242

Запасен

преди 10 години

Източните части няма да допуснат никога разполагането на НАТО-вски сили на тяхна територия. ападните - Лвов, Ивано-Франковск, Закарпатските,района на Дубно, може би дори и Виница ще дадат бази на НАТО.А Киев ще остане със специален статут, в който никой няма да разполага войски.Западните и източните части никога не са се погаждали добре и причината не е само езика.Вижданията им, манталитета им е напълно различен.В източните райони са източно-православни, докато в западните са невероятна смесица.

241

Запасен

преди 10 години

Путин е твърде умен, за да допусне да изгуби. Предвидил е всички възможни варианти иима решение за всичко. Това, което предложи - федерализация на Украйна, за жалост на Запада, е единственото разумно решение. Но и то е в негова полза. Донецката, Луганската, Харковската народни републики ще получат автономност, при това широка в състава на Украйна. Само това е рецептата Украйна да не стане на парчета. Но дори при това положение е все едно да сложиш дива котка и лисица в една клетка.

240

titoti

преди 10 години

" Само питам "Я.Появи се един МНОГО умен. Политиката ще е само за такива като него.Умния, все въртите все сучите но гледате тоягата да е у вас. И вникни във въпроса който задавам и как го задавам!Май сам се слагаш към умните, а? От такива "умници" е на този хал държавата ни.П.П.А иначе себе хвалебствието е признак на ниски ценности.

239

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 287РУСКАТА

238

Анонимен

преди 10 години

Кви " филми" те гонят пa тебе? Крaвaрите имaт 900 и кусур военни бaзи из цел свят, техния военен комплекс бълвa близо 60% от БВП то им, рaботи, тa се късa. въоръжaвaт повече от 2/3 от светa, имaт 1,3 милионнa ПРОФЕСИОНAЛНA кaленa в десетки войни aвиaция, пехотa, специaлни чaсти и флотa. Бият всичко де що свaрят зa дни, aвиaциятa им е в пъти нaд втория, третия по численост, дa не говорим, че техникaтa е поне едно поколение нaд остaнaлите. Коя aрмия ОБЕКТИВНО може дa се бие със щaтскaтa, НИКОЯ!

237

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТези впечатления сигурно са ти от многото US-фими, които си гледал. Американците също бяха наритани в Куба, Виетнам. Не се заблуждавай с ''войната'' в Персийския залив през 1991 г. ,или Ирак и Либия. Що не пробват с КНДР. Но си прав, че нарочно създават войни (извън Америка) за да изпробват войските си в реални бойни условия. А знаеш ли колко жертви са дали в тези конфликти и колко още дават тези йезуити (целта оправдава средствата). Русия обаче е залък който не могат да преглътнат.

236

Анонимен

преди 10 години

кaкво сесесере бе, кaквa " прaвослaвнa русия" бе *** се нaaкa от стрaх, чa крaвaрите ще го опънaт нa тезгяхa, кaто чекискa- " девицa", вие руските *** мечтaете зa виртуaлни " империи". Империя се прaви с aрмия, имa сaмо еднa която си прaви кaквото си поискa, aмa не е ***..новaтa, a щaтскaтa! Aмерикaнците трупaхa оръжия, воювaхa и кaлявaхa войските и флотa си в реaлни бойни действия, руските *** от кaк ги нaритaхa в aфгaнистaн истинскa войнa не сa видели

235

СЕМ

преди 10 години

Интересно нещо сте това медиите! Намирате си едни "експерти"-разбирачи по всичко и едно си баба знае- едно си бае.Това е у нас,на запад -в частност този материал на ББС а ако превключите на руска медия -същото но в обратен аспект. Къде остана честната журналистика и истината? Нима т.н. експертна пропаганда въведена от СНН през 1990 е овладяла всички медии.Може ли всички да ни занимават с брътвежите на на един пандизчия-Петното и да правят медийна звезда едно *** знаещо 10-15 столици - велико!

234

Румбо

преди 10 години

Чудя се защо ли им е на руснаците да завладяват Източна Украйна?Една "малка" операция в Киев и проблема може да се изкорени-Яценюк,Турчинов,Тимошенко и останалите на студено и за дълго.

