8

fh

преди 10 години

До Анонименhahahaha

7

haik

преди 10 години

Това е любимата тема на всяко правителство-наркотиците. Хем е удобна да се манипулира лоботомираното ни население, че видиш ли този бич дрогата се съкрушава ежедневно, хем си правят отчети от тая борба с вятърни мелници и си позволяват повече, отколкото им е дадено от закона.

6

Анонимен

преди 10 години

Пълна предизборна активизация. Следват успехи в други градове и паланки. Наистина смятате хората за абсолютни наивници. А баретите няма ли да намесите, че да преборите съвсем престъпността. Ще преяждаме май със словесна рана поне още два месеца. Както сте я подкарали, май нямате намерение да спирате, но изборите ще ви приседнат така, както не сте очаквали и в най-песимистичните си прогнози. Цялата ви крадлива коалиция заедно с вашето лъжливо овчарче Бареков си заминавате там, където заслужавате

5

аззз

преди 10 години

някой в ямбол много breaking bad е гледал

4

Анонимен

преди 10 години

така-така полицията събира материал за летния сезон ,че на слънбряг пак ще държат пазара.:))

3

Анонимен

преди 10 години

Джаро хванаха ли го?

2

Анонимен

преди 10 години

А, после разправяли, че нямало никаква работа и производство в малките градове в провинцията... Е как да има? Хората почнат производствена дейност и все ще се намери някой да я спре... :)

1

Анонимен

преди 10 години

Нищо неви вярваме всичко лъжите,неве искаме изчезвайте.Оставка.Всичко лъжите само и само да сте на власт.Вие сте доведено незаконно правителство.