16

до:13

преди 10 години

до 13:дали е така за6тото и аз се самняжам много

15

Анонимен

преди 10 години

До 13 Е къф е смисълът да се ънищожават 300 души за да утрепат 20 китаеца?И кво казваш направили някакъв микрочип дето бил много важен?И в последният момент американците ги отвлекли за да им го направят на тях?Та те ги финансират защо им е да ги отвличат? Нещо теорията няма смисъл. Аз имам друго предположение.Тоя Боинг струва около 350 000 000 лева.В доста градове на Мексико могат да ти теглят куршума щото караш кола или джип за 30 бона.Просто някои вече са минали на самолети.Струват бая повече.

14

Анонимен

преди 10 години

пари = 270 живота.

13

До Анонимен 15

преди 10 години

С какво си по добър от цига ааа ромите? Само искаш, за какво да ги даде на нас? Нима ние не можеме да си ги изработиме ли? Само чакате някой нещо да ви даде, а вие да ревете срещу България и да възхвалявате СССР. Само се надявам от ЕС да спрат евро фондовете, да ви видя тогава как ще виете на умряло. ***!

12

Анонимен

преди 10 години

тия 44 милиона да ги бяха дали на нас да си оправим държавата - по голяма полза

11

льжата

преди 10 години

До13Ето това което си написал е истината.Който има в главата си ще разбере какво казваш.

10

до 9

преди 10 години

Четири дни след изчезването на полета MH370, патента за микрочипа e одобрен от U.S. patent office, а той разделен на 5 части от по 20% между 5 титуляри. Единият е собственикът на компанията Freescale Semiconductor, останалите 4-*** са китайски служители на компанията: Пейдонг Уанг, Жиджун Чен, Ченг и Ли Инг Жижонг, всички от град Сужу. Всичките те са били пътници в самолета на Малайзийските авиолинии на 8-ми март, когато изчезна самолета.

9

Анонимен

преди 10 години

Или ни правят на ***,или този,който го е отвлекъл е мнооого добър!Това да не е игла в купа сено?

8

Анонимен

преди 10 години

Прекалено много са странните факти, за да се предполага, че е просто отвличане или взривяване. Има нещо друго, което надали ще узнаем. Защо досега не се споменаваше нищо за радарите на военната база Диего Гарсия? Нима ще пропуснат да засекат някакъв малайски пътнически самолет, който е много извън обявения маршрут?

7

Анонимен

преди 10 години

Компанията за чипове притежава дялът си и без 20те члена

6

Анонимен

преди 10 години

Ако Иран останат без китайсака подкрепа , Израел ги нападат и разбиват за часове ,за след това превземат Сирия която е много слаба в момента

5

малко факти

преди 10 години

На борда на самолета е имало 20 високопоставени членове на компанията Freescale Semiconductor, а само дни преди катастрофата тя представи на света ново устройство за водене на електронна война за военни радарни системи. С изчезването на пътниците на злощастния Боинг на Malaysian Airlines, милиардерът Якоб Ротшилд стана единственият собственик на правата върху КЛ-03 микрочип.

4

Анонимен

преди 10 години

Ако беше изчезнал самолет с представители на Г-8, ви гарантирам, че щеше да бъде открит часове след изчезването си.

3

Анонимен

преди 10 години

Самолетът и клането на китайската гара са част от един и същи план Китай да забрани исляма ида изгуби Иран като съюзникКитай го знае и ЦРУ същоПрилича на ритане под масата

2

Алекс

преди 10 години

До Judge Dredd, 71% от повърхността на земята са океаните, а 29% е сушата, но и от тези 29% 80% са слабо населени пустини, гори, планини и т.н. Реално 5-6% от повърхността на земята е интересна за следене от спътник и горе долу толкова се следи с голяма разделителна способност. Никога не е имало капацитет и интерес постоянно да се следи 100% от земята. Не е случайно, че снимките от спътник в Гугъл ги обновяват на много години веднъж. От спътник може да видиш номера на гащите на някого, ако знаеш къде да го търсиш човека, но не може да искаш в един момент местоположението и списъка на всички хо

1

Анонимен

преди 10 години

1, стига с тези глупости!