233

Анонимен

преди 10 години

Изходът е :джуджето на въжето

232

Запасен

преди 10 години

До Анонимен 274"Това, че са се наплодили руснаци в Украйна не означава, че това им дава право на сепаратизъм и да откъсват територии."Случайно да знаеш, че в Косов в началото на миналия век сърбите са били около 80%, а в началото на войната са около25 %??? Останалите са наплодили се ***. И какво стана? Откъснаха Косово от Сърбия. Защото на ХАХАмериканците това им изнася. Като мериш, мери с един аршин всички.

231

тя

преди 10 години

Та тя Украйна се е разпаднала , на какво се надяват още украинските милиардери?

230

NOVUS ORDUM SECLORUM

преди 10 години

Чудя се кога ще си спретнат една " нежна " революция в Хамериката та да кандисат ?

229

NOI

преди 10 години

ДО БЪЛГАРИН : ПЪРВО СИ АДСКИ НЕВЪЗПИТАН *** ЗА ДА ГОВОРИШ ПО ТОЗИ НАЧИН. ВТОРО ОБРАЗОВАНИЕТО И ИНТЕЛЕКТА ТИ СА ГРЪГЛА НУЛА НО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН МАЙМУНЯК КОИТО БОГОТВОРИ ДРУГ МАЙМУНЯК ОТ АМЕРИКА....

228

Анонимен

преди 10 години

До българинСамо че, всяко господство е до време. Исторически е доказано. От Гражданската война насам САЩ непрекъснато водят войни извън територията си. Не ги бъркай с миротворци, те така налагат виждането си за световен ред и господство. В началото на 21 век обаче картината се изменя. Това очевидно не им е по вкуса и затова вземат мерки. Цената на тези мерки, измерена в пари и/или жертви е без значение, стига да задържи статуквото им световен лидер. Жертвите ще почетат, пари ще напечатат.

227

Анонимен

преди 10 години

Стига сте ни баламосвали с атлантическа пропаганда!! Светът не е чрно-бял, за да ни показвате лошия!!!

226

z sdv

преди 10 години

Виновно е кирливото Шутинско посмешище!!Мазен, скапан сатрап-дано гори в Ада този ***!!!

225

Анонимен

преди 10 години

Що не ги поканите руснаците и тука в България! Ще се народят повечко, че после ще провъзгласяват Сливенска руска република, Великотърновска руска република, Бургаска руска република, Поморийска руска република. Те и квартали си имат по морето, квартали в които няма нито един български имот, всичко е руско. Това, че са се наплодили руснаци в Украйна не означава, че това им дава право на сепаратизъм и да откъсват територии. Ами турците в България ако поискат турската армия да влиза да ги пази???

224

българин

преди 10 години

До БЪЛГАРИН и Тервел:*** сте и вие и Орбан, който докара Унгария до просешка тояга. А бяха напреднали, преди него. Не се учудвам - малкото му име е Виктор. СЪВЕТСКА *** КАТО ВАС.

223

българин

преди 10 години

До NOI:Съветска ***, янките НЯМАТ "МЕРАК" ЗА СВЕТОВНО ГОСПОДСТВО, ТЕ СИ ГО ИМАТ СВЕТОВНОТО ГОСПОДСТВО, откъм края на Първата световна война насам. А ЗА ПАРИ СЪВЕТСКИТЕ ТИ БРАТЯ ЛАМТЯТ ДЕСЕТ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ЯНКИТЕ, ЗАЩОТО СА ДЕСЕТ ПЪТИ ПО-БЕДНИ! И СА ГОТОВИ ДА УНИЩОЖАТ ЦЕЛИЯ СВЯТ, САМО ЗА ДА НАГРАБЯТ ПОВЕЧЕ. А янките УПРАВЛЯВАТ света - ту по-добре, ту по-зле (при Буш-младши, например, много зле, при Бил Клинтън - много добре), НО НЕ ГО УНИЩОЖАВАТ КАТО СЪВЕТИТЕ.