжНаполеон да не е германец ????

73

Tezi Prekaliha

преди 10 години

Tezi bukluci da si vzemat rajdiasaloto jeliazo I da se omitat. Kato glisti na buca tor se boriat a ne vijdat che Ruska mechka ima srestu tiah.

72

Анонимен

преди 10 години

защо русия не се месеше в протестите на Чили на Бразилия що не ходена там руски дипломати да реват давайте братя свергнете тези американски нацисти що никой руски дипломат не раздава кифличке на бедните южно американци?

71

Анонимен

преди 10 години

102 Украйна не е в НАТО Русия също защо Русия да не може да си държи армията на 40 км от границата?

70

"умен"!

преди 10 години

Интересно каква война е водила Русия с Франция и същевременно е била съюзник с Франция? Или пак някой *** ***, на когото е вменено да е русофоб се е опитал да ръси мозък? И нека тези *** да знаят какво е казал Чърчил през ВСВ : "...ще видим кой побеждава и на него ще помогнем...". Някои така се идентифицират към победителите. Но тъпите *** и българските простаци не обичат да четат...

69

дбж

преди 10 години

Моля всички *** и прости русофили, да си напънат малко мозъчетат и да кажат един случай в който Русия самостоятелно е печелила някоя война???НЯМА ТАКАВА!! Някой може да се обърка и да каже Отечествената срещу Наполеон-но бърка, там са съюзници с Франция и Англия!! А когато са сами -русите са трагични, Японската война е доказателство за това!! И за кво се пъне тоя *** Шутя, като знае че винаги е бил съюзник с Англия и Франция-срещу тях няма шанс!! Сравнете само Икономиката им!!!

68

Глупости!

преди 10 години

Мислете господа! Какво ви интересуват американските кораби?Не се ли досещате, че като източна граница на НАТО има някакви рискове?Ако руска ракета изстреляна от Крим бъде отклонена, а не унищожена и траекторията и бъде удължена с около 200-300 км ще падне около София.При наличие 40 бойни глави ще покрие територия с радиус 50-60 км. Да, попада в София, а не в цивилизована Европа.Ето защо сме в ЕС и НАТО.И без сълзите на Паси щяха да ни приемат.Но евтино ни продадоха нашите защото са ***.

67

ha ha

преди 10 години

както е влезнал така и ще излезе (без никой да го забележи, като пръд,@ от ***)

66

манчо чичо

преди 10 години

Браво на НАТО!! Нормално е да си пазим границите от мръсните и пияни братушки!!! Някой прави ли им проблем, като летят руски самолети по нашите граници??? На Шутя трябва да му го нашутят!!!

65

Анонимен

преди 10 години

До АнонименВиж руснаците може да ти демонстрират за колко време може да потъне :)

64

Анонимен

преди 10 години

До 89 та кажи защо лъжеш?

63

Анонимен

преди 10 години

Някой знае ли за колко време потъва този кораб?

62

КИРИЛ СОФИЙСКИ

преди 10 години

СЕГА ВЪПРОСЪТ Е ДАЛИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ЧЕРНО МОРЕ ?!?!?!?

61

Анонимен

преди 10 години

Благодаря че ме нарече ясен знаеш ли ти пък си тъмен облачен без бъдеще.

60

До 94

преди 10 години

Мангитата са електората на БСП-БКП които пък са руско шпионска партия създадена да съсипе Бг. Ти не виждаш толерантността на партията към малцинствата а плюеш по ЕС ,ясен си...

59

Анонимен

преди 10 години

До ИВАНОВНяма да успее да стигне до там :)

58

Анонимен

преди 10 години

до 85 тва теб ЕС мангалино скоро ще те карат със закон да го правиш нали в ЕС-то ревете за правата на гейовете успех.

57

ИВАНОВ

преди 10 години

АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА ИЗПРАТИМ НАШИЯ "ФЛАГМАН " " ДРЪЗКИ," ДО БРЕГОВЕТЕ НА САЩ !