44

Анонимен

преди 10 години

Какво трябва ли?!Първо-България вън от ЕС!Второ-търсене на пазар на селскостопанска продукция,примерно зеленчукопроизводство,овощарство,животновъдство и т.н.на голям консуматор,може Русия,Иран,арабския свят и т.н.!Трето-възстановяване на преработващата и консервната промишленост за тази продукция!Четвърто-постепенно възстановяванена леката промишленост-облекла,обувки,средства за битта и предлаганесъщите за износ отново вън от ЕС! Но най-важно е ВЪН от ЕС!

43

arhar

преди 10 години

'Булгартабак' е купена през офшорни сметки , но Д. Пеевски и Данчо ментата мълчат по този въпрос .Като изходим от поговорката за крадеца, който викал ' Дръжте крадеца ' и като се знае как Данчо ментата и Д. Пеевски писаха закони срещу прането на пари от офшорни сметки, познайте кой е собственикът на 'Булгартабак' !

42

arhar

преди 10 години

Данчо ментата няма ли да каже кой стана собственик на 'Булгартабак' ? Дали не е някой , който уж имал депресия , а на практика чрез Д. Пеевски , Цв. Василев и Хр. Ковачки управлява държавата, като разтваря чадър и над Пешо сумиста, Брендо, Златко баретата и Маргините ?

41

Анонимен

преди 10 години

към 52:Какво общо има Анкара срожбата на ДС-ДПС бе онзи?!Разберете го ДПС е създадена отбългарската държавна сигурност!Всички ръководители на ДПСса агенти на ДС и нямат нищо общо с Турция!Не може агент на българската ДСда работи за друга държава!Все едно агента Джеймс Бондда работи за Русия,а не за английската кралица!Стига с тези идиотизми!Врага е ДС!А партийките са маскировка!

40

Анонимен

преди 10 години

Как така "голямото нищо" се обяви срещу "голямото правно нещо" на Мая Манолова - безгрешната. Ами ей така. Аргументите са ясни и точни. Не може в специално променения изборен кодекс, целящ възтържествуване на справедливостта, да има съзнателно оставени празнини, за да могат да бъдат използувани за капани на опонентите. БСП винаги правят нещата така, че да са в тяхна полза. И винаги намират с кого да забъркат кашите, в които потърпевши са всички българските граждани. Браво, че сега не стана.

39

Анонимен

преди 10 години

06.05.2014 самолетните билети за Европа 50% намеление.

38

Анонимен

преди 10 години

Браво на ДПС. Ако изхвърлят позитанковците и *** от власт, със сигурност ще дам гласа си за Местан. Долу комунизма, съд за националните предатели.

37

Анонимен

преди 10 години

От БСП вече е крайно време да помислят,и сигурно мислят,за друг или други коалиционни партньори освен ДПС.Вярно е че към момента само ДПС са някакъв център,но скоро политическата ситуация може да наложи поява и на други центристки формации.Казвал съм го и друг път,че ДПС два пъти вече прецаква БСП с неподходящи действия и изказвания в "подходящ" момент преди избори.ДПС с поведението и претенциите които има става нежелан партньор нито в ляво,нито в дясно.Идва времето когато на ДПС трябва да им се покаже каква е пеалната им "относителна тежест" и да преосмислят мястото си.

36

Анонимен

преди 10 години

Честито на съсела и на болен. Ако едно нещо сме научили от историята, това е че дпс винаги е с победителите.

35

Анонимен

преди 10 години

Те не са ВРАГОВЕ те просто са си от едно и също червено котило...Не забравяйте това!

34

Анонимен

преди 10 години

СЕЩАТЕЛИ СЕ ЧЕ СЕГА ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯТ ВСИЧКИ И СЪС ДЯВОЛА ЗА ДА МОЖЕ ДА ИЗБЕГНАТ ОПЕРАЦИЯ ЧИСТИ РЪЦЕ. ЩЕ ВИДИТЕ КАК НАЙ ВЪРЛИТЕ ВРАГОВЕ ЩЕ СЕ ПРЕГЪРНАТ ЩЕ СЕ ЦЕЛУНАТ И В ГЪ.А ЩЕ СИ БРЪКНАТ. ЗААЩОТО НА ВСИЧКИ РЪЦЕТЕ СА ОМАЗАНИ С ЛАй.А ДО ЛАКТИТЕ И ЩЕ ГЛЕДАТ ТАЗИ АКЦИЯ ДА НЕ СЕ ОСЪЩЕСТВИ. И ТОВАЕ САМО НАЧАЛОТО. ЩЕ ВИДИТЕ КАКВИ ЧУДЕСА ЩЕ СТАВАТ НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ. ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ КАК СЕ ПРАВИ ЛЮБОВ МЕЖДУ МАГАРЕ И СЛОН. А ВИЕ СИ ДРАПАЙТЕ МАКАРИТЕ И БАЧККАЙТЕ НА МУТРИТЕ БЕЗ ПАРИ.

33

Анонимен

преди 10 години

ДО # 41За да не боксуваме и да не ни крадат и разпарцальосват бившите ***...НЕгласувай за тези партии споменати в #42...Това е ИЗХОДА!

32

Анонимен

преди 10 години

БСП или АБВ са оригиналната издънка na БКП/дс,кгбГЕРБ е мутро-милиционерската издънка на БКП /дс,кгб! ДПС е етно-доносническата издънка на БКП/дс,кгбАтака е псевдо-националистическата ,а всъщност проруската издънка на БКП/дс,кгб България без Цензура хулигано-мутренска издънка на БКП/дс,кгб

31

www

преди 10 години

сега ще има коалиция ГЕРБ ДПС и ще боксуваме още четири години..

30

възмутен

преди 10 години

"На турчин вяра да не хващаш"(народна поговорка) Тези *** единият път са с БСП, а другия с Герб .ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ ТАЗИ ПАРТИЯ ДПС !

29

ААА

преди 10 години

До Член на БСППлаче ми се щом даваш за пример Сергей именно в необразоваността. Какво да кажем тогава за Боко, физкултурника Цецо и малоумната бившия министър здравеопазването, чийто име дори не искам да споменавам - сещате се онази с късата причесчица !

28

Член на БСП

преди 10 години

Много мразя образовани , умни и способни Президенти. Още от времето на бай Тошо-овчаря и неграмотния Правешки *** се влюбих в неграмотните хора. Сега все повече се тормозя с тези образовани хора. В нашата партия ако имаш завършен трети клас по старому е успех и ставаш за министър. Вижте Сергейчо , знае какво е значението на копчетата в Съветската униформа. Никой в България не го знае. Затова обичам неграмотните БКП-БСП-ари.

27

Bellerephon

преди 10 години

До Ala_BalaТо още по времето на ГЕРБ значи е трябвало да се откажеш. Същите дето толкова го плюят си пиеха и си пият кафето с Пеевски. Замислял ли си се, защо прословутата ЛАФКА я има само в градове, чийто кметове са от ГЕРБ, а ?

26

дядо

преди 10 години

Голямо удоволствие ми доставя,как *** обръщат мааааааазно палачинката и вече ДПС не са от "лошите"

25

хаха

преди 10 години

Не само , че ДПС се гаврят с БСП , но се гаврят и с ЕС и българите.Доказателство за това е , че са предложили в Кърджали Делян Пеевски за евродепутат.Честито както се казва.