74

Аспарух

преди 10 години

Премиерите и президентите на Украйна се издигат от САЩ. САЩ е дала 5 милиарда долара на различни организации в Украйна, за да се осъществи преврата. Ако някой си мисли, че кандидатурите за президенти се издигат от народа, много се лъже. САЩ плаща, САЩ казва кой и как. САЩ издига кандидатурите. САЩ плаща. Това е положението. Накрая САЩ ще купи и цяла Украйна за без пари. Пито платено.

73

Анонимен

преди 10 години

Бъдещият президент на Украйна Петро Порошѐнко е олигарх и политик. 1990 завършва висше образование и приватизира сладкарската промишленост на Украйна. Владее автомобилни заводи, телеканал, ежедневници и др. В интервю за Новой газете заявява, че спонсорира революцията с храна, напитки, дърва. Иска влизане на Украйна в НАТО. На преговори в Крим е бит от митингуващи.

72

Анонимен

преди 10 години

една крадла ! нервна, амбициозна, злобна ! тя ще довърши Украйна!

71

Анонимен

преди 10 години

Та той е много *** за да е президент. Няма да има късмет нашата КОБРА да се бие с преидента на украйна

70

болгар

преди 10 години

По *** народ от украйнците несъм виждал! Тая дето ги краде два мандата и има милиарди в Германия сега ще си я изберат пак да ги краде. ХАЛАЛ да ви е господа *** украйнци! Ако Стефан Бандера беше жив сигурно щяхте да си го изберете и него. *** народ лесно се управлява

69

Анонимен

преди 10 години

Ако народът не се обедини, тя ще го обедини с куршум в челото или с атомна бомба. Поне така обеща, а тя държи на обещанията си.Освен това, борейки се с олигарсите, ще си разплете ли плитката, като наказание за себе си? Все пак и тя е олигарх и то от най-високо ниво!

68

svedust

преди 10 години

До АнонименНай-големият проблем не е ДПС, а ДС на България, която чрез своите производни партии и недоносчета, които е създала, а именно БСП, ДПС, ГЕРБ, НДСВ ни клатеха и ограбваха 20 години!

67

Баба Гуна

преди 10 години

Евала TRUE 74Направо в десятката. "синът се омъжи за германец" :) а бе всичко си е самата истина!!!!

66

TRUE

преди 10 години

Двама приятели-украинци се виждат 1 година след като Тимошенко става президент. - И как е? - Ами как да е, аз съм безработен и бездомен... - ?!?!?! - Банката ми взе жилището... - И, какво правиш сега? - По цял ден обикалям кофите за *** - търся неща за ядене... - А, жената, децата, как са? - Жената мие чинии в Италия, синът се омъжи за германец, дъщерята е *** във Франция... - Абе, Путин ни казваше, че ще заприличаме на българи, но ние не му вярвахме...

65

Анонимен

преди 10 години

''Тя обяви също, че е решена да води персонална война срещу олигарсите.''''С издигане на кандидатурата на олигарха Петро Порошенко за президент на Украйна днес приключи конгресът на партия УДАР.''

64

Анонимен

преди 10 години

Stara naj*bana suka.

63

Анонимен

преди 10 години

газовата принцеса щяда да напляска Путин ама че смех

62

Аспарух

преди 10 години

Тимошенко е платеният човек на САЩ и ЕС.Ето го човекът, който с подкрепата на Запада ще окради Украйна, ще затвори фабриките, ще пръсне цялата икономика и ще продаде Украйна на Запада за жълти стотинки. Ето как действат САЩ и ЕС. Тимошенко ще отвори на САЩ и ЕС вратите на крепостта, а след това същите ще сложат ръка на Украйна. САЩ винаги така са действали. Тук сценарият ще бъде същия.

61

Анонимен

преди 10 години

За концлагерите на СС България и Румъния пари няма, за Украйна има докато и сложат телената мрежа и я превърнат и нея в Аушвиц!Смърт на фашизма!

60

Люк

преди 10 години

Тая само на това се надява че пак да си върне прическата на принцесата от междузвездни войни.

59

нов лясковец

преди 10 години

До Доктор Сър ПичукВземаш ли си редовно хапчетата? Или баретите трябва да идват у вас да те арестуват и търсят скрито оръжие.

58

Анонимен

преди 10 години

Тимошенко, която в телефонния си разговор на всяка трета дума казва "да го ***" и се заканва на Русия, като касиерка на стрелбище.

57

наблюдател.

преди 10 години

фашизма се завръща в Украйна с тази ......За тях може 13млрд евро , а за бедните Румъния и България няма. Това е така защото нашите управляващи всички вкупом са *** и дупедавци-***.

56

Анонимен

преди 10 години

До оня ден призоваваше да се избият руснаците в украйна, сега призовава народа да се обедини. Не мисля, че има нормален украинец от руски произход, който би гласувал за нея.

55

Анонимен

преди 10 години

Юлия Тимошенко винаги ми изглеждала много *** имам чуството че дъвчи като говори а иначе знаете нали ,ДПС са най големия проблем за България,всичко останало което драскате са само новини