130

ideyazabulgaria

преди 10 години

Стига сте публикували стъкмистиката на Путин!!! Не знаете ли, че той възроди стария тоталитарен сталинистки политически режим, въведе жестока цензура в медийното пространство на Русия и унищожи последните независими медии на Русия, бълва свои рейгингови стъкмистики за 82% рейтинг...? Показвате, че сте медия на БСП мутроолигархия ,чийто олигарси са най свързали капиталите си с капиталите на путиновете олигарси и му целувате краката. ideyazabulgaria.org

129

цезар

преди 10 години

Че то в САЩ Путин има по висок рейтинг от Обама та какво е чудното за Русия.

128

Анонимен

преди 10 години

Най великия на своето време !!!!!!

127

Банкеръ

преди 10 години

Как няма да скочи.Физиономията му казва Обама делаи що хочеш.Меня точна похуи для США,НАТО и так далее.Предполагам няма да има желаещи да са украинци след зимата,някакси лятото ще го преживеят.

126

Сашо

преди 10 години

До Анонимен 131Странен език за някакъв никаквик с претенции. Аз рядко пиша на такива като теб, под достойнството ми е. Не ходя на "иМструктаж", не съм лузър, напротив, почти винаги побеждавам. Затова имам добро самочувствие. С удоволствие бих ти затворил устичката и то така, че да ходиш на логопед да оправиш заекването. Отврат! А Путин е недостижим политик, дай Боже и нам такъв някой ден! След като и млади американци биха искали да им е президент!

125

тя

преди 10 години

На руснаците не им трябва фалирала Украйна , те просто си прибраха област, която е била руска и подарена от Хрушчов но в рамките на Съветски съюз. Това трябваше да се случи още преди разпадане на Съветите, но кой можеше да го направи - предателя Гурбачов или пияницата Елцин.

124

тя

преди 10 години

Важно е как те оценява народа ти , а не някакви чужди политици, гонещи свои интереси. Путин е пример за нашите дупедавци.

123

Русофил

преди 10 години

Уникална личност! Такъв уверен човек ни трябва и на нас! Завиждам им на братята руснаци! Този човек ще пренапише историята и най-накрая ще смачка ционистките престъпници в световен мащаб.До всички русофобски гьотферени - ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА И ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!

122

без коментар

преди 10 години

Вадим Рабинович с израелско гражданство се кандидатира за президент на Украйна.Той е президент на Украинския еврейски парламент и заедно с Игор Коломойски,управителя с израелско гражданство на Днепропетровск създават Европейския еврейски парламент.

121

Анонимен

преди 10 години

До КоневTъпанар червен Да си чувал за програмата ленд лийз?Не само че американците не взеха стотинка от Сталин ,а точно обратното *** червена кратуно.*** по-***,най-***,и най отгоре в класацията червен ***.Амебите са по-умни от вас

120

Лелееее

преди 10 години

Лелеееее.....Че той ще стигне по рейтинг и нашето президентче !

119

Атакист

преди 10 години

Сега като спрат да лаят кучетата да предприеме следващата стъпка към Украйна.

118

Конев

преди 10 години

До Анонимен 135Знаеш ли колко тона злато "пое" хитрата сврака Америка от сталин за "услугата"? Кога си видял янките да подаряват нещо?Ако не беше СССР да "поеме" 200 дивизии на Хитлер на Източния фронт, сега и Англия и Америка щяха да говорят на немски! Щото за "великия" втори фронт има писано много - как Америка, Англия, Франция, Канада, Австралия и кой ли още не сбиртък се борят като бръмбар с ла^йняно топче срещу 20 немски дивизии и даже ядат бой, а руснаците мачкат на 2000 км. фронт!

117

Анонимен

преди 10 години

До ХТи пък сигурно си мислиш, че си открил топлата вода с 9/11. В Германия съм гледал предаване, в което съвсем ясно си обвиниха Белия дом за станалото на 09.11. Не отричам, че има медийно затъмнение като цяло, но на Запад е много по-слабо отколкото в Русия и в държавите от Третия свят. Запада не е перфектен, но засега е за предпочитане. Поне човешкият живот на обикновенните хорица има някаква стойност, колкото и малка да е...

116

OH

преди 10 години

Bravo na PUTIN

115

Анонимен

преди 10 години

До vesko02хаха Направо ще си заслужиш орден "Стара планина" и ако след това оцелееш и се кандидатираш за президент или пък направиш партия ти гарантирам, че резултата ти на изборите ще е над 70% (30% няма да гласуват за теб, защото или са в играта, или им се ядат кебапчета, или пък като видят снимка на Сталин и се покланят до земята и то не защото някой ги кара, а защото са си такива, имат нужда от овчар...)

114

Анонимен

преди 10 години

Eвала на Путин !!Прегази западните гейове като руски танк.Видяхме колко са велики пиндосите отвъдокеана и измисленото им НАТО. Русия не е Ирак , с армия от камилари .

113

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен"Хитрата сврака Америка"през цялата война хрантутеше и снабдяваше с техника и какво ли не"непобедимата и легендарната",както и отвори два нови фронта и изтегли маса германски дивизии на юг и запад.Освен това Извади от строя най-мощния съюзник на Хитлер -Япония вместо тя да се включи на континента, но така е: храни куче да те лае

112

vesko02

преди 10 години

Ако отида в Парламента и започна да стрелям на месо и моя рейтинг ще отиде до небето.

111

Анонимен

преди 10 години

Да а а,видиш ли минуси нащракани върху неоспорини факти,веднага познаваш жалките тролчета,гнидите на позитанските въшки