21

румен221

преди 10 години

Инфо:- Пътуват 239 души и 10 т. злато- Пилота е свръх-опитен- С-та изчезва м/у две РВД-та, където РЛС видимостта е над 4-6 х.м.- Самолета лети още 5 ч.- Акустичното разузнав. на ВМФ/САЩ ще чуе сблъсък с водата, а термо-разузн. не е видяло взрив- АНС/САЩ следи всички ел.магн.сигнали и знае къде са д-лите и моб телефони.Хипотеза:- Изключват транспондера, снижава под 4 х.м. и каца на л-ще -5 ч. х 600км/ч. = до 3 000км., където има мобилна телеф. връзка.

20

.............

преди 10 години

Абе, къде го оня маймун Сиднито? Той със сигурност знае къде е самолета

19

Boeing

преди 10 години

До 16Двигателите предават информация, но не часове наред, а на всеки час, така 7 пъти. Това обаче не се хваща от GPS система, за която са необходими 3 спътника, които заедно засичат местото, а от един спътник, който не го интересува местото, а единствено данните за двигателите. Сега по тези 7 сигнала англичаните с помощта на Доплеровия ефект са успели да направят засичане и то потвърждава, че трябва да се издирва югозападно от Пърт, а не по цялата дъга чак до Туркменистан.

18

Никола

преди 10 години

"Боингът с 12-членен екипаж и 227 пътници на борда извършваше полет по маршрут Куала Лумпур-Пекин на 7 март. Връзката с авиолайнера прекъсна два часа след излитането от столицата на Малайзия, припомня ИТАР-ТАСС."Може ли да ми го напишете още един път, защото от 8-ми март нито съм разбрал какъв е самолета, нито от къде на къде е летял, нито колко пътници е имало на борда и кога са му прекъснали сигналите от него???Моля, ако някой е разбрал да ми пише!Дее*а журналята! Само място да запълват!

17

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 17Разбрахме, че там живееш. Няма нужда да го постваш навсякаде.

16

Анонимен

преди 10 години

Добре де, нали уж двигателите автоматично предавали часове наред информация за продължаващият полет, защо още не могат да го намерят?

15

Анонимен

преди 10 години

Дори най-големите противници на конспирациите трябва да признаят, че има нещо, което не е както трябва в този случай.

14

Анонимен

преди 10 години

До БреАвстралия, не Австрия

13

zx

преди 10 години

Be v tozi sait da ne se provejda konferencii ma lubitelite na konspiracii ?! MNOGO STE ZLE

12

Анонимен

преди 10 години

Ако жена му не се е появила както останалите роднини след изчезването на самолета, значи се тя се укрива от малайзийските власти.

11

Икар

преди 10 години

Ако някой ден се открие,истината може да се окаже не само неочаквана и интересна,но и чак да не е за казване.

10

Perth

преди 10 години

До до 5Трудно, не трудно качил се е. Това вече е потвърдено от военните радари.

9

Argo

преди 10 години

E как изведнъж излизат и официално обявяват точно къде е паднал самолета? При положение, че още нито една останка не е намерена? Май ще излезе, че мистерията не е чак такава мистерия, а се крие нещо...

8

Сателит

преди 10 години

До hhhСателитите си обикалят, но всеки е настроен да следи нещо си и никой не следи празното място на юг, защото там няма нищо. Досега не са намирали нищо, а само се опитват да открият предмети, които забелязаха от самолет китайци и австралийци, но поради бурята и липсата на кораби в района на забелязването спряха търсенето за 24 ч. Тази сутрин са го подновили

7

Argo

преди 10 години

До PerthПо голяма глупост от това не бях чувал:)))

6

до 5

преди 10 години

Тоя самолет трудно ще се качи на 15 000 метра височина, а и ако е конструктивно здрав, няма да се разхерметизира така че да заспят всички..... по леко с художествената литература

5

Perth

преди 10 години

По последни данни истината е следната. Капитанът Захари е имал семейни проблеми. Имал си е приятелка, жена му разбрала и казала, че го напуска. Това силно го разстроило преди фаталния полет, в който до известен момент всичко било нормално. След последния разговор с малайския наземен контрол и преди връзката със следващия, виетнамския, Захари прави рязък, почти обратен завой и качва самолета на 15км. височина, което приспива всички, поради липса на кислород. После кара на автопилот до края

4

hhh

преди 10 години

Добре де нали преди 2 дни го бяха открили самолета? Даваха останки и обявиха всички за мъртви. След това близките на пасажерите са разбонтуваха срещу тези данни и днес търсенето се възобновява. Защо са всички тези лъжи? И как е възможно въобще да изчезна цял самолет, при това пътнически, а не военен, при сегашните радари и сателити, които обикалят цялата земя? Може би близките на пасажерите ще се окажат прави с това, че правителствата лъжат всички и покриват нарочно станалото.

3

Бре

преди 10 години

Откога Тони Абът е премиер на Австрия?

2

до 1

преди 10 години

Излез и кажи истината като са лъжи. Докажи я. Много е лесно да се говорят празни приказки, нали?