25

ЦАНКО 93

преди 10 години

Колев,виж там внуците,покупките след обяд,вечерната чашка мента......Не се занимавай с неща които не са за мъничкото ти червено мозъче!!!!

24

Анонимен

преди 10 години

Украйна е територия без държавни традиции. Тя е разделена етнически, религиозно и по отношение на геополитическата си ориентация. Единствено добрите и отношения с Русия можеха да я предпазят от разпадане и федерализация. Това вече е невъзможно. След няколко десетилетия остатъчна Украйна ще може да се присъедини към ЕС и дори към НАТО, ако тези организации все още съществуват.

23

Анонимен

преди 10 години

Договорът, който уточнява границите между Русия и Украйна е подписан лично от Путин. Факт. Путин е жалък мошеник и агресор. Факт. Анексирането на Крим е ку.венска, пардон путина постъпка. Факт. А Марин Колев е *** партизанин. Факт.

22

българин

преди 10 години

За незнаещите това - Грегор Гизи е нагъл германски комунист. С по 2-3 думи успява да издрънка по 5-6 лъжи. Сериозните политици в Германия и цял свят се пазят от него като от огън. Сега се вижда, че плюска на копанката при Путин. Комунисти, кво да ги праиш.

21

Аспарух

преди 10 години

Ето и две видеа от речта на Грегор Гизи: Вижете ги. Заслужава си.youtube/watch?v=j--ww6yIRpIyoutube/watch?v=skyAQpvf_R0

20

баиГаню

преди 10 години

до ком23 Относно дъртите червени кхмери : Виж какво младоче?Няма по-хубаво нещо от младоста. Водата винаги им е до коленете.ТЯ младоста има и едно лошо нещо и то е че:След младоста идва и староста.Тя е неприятна защото винаги има такива като тебе да ги плюят.НОООО не е само това лошото на младоста.И то лошото е че и староста свършва.Та младок не си мисли че ще прескочиш всички тези етапи.Те са задължителни.

19

шминги

преди 10 години

Я-я-я-я васис дас?Я-я-я-я васис гуд.

18

баи Ганю

преди 10 години

Абе Гизко много много глупаво предложение правиш.Пъво никои не ти казва че там всичко им е наред и защо ще ходи в Рисия.Правиш му предложение като на някои хлапе което не може да измисли какво да ти каже.Всичко не е объркано в ЕС.Объркана е политиката им спрямо Русия И в света.Абе вие когато четете осмисляте ли това което сте прочели или каквото ви доиде на ума това говорите.Като няма как да опонирате и почвате:комунисти,фашисти,националисти,турци,цитани и тн.Аман от такива!

17

Гизко

преди 10 години

Както всички комунисти, така и милият г-н Грегор Гизи живее в ЕС и НАТО, където "всичко е объркано" - нали така разбираме! Щом смята така, защо не иде да си живее в Русия - нали там всичко е наред...

16

аз

преди 10 години

До АнонименНе лъжи! Путин искаше среща само с ЕС - без Украйна. От ЕС му казаха същото, което и сега му казват: говори с украинците, не с нас! Украинците решават. Ако решат да са с нас - ще ги подкрепим. Ако решат да са с Русия - ами Путин да си ги подкрепя! Но той не остана доволен - щото украинците искат да са с нас! Независимо от апокалиптичните картини, които Путин им чертаеше и още им чертае!

15

аз

преди 10 години

До АнонименКакво да го чуем, бе?! То и Волен обикаля с неговото идиотско мнение - всички го чухме! Сега - какво?! Да почнем да му вървим по гайдата ли?!

14

аз

преди 10 години

До НФБГлупости говориш! Нима има хора, които да не са чували, че на запад има и комунисти, и ултранационалисти и т.н.?! Всички знаем, че и на запад има хора, които имат мнение, различно от това, на мнозинството!

13

До 12

преди 10 години

До АнонименДобре де, защо този Путин или Хрисчов или Горбачов или Черненко и Андропов не поправиха тази грешка, а чак сега великия вожд Путин реши да я поправя???Големи промити мозъци сте всички путинисти.Промити и прости, колкото си искате.Да започнем сега и ние да поправяме несправедливостта Македония. Която ни бе отнета точно от същите комунисти, Г.Димитров и Коминтерна???

12

баи Ганю

преди 10 години

До коментари12 и 13 Не признават защото не им утърва на тяхната политика.А Русия е в правото си да защитава сопствените си интереси и грождани както постъпват запъдните държави.И още, Русия беше брутално излъгана от САЩ,и ЕС да разтури Варшавският договор срещу обещания които те не спазват.Така че Путин реши да им покаже че не могат и не бива повече да се опитват да се еб..ат с тях.А това с откъсването на Родопите,Делиормана и тн няма никога да стане,пък и никои не иска да ги откъсва.

11

Българин

преди 10 години

Факт е, че турците ще откъснат Родопите и Делиормана. Факт е че комунистите (Краси Премянанов) иска да откъсне Тракия. Факт е, че има вече голямо руско малцинство в Бургаско. Господ да е на помощ на Майка България! Ние БЪЛГАРИТЕ не бива да се радваме от случващото се в Крим!

10

Анонимен

преди 10 години

До баи ГанюГизи, не играй двойно Путин не е поставял ултиматум на Украйна. И защо, дявол го взел, никой не иска да признае, че присъединяването на Крим към РФ е акт на поправяне на една вопиюща несправедливост от себично болшевишко решение от страна на Хрушчов през 1954 г. Защо? Защото не им изнася на западните акули и на техните папмперси. Защото трябва да признаят един акт на справедливост, който е искан и реализиран от кримския народ. Стига лъжи, че Русия с военни действия го е направила. Това са лъжи, позорни лъжи.

9

Румбо

преди 10 години

Дори и реалисти като тоя няма да променят положението!Русия и САЩ са вече във война,а войната си има собствена логика.А тя е:Победителите не ги съдят!.Най-мекия вариант е накрая всички да се обявят за победители,а най-лошия-да няма кой кого да съди т.е. пълно унищожение.

8

Анонимен

преди 10 години

Нарочно или не, но този Гизи, започва с много голяма грешка в речта си, прави няколко пируета и нагъзване пред САЩ, *** се леко пред Русия и в същото време прави някакви, според него хитрости за уличаването и в страшни престъпления срещу международното право, като забравя в тежка амнезия, че Крим винаги е бил руска земя. Абсолютно лъже, че Русия иска с военни действия да реши въпроса. Долни лицемери се навъдиха в парламентите на иначе уж умни народи. Какво ли ги кара да правят така? Дрън-дрън, трак-трак парички, много ви обичкам.

7

Доживяхме

преди 10 години

Доживяхме и това....отново комунисти...пардон социалисти...да ни дават акъл в живота. Стига вече акъл от Гизи, гъзи или нещо подобно. Живях 28 г. в държава, която бе на крачка от от комунизма...и добре че той падна преди ние да паднем в него....стига вече комунизъм.

6

баи Ганю

преди 10 години

Моята мечта винаги е била и ще си остане да видя България и неините правителста да престанат със своето слугинско поведение към някои държави.Само тогава можем да подобрим авторитета си на държава ,с която все пак трябва и да се съобразяват.