53

Анонимен

преди 10 години

Пеевски не е Калинка или Жечева или Кунева. Пеевски е достоен да представлява България в ЕП, тъй като е "преуспял млад човек", работи за електората и ще помогне за по-доброто усвояване на еврофондовете.

52

didoo

преди 10 години

Много взе да си вярва пак тази Кунева. Не се вижда и тя колко изчерпана е в политиката, ами продължава да се натиска отново и отново. Взе да ми става много противна честно казано, така че няма да е зле да помисли за своето оттегляне от политиката. Тя е причината да не отида да гласувам за Реформаторите на изборите.

51

Iva Hikova

преди 10 години

"За съжаление, в България без "връзки" не може да оцелееш" - от собствен опит явно го каза, тъй като тя самата е добър пример за това как посредствени хора откъм качества, вече 20 и кусур години са по-високите етажи благодарение първо на връзки с номеклатури, после се пребоядиса и смени плочата...

50

Анонимен

преди 10 години

никой не я и слуша вече тая

49

Karina

преди 10 години

До обективна реалностКак да не там, точно там си е? Но нея никой никога не я пита, тя сама си налага мненията и изказванията, а може би му завижда, друг е въпросът, че партията в която е нищо добро не би й донесла, и единствено може да я съсипе.

48

обективна реалност

преди 10 години

Абе чакайте малко, тази Кунева от позицията на каква дава оценки на този и на онзи . Нито е в политиката, нито пък ще влезе .. я да си мълчи там !!!

47

Яница

преди 10 години

Естествено , че без връзки не можеш да оцелееш , та Кунева е ясен пример за това .

46

К.О.

преди 10 години

И КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ПЕЕВСКИ И КУНЕВА???? КАК НЕ ИМ Е НЕУДОБНО ДА ИЗЛИЗАТ И ДА КОМЕНТИРАТ ХОРА КОИТО НЕ СА ПО РАЗЛИЧНИ ОТ ПЕЕВСКИ - МАЙ НИЕ НЕЗНАЕМ КОЙ Е ПЕЕВСКИ НО ЗНАЕМ КОЯ Е КУНЕВА ЧЕ И ДРУГИТЕ КОИТО ГОВОРЯТ КАТО НЕЯ - МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА КАЖЕ КАКВО Е РАБОТИЛ И РАБОТИ В МОМЕНТА ПЕЕВСКИ?? МАЙ ВСИЧКИ ЗНАЯТ МАЙКА МУ НО НЕ И НЕГО ДАЙТЕ ДА ГО ВИДИМ МОЖЕ ПЪК ДА Е ПО ДОБЪР ОТ ОСТАНАЛИТЕ КАНДИДАТИ

45

jqerg

преди 10 години

Колко дружно и колко яко всинца наши "политици" са уплашени от тоя Пеевски. Защо ли?

44

Анонимен

преди 10 години

Че какво му е на Пеевски? Достатъчно умен за електората на ДПС.В Брюксел свинете стават щастливи прасета.На кого е България? На гражданите, на селяните или на овцете?Бат Сали ще опрай България. Байреков ще ни опрай, а Бисер-Петното само за 12 часа.Кога ще си отиде Комунизма?Моника Станишева ще си купува къща в Брюксел.Пуснаха Брендо с 20-годишната присъда от затвора, понеже имал домашни проблеми.Пуснаха Трактора от ареста, понеже имал здравни проблеми.Разпуснаха НС, да си ваканцуват...

43

Анонимен

преди 10 години

Права е. Снахата на ЦК на БКП ги разбира тези неща.

42

Анонимен

преди 10 години

Ами че те кога и за какво са носили отговорност. Само лапат, лапат, лапат...Нали Доган разпределя порциите, наяждане няма. Това с Делян Пеевски го правят нарочно. Подиграват се с обществото. Не им пука за неговата оценка, защото тя не определя техните избирателите. Чувствата са без значение. Важни са финикийските знаци. Парите не миришат. Интереса клати феса. Винаги е било така при тях, затова са били печеливши през целия преход. Целят също да ни откажат от гласуване. Това ще е печалбата им.

41

Шустакович

преди 10 години

Абе Кунева, ти кога попита обществото и народа дали да се кандидатираш в листата а Деформаторите, куковицо червена?Тя точно седнала да дава акъл.

40

Анонимен

преди 10 години

varg съмнително харесва другаря Пеевски, странно защо ли?!

39

Анонимен

преди 10 години

varg да не е ходил на визита в севернакорея, затъжихме се за хейтърските постове

38

Верваме ви

преди 10 години

"България на гражданите".."Реформаторски блок"..Иска ми се да повярвам,немога,чели сме доста повече,примерно,че не ги интересува гражданския интерес и благополучието на гражданите (без да разделяме етнически принцип),но те са толерантни,само към едни (по-***),имат директиви за това.

37

12345

преди 10 години

това го знае и моя племеник които е на 5 години каква алтернатива предлагаш с това кифленско мислене май е нищо

36

Менко Менков

преди 10 години

Кунева е безработна от преди 2-3 години. Всички знаят това. Балъците от РБ я сложиха водач на листата си. РБ ще спечели не повече от 50-60 х. гласа и евродепутати няма да имат. Покрай Кунева ще изгори и Светослав Малинов, а той е човек допринесъл много за България, това че не го познавате и не сте чували за него няма значение. Той също много държи да е на каруцата. Много искам който от тях двамата бъде избран за евродепутат да ми се обади на тел: 112

35

mihail

преди 10 години

ДПС е етническа турска партия,единствена и цел е да строи джамий,изповядва исляма и не на последно да служи на турция .Всичко друго за тази партия е измама.

34

Анонимен

преди 10 години

ВСИЧКИТЕ СА ПРОДАЖНИЦИ ЕДНИ И СЪЩИ ,КОЙТО НЕ МИЛЕЯТ ЗА НАРОДА И БЪЛГАРИЯ ,НО ТЯ Е ПО -ИНТЕЛИГЕНТНА ДА И ДАДЕМ ШАНС