223

Минев

преди 10 години

Щом ни приеха в НАТО И ЕС , автоматично ни превърнаха във врагове на Русия , без ние да искаме това . Не ни е необходимо да бъдеме врагове и да воюваме . До кога ще продължи експанзията на ЕС и на НАТО ???

222

Анонимен

преди 10 години

абе тоя *** да не ме епитал за еврогейския съюз....

221

11

преди 10 години

браво, 243!!!

220

lele

преди 10 години

da ve nema v smotanite bulgari, znaete samo da krqkate sreshtu EU, da mrunkate za pari i da chakate drug da vi oprava versiit. ne stava pichove,stegaite zadnicite i qko bachkane che sme stanali dosusht kato arabite na zapad. tva e ot men poserkovci

219

Анонимен

преди 10 години

До АнгелА сега сме ***,експолатация,разсипизация и ***.Това видях от EU.

218

АнтиEСесовец

преди 10 години

Десет пъти по добре с Русия щяхме да сме ,отколкото с тия лицемернибрюкселски поклонници на гей парадите. Нищо добро не видяхме ,и нищодобро не ни чака в триполовия рай .

217

корекция

преди 10 години

Ако не беше под натиска на ЕС, България щеше да е по-добре.

216

Анонимен

преди 10 години

Искаме войски от НАТО в България.Веднага дасе разположат и атомни бомби.Ние сме на централно място в европа за това са нужни тези две неща.Да живее България.

215

Анонимен

преди 10 години

Барози е подръжник на Станишев през миналите години.Станишев е дал милиони на Барози когато бяха на ски на витоша.Станишев е Руски шпионин а Доган е турски.Е как дасе оправи България кажете ми.Какво не личили.

214

Анонимен

преди 10 години

Ако България не беше в ЕС, нямаше да има свободбо пътуване на запад. За какво ви е, ще попитате вие. Еми на вас не ви трябва. Вие сте роби в собственбите си умове и все някой друг ви е виновен. Мечтайте си за матушка. Не, по-добре емигрирайте там. Не искате? Защо? Нали там е хубаво и няма ГМО? Нали има ресурси, без които западът не може?

213

Анонимен

преди 10 години

Еврогейският съюз с какво точно пречи на Русия да оказва натиск и на България, и на Румъния, ако реши? Барозу май не е наясно с международните отношения, ама хич.

212

цезар

преди 10 години

Ако България беше с Русия, а не в ЕС нямаше кой да ви мие чиниите и да ни изрисуват като *** на ЕС Нямаше да ни наводнявате с храни пълни с ГМО.

211

Хвала!

преди 10 години

И понеже сега /"слава Богу"/ не е под руски натиск..."Велика България" е под европейски натиск! Браво...аферим...евала...гут джоб /в превод ЕВАЛА/! Така се радвам по този повод...Хайде сега на раболепните българчета им отрежат пак Шенген, да им спрат парите от фондове, да им ограничат мърдането по европата и вече ще имате истинска демокрация, на пук на така омразната ви "диктатура"!!!

210

229,

преди 10 години

айде да мълчиш ***. много са ти боси нещо историческите познания. да не се напика че англосаксите са тук. чърчил любимеца ти как е. имаш ли гола снимка на маргарет тачър. посади ли си картофена нива. МАША ТРОЛСКА СКАПАНА

209

Българче свободно

преди 10 години

До АнонименКакво си се разпищял срещу ЕС! Ти знаеш ли какво е да ти стъпи на шията миризлив рускиботуш. Като не щеш цивилизацията, не натрапвай примитивизма си на останалите нормалнибългари!

208

Анонимен

преди 10 години

А какво имаме от ЕС?Повече работни места? Здравеопазването? Децата ни са осигурени с места в детски градини и училища? Пенсионерите ни имат не унижаваща ги пенсия? Отпуските си караме достойно? Знам, че утре няма да пукна от глад?Какво имаме от ЕС? - разрушена икономика, унижение пред долара и еврото. Да ти е срам да кажеш, че си българин

207

american boy

преди 10 години

На фона на задаващия се световен апокалипсис това правителство, което в момента ни управлява - правителството на ислямско-съветската хунта на Доган и Станишев, е меко казано опасно за България! Съветския гражданин Станишев и Доганя с кеф ше прережат лентичките като присъединят черноморието към Путинска Русия и останалото от България към Турция! Оставка, мръсни ***, народа не ви ще насаденото насила с Костинброд Гейт "правителство"! Само Бойко Борисов става за премиер в тази сложна ситуация!

206

Анонимен

преди 10 години

Ако не беше в ЕС, България щеше да е под силен натиск от Русия!а сега е под силен натиск от ЕС

205

Анонимен

преди 10 години

Барозо-о-о много си прав БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ПРЕДИ КРИМ. сЕГА СМЕ МНОГО ДОБРЕ нато НИ ПАЗИ ЕС ДАВАОТ НАС СЕ ИСКА ДА ВИКАМЕ САМО УРА-А-А...

204

Анонимен

преди 10 години

Даа, разбира се..сега сме колонизирани от тия на Запад