15

До 25

преди 10 години

Аз пък работя от вкъщи от две години и това е най-хубавото работно място, което мога да си представя! Не губя часове в път, мога да работя от всяка точка на света, стига да има интернет, не работя в някой миризлив офис, където колегите да ме разсейват постоянно и мога да свърша куп полезни неща вкъщи в малки почивки в работата, които по принцип много от работещите използват за по цигара. Не съм вързана в отвратителната дупка софия с работата си, а социализацията - онлайн и в извън работно време.

14

преди 10 години

Значи от доста време работя от вкъщи и мога да го кажа - много е тъпо. Да си оставаш вкъщи примерно 2-3 дена в раб. седмица е готино, защото ти позволява да се съсредоточиш, няма колеги които да ти плещят за родата си, и ако си имаш режим, можеш да постигнеш много висока ефективност. И не губиш време в транспорт, мръзнене по спирки, ходене и т.н.Но да работиш постоянно вкъщи е ужасно скучно, унищожава ти социалния живот и ако нямаш режим, е вероятно да унищожи и професионалния ти живот.

13

Анонимен

преди 10 години

Що за глупости са писали някои от коментиращите. "... ако са принудени да работят от къщи..." Абе ***, вие наистина не знаете по кой свят ходите. Точно тези дето могат да си работят от къщи са с далеч по-добро заплащане от онези дето тичат да "бият карта" по офисите и заводите.Работя си от къщи в градината, поддържам нрежи на два континента и правя 20к+ на месец. Голям зор е. Търся си работа в офис за 1500-2000... :-)

12

Анонимен

преди 10 години

Вкъщи работят и много хора с творчески професии - писатели, композитори, някои художници.Учителите, които дават частни уроци, не винаги ходят по домовете на учениците си. Някои приемат учениците у дома си. Но когато ще те посещава някой по работа, дори да си вкъщи, не може да го посрещаш по пижама.У дома си работят и някои шивачки и плетачки.

11

Анонимен

преди 10 години

И голяма част от преводачите работят от вкъщи. Не е необходимо да стоиш в офис, за да превеждаш. И си е прилично платена работа. Като се има предвид и че се спестява от разходи за пътуване и други подобни, е добре. Разбира се, има и минуси, но те са повече за жените с малки деца, защото те, а понякога и останалите членове на семейството, не разбират, че това е също толкова отговорна работа, както и ако се работи в офис.

10

Анонимен

преди 10 години

Тези 2% да не би да са жрици на древния занаят?

9

У дома си работят и

преди 10 години

изследователите на една част от научните институти, особено тези от хуманитарната сфера. Първо си събират материал по някаква тема - от архиви, библиотеки, интервюта.После вкъщи го обработват,обобщават и накрая пишат статии, книги и т. н. В институтите ходят няколко пъти месечно за по няколко часа - тогава си провеждат заседанията и обсъжданията.Някои наистина създават стойностна научна продукция, а други - особено ако имат силна протекция, използват това лабаво работно време, за да бездействат

8

Анонимен

преди 10 години

До "получават по 4000 хиляди чисти"Тези с 4-те хиляди чисти в американски компании ли работят?

7

11

преди 10 години

Защо повечето си мислитят, че хората работещи от вкъщи са нископлатени или едва намиращи работа? Работя в корпорация, 4 дни вкъщи, 1 ден в офиса. Заплатата ми е 3к и мога да си намеря нова точно за 1 ден.

6

Анонимен

преди 10 години

Аз си работя от вкъщи когато не ми се ходи в офиса - и ДА, работя по пижама, халат...както щете го наречете. И да, много по-продуктивна съм, когато работя от вкъщи. Не за друго, а защото просото няма кой да ме занимава с глупави въпроси и безсмислени неща.За мен това е лукс - да си работя така от вкъщи и искренно завиждам на хората, които могат да го правят по-често.

5

Има хора, които не

преди 10 години

могат да работят вколектив. За тях е подходящо да са самонаети. Това не значи, че са просяци или безделници. Има много професии, които изискват работа като самонает, ане флаери и други глупости. В България самонает не е особено популярен вариант.

4

Анонимен

преди 10 години

Астротърфинг се прилага не само за про-американска пропаганда. Имам познати учителки-безработни, хванаха се към феминистки организации, да защитават интересите на жените.

3

Анонимен

преди 10 години

Аз вкъщи работя по морков.Всички манекенки да заповядат.Това е хубава тема за сериозна медия, забраняваща само писането против клептократската дивокрация в БГ, което трябва да развълнува световните клептократи-инквизитори и убийци.

2

Анонимен

преди 10 години

От моите познати и приятели, от дома си работят само безработни и погасяващи по няколко потребителски кредита, крайно закъсали хора. Пишат по форумите про-американска пропаганда и дезинформация за 1 стотинка на дума.На това му викали професия: Астротърфинг.

1

Анонимен

преди 10 години

"По публикацията работи: Мария Захариева"Доста работа ще е паднала за превеждането на 3-4 изречения.