13

Анонимен

преди 9 години

Толкова сте ми смешни всички които обиждате Майкъл Джексън... :D Вие нито го познавате нито знаете нещо за него и вече започнахте да се правите на интересни! По-добре си затваряйте устите, защото и на малкият му пръст не можете да стъпите!! Той е постигнал много повече от вас, а вие какво правите!? Седите пред компютъра и го оплювате!Оставете човека да почива в мир и си гледайте работата, че вашите животи не можете да си оправите пък се занимавате с неговият! Той е КРАЛЯТ на музиката! <3

12

Анонимен

преди 9 години

Майкъл не се избелвал!!!!Има много необразовани хора, които говорят глупости.Номер 8 няма никакво право да говори за тези хора, по такъв начин!!!!Не е постигнал и половината от това, което те са постигнали и съм абсолютно убедена в това!!!И за твое сведение КРАЛЯТ НА ПОПА не е блудствал с деца!!Вземи се образовай малко, преди да се излагаш!!!!Хората ще ти се смеят!!!

11

Фен

преди 10 години

Мисля, че в основата на всичко стои ограничения кръгозор на хейтърите, лошото образование, заетостта с единствено своята личност, която е издигната в култ. Да си самовлюбен и да мислиш, че си над всичко и да смяташ, че си достатъчно ерудиран, за да съдиш някой, който е на светлинни години като човек над теб - това си е чисто българска черта. Номер 13, сигурна съм, че това им доставя удоволствие. Така се смятат за супер велики. Но за мен са просто ***, които не осъзнават какво е животът.

10

Анонимен

преди 10 години

До ФенНе знам кой ти е дал минус, но е някой чалгаджия според мен :) Гадняри много има, а може би това им доставя удоволствие.

9

Фен

преди 10 години

По-ограничени хора от българите няма и за пореден път се убеждавам в това. Това е човекът, който измисли кратките филми във формат на видеоклипове! Това е човекът, който вдъхнови и вдъхновява много от сегашните музикални звезди. Това е човекът, който създаде най-продаваният албум за всички времена. Имайте малко уважение!И за сведение на номер 9, ***, хвани малко да се образоваш, преди да пишеш тъпизми! Майкъл имаше заболяване на кожата, наречено Витилиго.

8

Анонимен

преди 10 години

Слушат го много хора по света и много хора го уважават, а като ви чета коментарите тук, виждам колко сте ограничени и злобни. Явно за българите е нормално да са злобни. Защо ли се учудвам?И между другото, колкото и да ви е тъжно не е педофил, но вие определено ще си останете такивазлобни малки душици :) И знаете ли защо? Защото не можете да стъпите и на малкия пръст на Джаксън, Меркюри и много други.

7

кой

преди 10 години

Кой слуша ли се още този лигльо, кой ?

6

Анонимен

преди 10 години

Това плашило се избелило, по-бяло от белината !!! Браво на тия химици, които му направиха тая козметика и накрая химикалите го се утепаха. Крал ама крал на козметиката. За дечицата да не говорим, няма доказателства, въпреки че е азбучна истина че е педофил, да беше си признал поне, такак както сго направиха *** сър Елтън Джон, Джордж Майкъл, Бой Джордж, т.н. или травестита Фреди Меркюри, толкова много са в тия среди, че е напълно нормално..

5

Анонимен

преди 10 години

!е какво са виновни дечицата, че като видят някое *** като мумия и изпитват желание да си поиграят с него. А иначе г-н Джаксън напълно възможно е да се е възползвал от това им желание, може да е обичал децата и без да педофилства.

4

31498

преди 10 години

Дейвид Ковърдейл е приготвил 6-7 албума предварително. Въпрос на време ще е да ги чуем. Джако-педофила какъв крал е !? - някакъв *** ***

3

Анонимен

преди 10 години

Ей този Джако няма спирачки, ама има още хляб да яде, Тупак след смъртта си издаде още 6 албума преди да се кротне.

2

MiB

преди 10 години

Това е поредната първоаприлска шега :)

1

въпросът е:

преди 10 години

КОЙ??????? пуска