25

batevale

преди 10 години

Кой му даде строително разрешение изобщо да гради нещо ?!

24

Анонимен

преди 10 години

Сервилниченето винаги изглежда зле....Плевнелиев да уважава българските войни загинали във войните! България никога не е изпращала свои войници на Британските острови ,докато Великобритания е изпращала синовете си да завладяват света и е естествено много от тях да намерят смъртта си по чужди земи....Уважението към госта е едно ,а сервилността е друго !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 10 години

До рDa ima, vkaray si neshto odzad neshtastnik dolen.

22

Българин

преди 10 години

Господин Президент, живея до една от петте американски военни бази в България. Питам- има ли опасност за нас живеещите до тези бази при един по-сериозен конфликт сега в Черно море между руските войски и идващите американски кораби в Черно море с пълно бойно снаражение. Ежедневно в тези бази излитат и прелитат военни самолети в неизвесна посока. Излезте по телевизията и дайте отговор на нашия въпрос,за да можем спокойно да спим. А колкото до Европа-има други,които ще е построят и без вас.

21

р

преди 10 години

няма ли някакъв начин тоя *** да го махнеме от президенството, толкова много се нервирам като гледам как тая *** ходи и ни срами пред целия свят,народа ни,историята ни не заслужава тоя ***, тая мека китка да ни постеля за изтривалка на които си поиска

20

резил

преди 10 години

резил

19

Ей

преди 10 години

Долен Масон = Плевнята! Кво ти обещаха ле *** , за да ни унижаваш, нас който те избрахме.

18

Герчо с тамбурата

преди 10 години

За какъв мир говори Плевналиев, като още в 1918 година Англия се кълне вечно да отмъщава на България, заради избитите 65 хиляди английски войници в битката при Дойран през Първата световна война. Омъщението на Англия започва още от края на Санстефанския мирен договор и продължава до ден днешен и щи продължава до тогава,докъто съществува черната алея в Лондон до гробищата,където са погребани убитите при Дойран- 1918 г.

17

junbo

преди 10 години

Не съм строител на никаква нова еврпа (масон),искам да си живея спокойно остатъка от живота и да не ме занимавате с евроглупостите си - къде да отида г-н президент ... може би в Замунда?

16

Angel83

преди 10 години

Росен хубаво е бил там да изнесе и той слово, но защо политиката на България е такава, че се опитва да отива все повече към САЩ, при положение, че бяхме по средата до този момент, а именно между руснаците и американците. Росен не ми харесва нещо как мисли и това започва да ме притеснява доста сериозно!

15

Анонимен

преди 10 години

до 14 Имам много забележки към ЕС,но това не е причина да искам излизане от него, ако не сме в Ес ще сме в руския,или в Турския или най вероятно ще сме мафиотска държава от никои не обичана и от всички игнорирана,ще сме прокажените в Европа и не само в Европа,та нима не виждате дори сега как гледат на насЕС е цел и не само за нас,всички имат очаквания които не им се сбъдват,затова не трябва да имаме илюзии и найвни очакванияно и трябва да си помислим ако не сме с всички в ЕС къде ще сме и с кой

14

до 13

преди 10 години

Може и да си прав, но да не забравяме, че когато се присъединихме към ЕС си мислихме, че е един демократичен съюз. Друго се оказа. Оказа се че пак сме както при комунизма (не визирам Русия а СССР). Би трябвало да правиш разлика между комунистическия СССР и днешна Русия. И би трябвало да правиш разлика от "демократичния" и мислещ за всички равноправно ЕС - които го има само в мечтите и прозападната пропаганда и истината - това е едно сборище, което не му пука за демокрация и истина. И реалното ЕС

13

Анонимен

преди 10 години

от многото коментари излиза че преди да влезнем във Европейския съюз сме били богати,щастливи,независими,свободни и ооооо ужас,щом станахме членове на съюза изведнъж обедняхме и западнахме,тези *** от европата ни взеха богатствата и независимоста и ние тръгнахме да работим по чужбина,виж при комунизма никаде не ходехме,тук бе рая,комунистите ни пускаха но ние обикновените не искахме Сега ако излезем от съюза ще цъфнем и вържем,изведъж ще се оправим,така че вън от Европата ,да живее Сибир

12

IIvanoff

преди 10 години

"Задължени сме да градим нова Европа"ЗАЩО ???След като НЕЩО става все по-зле, да трябва да продължаваме да го правим?Ама логиката не е за маймуните нали? :))))))

11

Анонимен

преди 10 години

До Сталин Вие комунистите със сигорност щяхте да станете ***,въпреки че незнам кой би си мил ръцете с такъв ***,но това е друга тема.Ние българите бяхме съюзници на Великия райх и и за нас нямаше никаква опастност,земите ни се обединиха и както се изказват бивши наши противници а сега приятели и съюзници , при победа на Хитлер щяхме да се храним със сребърни прибори,но червените башибозуци спечелиха и затова сега сме на този хал-дълга мъчителна агония-морална и материална

10

varadin

преди 10 години

toia koi u go podade se go lapa sram za bg kurfa licemerna

9

Dora Yankova

преди 10 години

Призовава за мир, пък в същото време говори за повече НАТО у нас и отправя остри реплики към Русия, все едно сме някоя велика сила и не сме толкова малки и зависими. Плевнелиев не спира да си противоречи и да показва никакви качества като дипломат.

8

123

преди 10 години

Ти пък къде се слагаш бе като никой не те бръсне за слива, а само те използват да се съгласяваш и изпълняваш с поредната европростотия!

7

Anti Evropeiski suiz

преди 10 години

Nova "Evropa" ve4e e izgradena ot arabi, kiurdi, somaliici, afghanistanci , eritreici, afrikanci i pro4ie....

6

Анонимен

преди 10 години

пак празни приказки