87

Анонимен

преди 10 години

А при грешка след грешка на правителството какво следва ?!

86

Анонимен

преди 10 години

Наставя ми живота тоя човек, как ежедневно .бава тройната коалиция! Сидероглу, какво ли не опита да го махне! Росен го подминава, като пътен знак! Велик!

85

Анонимен

преди 10 години

КУТЕВЧЕ ТИ САМ НАРЕЧЕ ПАРТИЯТА СИ СПИНОЗНА В МОМЕНТ НА АЛКОХОЛНО ОПИЯНЕНИЕ. ОЧИЛАТА ТИ НЕ МОГАТ ДА СКРИЯТ ПИЯНСКИТЕ ТИ ТОРБИЧКИ. ЯВНО ПЛЕВНЕЛИЕВ МНОГО ВИ ПРЕЧИ НА ВАС И НА ТУРСКАТА *** ВОЛЕН СИДЕРОВ *** ТАКИВА.

84

млад Меринджей

преди 10 години

ПЛЕВНЕЛИЕВ НЕ ИГРАЕ ПО СВИРКАТА НА БКП / БСП , ЗАЩОТО Е ПРЕЗИДЕНТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ , А НЕ НА БКП / БСП / ДПС И ЗАТОВА Е НЕУДОБЕН НА ДРУГАРИТЕ ОТ БКП / БСП / ДПС И ЗАТОВА ДРУГАРИТЕ ОТ БКП / БСП / ДПС ЩЕ МУ ИСКАТ ИМПИЙЧМЪНТ , ЗА ДА ГО СМЕНЯТ С ВЕРНИЯТ ИМ ДРУГАР ... БАТ САЛИ , НАПРИМЕР , КОЙТО СПОРЕД БКП / БСП / ДПС Е МНОГО ПО- ДОСТОЕН ЗА ПРЕЗИДЕНТ ОТ ПЛЕВНЕЛИЕВ ... КАКВА ИРОНИЯ ...

83

Анонимен

преди 10 години

да не гледа умно а да си подава оставката

82

мамин Кутев

преди 10 години

Ако тази вмирисана п..ка Кутев смята,че някой ще му обърне внимание и ще му вярва, жестоко се лъже. Тъкмо той заедно с Мара М., И.Йотова и Кирчо Добрев са образец за най-ниското ниво, до което може да падне 123-годишната хърхалясница. Да ходят по селата и паланките да убеждават *** и пощурелите от мизерия хора, че именно БСП ще им помогне да живеят поне малко от малко по-сносно. Хайде де, балъците свършиха през 1997г. и през юли и септември миналата година. Ама вие си вдигайте лозунгите и пишете, това ще ви остане.

81

достоен

преди 10 години

интересно ми е този питбул не след дълго като няма да са вече на яслата какво ще прави дали няма да захапи собстеника си понеже така е дресиран от сабанчето да ръфа и къса всичко наред не е задължително да е месо дори той се храни с помия като най долен ***, не че не е такъв

80

?!?

преди 10 години

Кутев-***

79

111

преди 10 години

Още ли има някой, който да си мисли, че в България има много различни партии. Няма. Има различни партии на различните кланове на БКП, само за да заблуждават такива като вас, за да крадат по- удобно и да ни набиват еврогеиските "атлантически ценности" на техните юдеиски покровители и господари. Едно време ни убеждаваха, че национализмът е нещо лошо. Но се оказа, че последното убежище на комунизма е либерализма и обратното.Само национализмът е нормалното агрегатно състояние, не лъжливи идеологеми.

78

55

преди 10 години

Ако указът беше в полза на БСП,щеше да е най добрият президент нали ?

77

Силистренлия

преди 10 години

Има една луканка по магазините казва се "Орехите". Хайде сега пък кой я произвеждал??? Ами няма да кажаша стани гуляма риклама. Само дето ша обадя ,че и тя е червена като чорбаджията си. Ама не баш червена де ,малко чернее щот то в Силистренсо животни няма,та слагат и Магарешко /ех ,чеса издадох амаааа/ Нали няма да *** издадети. Амо то имагарита няма ,чи носят от Румъния,тъй де да крепим дружбата ,нъль тъй. Инъчи уста голяма,ама кат има балъци да го слушат. И ни съм платен ъй.

76

Краси

преди 10 години

Какво нахалство,какво безсрамие!Представител на най-престъпната партия,избила десетки хиляди хора без съд и присъда,прекарала стотици хиляди през комунистическите концлагери,ограбила всичко от всеки от когото е имало нещо за грабене да говори за нарушаване на реда в държавата?***!Но, виновни са *** и *** ,които гласуват за преименуваните комунисти-днес "социалисти".

75

PPL

преди 10 години

ГОЛЯМ ПРЕЗИДЕНТ, ГОЛЯМО НЕДОРАЗУМЕНИЕ, ГОЛЯМ РЕЗИЛ , ГОЛЯМ СРАМ. ДАНО Е ПОСЛЕДНИЯ ИЗБРАН *** В ОПУСТЯЛА БЪЛГАРИЯ. ПАЗИ НИ БОЖЕ !

74

НИКОЙ

преди 10 години

Когато президента беше от БСП, каквито и каши да надробеше или се потулваха, или не им се обръщаше внимание, или в краен случай се обръщаха в положителна посока и всичко беше наред. Когато дойде стъпил здраво на земята човек и показва грешките бързо стана неудобен. Ако си с БСП си супер, ако си против БСП нарушаваш закона. Пропаднала държава, слабо и безпомощно правителство.

73

STANIK

преди 10 години

Кутев ти си грешка на природата

72

Петърчо

преди 10 години

Ето за пореден път наглостта на БСП се показа на лице. Как при необходими 161 глас от които те , ДПС и Атака имат 120 и един - двама "независими" ще говорят за какъвто и да е импийчмънт. Те май забравят че народа не е глупав да разбере че им липсват поне 1/3 от гласовете на ГЕРБ. Туй другари комунисти как ще стане? Чрез масово купуване на депутати? За това ли теглите нови заеми които някой друг ще трябва да връща? *** не мина Пеевски , не мина увеличението на пенсиите с 23 стотинки. И това няма.

71

муспи

преди 10 години

Всички правителства от 25 години имат едно велико оправдание - нямат българи.

70

По-вероятно

преди 10 години

Провал след провал на провал на правителството, ако продължава - въстание!

69

Анонимен

преди 10 години

Плевенлиев има два проблема:1. Може да хване трипер от президентския стол. Предният президент беше от БСП, а те са известни със това че правят секс със триперозни тинейджърки - ***.2. БСП - няма нормален човек, който да няма проблеми с БСП.

68

райна

преди 10 години

Срам ме е, че имаме такъв президент.