Този Карадайъ е нещо като "острието" на ДПС. Когато от етническата партия искат да прокарат някой важен за тях закон, пускат този мишок да го предложи. Когато трябва да се каже нещо остро на конкурентите, отново пускат него и другия - Хафъзов. Ако обаче трябва да се потърси дипломатичност или да се намекне нещо на други партии, тогава излиза Местан и със завъртян философски език си изразява недоволството, но с мисълта да потърси решение с партньорите в парламента. Всичко е политика на този свят.

17

Анонимен

преди 10 години

комунистическо изчадие да говори за замазване на гаф?! Че вие сте създадени от гаф бе ДПС ! :) Цялата ви партия е един ГАФ! но като сме почнали , каде е Пеевски ДПС? Защо този човек не е нито един ден в парламента? А онзи крадец Бисеров каде е той ? Замазвате гафове май а ? :) Копелтии сте вие , долни псевдотурци измикяри !! Гафове замазвали от ГЕРБ а вие ?! Вие толкова огромни мащабни гафове направихте за последните 10 месеца , някой да ви пита що мажите?

16

Анонимен

преди 10 години

Спасението е да не се гласува за нито една от тези партии и да бъдат изхвърлени на бунището на историята.

15

Анонимен

преди 10 години

Никога не съм гласувал и ме боли фара кой ще управлява, но бих дал гласа си за тая политическа сила, която забрани със закон комунистическата партия и антинационалната партия ДПС. Иначе оттърване от тях няма.

14

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

"Бях десен, а сега вече съм ляв." Това обяви лидерът на партия България без цензура Николай Бареков. Борисов и той така. Не, вече пие кафе с тези, дето не трябвало да ги има!? Пък сега няма против да са заедно!? Мъжки *** ли, мъжки калинки ли... Все тая.

13

Кой-Той

преди 10 години

Дълги години чакахме светлия комунизъм да ни озари,после беше социализъм,но нищо добро не дойде за хората и България.БКП се преименува в БСП създадоха си и ДПС и какво,българина обеднява все повече и повече а партийните кръгове и олигарси богатеят.От тези добро не е видяно ,няма и да се види,от най-мързеливите и неграмотни се формира комунистическата клика в Б-я.Взеха парите и имотите на интелигенцията и фабрикантите,земеделците и офицерите и забогатяха за сметка на народа.Това е комунизъм

12

Анонимен

преди 10 години

гласувайте за Путин вижте още на втория ден вдигна заплатите и пенсиите в Крим а тук ни крадат едни и същи 25г и пак има заблудени овце да гласуват за тях

11

Анонимният

преди 10 години

ЦВЕТАНОВ, БОРИСОВ, ПРЕЗИДЕНТ и т. н. ЛЕМУРИ, ПОЛАГАЛИ БЕЗБРОЙНО ПЪТИ КЛЕТВА ДА СПАЗВАТ КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНИТЕ. Поне туй да бяха запомнили. Продължението в името на НАРОДА, го разбрахме Гербер, който трепери за народа си, ЯВНО Е С ПАРКИНСОН

10

Анонимният

преди 10 години

Никога повече , никога тия *** не трябва и да помирисват власт. Тия *** от ОПГ ГРОБ начело с гнусната Тиква и *** Цвинокио сътвориха толкова глупости че на държавата ще и требват години да се съвземе. Престъпници долни.

9

Пародия

преди 10 години

Една седмица ни занимават с глупости , а защо толкова бързо се потулиха другите събитя какво се случва със зам председателя на парламента другаря Бисеров какво стана с другаря Сидеров и хулиганските му прояви ,не че защитавам Петното но вече втори месец лежи в затвора ,а другаря Сидеров се прави на велик. Какво се случва с 250 те хиляди нови работни места ,защо не си замразиха заплатите а си ги увеличиха с 500 лева , какво стана с къщата на Дудуков за 1мнл уж собственост на 20 годишна пик..

8

Анонимен

преди 10 години

Е друго си е да няма гафове - като съществуването на противоконституционното ДПС.

7

59

преди 10 години

некадърни крадливи управници /бсп,дпс,атака и жадните за власт ббц/дошли с измама на власт,сътворили си изборен закон който да им осигури служебна победа проклети да сте,проклети да сте проклети да сте

6

Анонимният

преди 10 години

Някой съмнява ли се още в чистите помисли и ръце на тея бандити от шайката на Мутрата Борисов!

5

Анонимният

преди 10 години

Цялостната политика ГЕРБ се провали. Политика на нищоправене и дърдорене, докато тече далаверата на мутромилиционерската шайка. Политика на репресии и преследване. Цвъ и Герб имаха една единствена политическа цел. Влизането в Шенген. Дори и нея не успяха да изпълнят, какво остава за нещо друго.

4

Анонимният

преди 10 години

***, който не може да се изрази и пише грамотно на майчиния си език, който окраде народните пари и който свали България до дъното продължава да се подиграва на цяла една нация. До кога ще търпим това ?

3

Анонимният

преди 10 години

ГЕРБ (Граждани за Ефективно Разграбване на България) - дръжте се здраво за масата, дойде ред да се плаща сметкатаНикой и нищо не е забравено!

2

Честито

преди 10 години

Замазването е голямо , но проблема не е в *** , а в некадърното правителство. Докато ни пускате безсмислени новини другаря Чобанов днес е сътворил топ новината , но почти никъде не се отразява ....Правителството ще изтегли нов заем от 3 млрд. лева, обяви Чобанов. "С тези пари ще се запълнят големи дупки в бюджета и належащи разходи.

1

Анонимният

преди 10 години

Много са нагли Тиквите. Ти им подадеш пръст, те цялата ръка искат да оглозкат - като държавата, докато управляваха.