74

Анонимен

преди 10 години

В случай, че жената не харесва кавалера с който се среща, й е все едно какво той ще си помисли за нея, след като първата среща ще остане и последна. В тези случаи, за жената това да си плати сметката, са излишни разходи. Освен това подигравката е по-голяма, когато мъжът не само се надява, но и плаща пари напразно.

73

do 106

преди 10 години

Вярвай си на тия глупости и ще си умреш като стар ерген. Кой изобщо ви пълни главата с такива глупости? Ако аз не искам да се виждам с даден мъж повече си плащам сама моята част от сметката, за да не съм чувствам задължена по някакъв начин и му бия шута да си ходи. Всички жени мислят така, а онова което ми написа е пак пробутано от *** да не се минеш да дадеш 2 лв. за кафенце като изведеш жена на среща.

72

Анонимен

преди 10 години

Често жените твърдят, че когато се били срещали с мъж, който им харесвал, те били оставяли той да им плати сметката. А когато не го харесвали, тогава те сами си били плащали сметката, за да не се били чувствали зависими от него. В действителност е точно обратното: Когато жената харесва един мъж, най-често тя настоява сама да си плати сметката. А някои жени даже се престарават в стремежа си да не изглеждат в очите на мъжа *** и плащат и неговата сметка.

71

Анонимен

преди 10 години

Докато в Западните индустриални държави е прието сервитьорът да попита клиентите на заведението, дали да изготви сметките отделно или заедно, то в България се е наложил стандарт, сметката да е обща и ако мъжа поиска отделни сметки, сервитьора е възмутен, дамата е кисела а кавалера се изчервява, като че трябва да има чувство за вина.

70

Лека нощ

преди 10 години

Вече стана понеделник, отивам да си лягам.

69

Можеш да ми вярваш

преди 10 години

Жената плаща, когато мъжът "дипломатично" се бави, а тя има и пари, и възпитание - неудобно й е келнерът да стърчи и да чака. Не ми се измъквай с общи приказки за жени, очакващи брак или за грозотии, които си плащат за вниманието.Няма смисъл да спориш, като ти казвам, че много мъжлета нямат нищо против да заменят маминка с млада жена, която да ги дундурка у дома и , ако може, да ги спонсорира извън дома! така са възпитани, толкова им е акълът, но понеже са се самозабравили, налитат на хубавите.

68

Анонимен

преди 10 години

Ами нашата компания задоволява жените на богатите, защото те не стават за най-важното за една жена.Даже си плащат за това.Но не толкова, че да минем към богатите

67

Анонимен

преди 10 години

До "грозната жена и грозния мъж винаги си плаща за внимание"Само жените се делят на грозни и красиви. Мъжете се делят на богати и бедни - баровци и чикиджии.

66

Анонимен

преди 10 години

Имало е много случаи, жената да настоява да плати сметката. Това става, когато жената очаква продължителна връзка, брак.

65

Анонимен

преди 10 години

Истината е , че грозната жена и грозния мъж винаги си плаща за внимание.Красивите получават вниманието заради външния си вид.Това са фактите.Грозните се стремят с интриги, пари да прецакат конкуренцията и да хванат господ за шлифера.Но всъщност след време страдат за това, защото не са постигнали любов на човека до тях, а са си наели меркантилен партньор - *** за цял живот

64

Анонимен

преди 10 години

"... проблемът е, че като платя, тя ме смята за *** и неудачник. А никоя жена не иска *** и неудачник" :)Интересно, какво ли пък ще си помисли жената за теб, ако тя ти плати сметката?

63

Анонимен

преди 10 години

Недей да плащаш. Стой си при мама. Повтаряй си, че хубавите жени са продажни.Може пък да ти олекне.

62

Анонимен

преди 10 години

До ninaНямам нищо против да платя сметката на една жена, но проблема е че като платя, тя ме смята за *** и неудачник. А никоя жена не иска *** и неудачник.

61

Анонимен

преди 10 години

Хайде Борискав-38 да си каже компетентното мнение по статията и да си лягаме

60

nina

преди 10 години

Nqma smislal da sporite s tqh, tolkova neshta izpisahme.... zarejete gi da osemenqvat prostransrvoto okolko kompiutara I da barshat, te nqmat sarceto da privlekat krasiva I svqstna jena, za tqh vsichki sa zlatotarsachki I merkantilni. Tochno umnite maje, kam koito tezi tuk ne spadat useshtat neshtata I majkoto im dostoinstvo ne pozvolqva da sI smqtat stotinkite do 50% razhodi

59

Анонимен

преди 10 години

Има чалъм да * красива жена без пари. Но трябва майсторски да лъжеш и естествено тя да ти повярва. Не се случва всеки ден, но когато се случи е много сладко! Естествено за дълго не можеш да я задържиш, защото на лъжата краката са къси.А виж да и поемаш разноските и тя да ти говори че те обича, това загорчава, защото се усещаш, че тя те е прекарала.Единствено се допуска, ако тя бързо забременее!Мои приятели така си направиха дечица.

58

jigolobrat

преди 10 години

Ами ние които нямаме пари сме търсени от женени за дебелаци и грозници поддържани лелки с по едно дете.Докато тюфлека печели пари за жената и капризното дете, жена му оглеждаа нашето перфектно тяло и иска да преживее един любовен ромас, а не да си ляга със проста ***.Само, че и ние сме претенциозни и не връзваме на всяка женена.Само да красиви и деликатни.Хайде бачкайте си богати тюфлеци , на нас пари не ни трябват.Стига ни акъла,тялото и това в гащите.

57

do 86

преди 10 години

А вие като нямате пари, за красиви, слаби и лесни жени я карате само на ***. И плюете като обезумели, как никоя не искала да се хване с вас понеже, жените които търсите няма да се хванат с вас заради единия ви х*й в гащите, а ще си търсят някой с дебел портфейл. "Грозниците" обикновено не се женят, защото никой мъж не ги иска и си остават стари моми... а вие, вие си оставате "красиви" стари ергени, които пак си седят на сухо щото нямат пари да си платят на "красивата"жена да им направи ***.

56

До 123

преди 10 години

"Има наистина и жени, които не можеш да купиш с пари""Това, което не можеш да купиш и за големи пари,можеш да получиш безплатно с големи лъжи." Алиса

55

До 86

преди 10 години

Да, ама не!Иска ти се да е така, като гледаш други мъже, които са успели да си намерят хубава и свястна жена. А ти просто не си успял. Там ти е болката.